dinsdag 27 januari 2015

Nailcare: Body benefits: nail polish remover ..

Een van mijn eerste blogs die ik schreef over beauty ging over een potje nagellak remover van de Etos. Je kunt het artikel HIER lezen. Op dat moment wist ik echt niet zo goed of het nu daadwerkelijk handig was of niet! Ondertussen weet ik dat de potjes nagellak remover met een sponsje in het potje  ontzettend handig zijn. Het potje vervangt voor mij niet het flesje nagellak remover maar het is wel een ontzettend fijn om dit in combinatie met elkaar te gebruiken. 



Omdat het sponsje uit het vorige potje er echt smerig uit begon te zien en ook wel een beetje uit elkaar begon te vallen besloot ik van de week bij de Action  maar een nieuw potje mee te nemen.
Kijk je even mee?

Het is een wit plastic potje, met een leuke knalroze schroefdeksel.. De kleur spreekt mij erg aan en ook in het etiket vind je de kleur van het dekseltje terug. Het grote voordeel aan het potje is dat het van plastic is, lomperds zoals ik die spulletje snel uit hun handjes laten vallen, moeten hier echt een beetje opletten bij een aanschaf..


Op de achterzijde staat een heel duidelijk leesbaar lijstje met ingrediënten. Ook vind je er een pictogram op dat zo simpel en duidelijk te begrijpen is dat er echt geen misverstanden over kunnen bestaan.. Volgens de verpakking reinigt het je nagels,  bevat het verzorgende glycerine en bevat het geen aceton.



Als je het potje opendraait, zie je een zwarte sponsachtige inhoud. In het midden zie je een uitkeping en is er een kruisje in het midden gesneden...Natuurlijk komt er direct een behoorlijke dosis lompheid, van mijzelf om de hoek kijken en stoot ik het potje om ...De nagellak remover loopt over de tafel...Grumpfffff!
Het voordeel is natuurlijk wel hiervan dat we direct weten dat het geen doge toestand is wat in het potje zit...


De nagellak remover doet echt prima zijn werk. Mijn nagellak gaat er erg makkelijk af. Natuurlijk is het geen  wonderoplossing voor glitternagellak. Maar om dit een beetje los te weken is het een leuk begin.Er zitten 2 nadelen aan dit product. De eerste vind ik de lucht,..Deze vind ik onprettig sterk, veel sterker dan die van het eerdere merk wat ik eens kocht. Het andere nadeel vind ik dat je er zo lastig je teennagels mee schoon kunt maken. Of je moet heel acrobatische toeren uithalen, dan wil dit ook wel lukken,denk ik!...

Deze Body Benefits nagellak remover kocht ik Bij Action en ik betaalde hiervoor 1, 49

Ben jij al bekend met dit soort potjes nagellak remover?








Op dit moment zijn er 2 lopende winacties op mijn blog. Je kunt daaraan nog mee doen als je wilt. 
Dit kan voor A&M products HIER, ...... Voor het makeup revolution palette, kan daHIER

46 opmerkingen:

  1. Haha voor de voeten is het inderdaad niet zo handig! :) .. wat een leuke review over deze nagellak remover.. kende deze nog niet. .. ik ken wel van de etos! Die ruikt echt heerlijk en werkt prima!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Mijn vorige potje kwam ook bij de Etos vandaan en die vond ik echt fijn ruiken...maar deze nee, daar word ik niet heel vrolijk van!

      Verwijderen
  2. Ik had idd al zo'n potje bij de hema gezien, maar nu hij bij de action te koop is ga ik mijn mams een langs sturen. Ik kom binnenkort weer naar Nederland voor een grote shopping spree! Liefs, Roxanne

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Inderdaad verkopen ze deze bij de Action en de prijs is natuurlijk superbudget...dus hop moeders moet toch echt nodig naar Action!...:-)

      Verwijderen
  3. Leuke review Petra. Zelf heb ik ook dit potje van de action en voor gewone nagellak vind ik het wel fijn. Heb er ook eens 1 zelf gemaakt, heel simpel en een voordeel daarvan is dat je het potje dan kunt vullen met jou favoriete nagellak remover! Tip: als de spons heel vies is (van donkere lakjes) kan je deze uitspoelen! Groetjes Mandy Xxx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Inderdaad dat is best een optie om het zelf te maken, maar echt het sponsje uit mijn vorige potje valt helemaal in stukjes en tja ( hoe moet ik het zeggen ) een mens moet soms ook gewoon eens wat nieuws kopen he? haha

      Verwijderen
  4. Haha heerlijk artikel! Toen deze potjes in kwamen vond ik ze geweldig. Nu niet meer, m'n nagels lijken viezer te worden. Ik doe het liever met een watje, zo beperk ik de schade!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Viezer?? Hoe krijg je dat nu toch voor elkaar??...ik gebruik ook nog steeds watje en remover, deze potjes zijn erg handig voor gladde lakjes ! ( vind ik ) xx

      Verwijderen
  5. Ik gebruik net als jij graag gewone nagellak remover met deze dip & clean potjes.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Alleen met die potjes kom ik eigenlijk niet erg ver, maar handig zijn ze wel vind ik eigenlijk toch wel...

      Verwijderen
  6. Deze gebruik ik ook graag lekker makkelijk alles er af halen :) Moet eigenlijk een nieuwe kopen mijn potje is al best oud x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Op naar Action en een nieuwe halen, we moeten natuurlijk wel wat blijven kopen, anders gaan we ons straks echt vervelen en dat moeten we niet hebben haha! Ik ken het , mijn vorige , daarvan viel het sponsje in stukken...nou dan is hij gewoon helemaal op en versleten!

      Verwijderen
  7. Hihi dit ga ik onthouden! Die verdomde glitternagellak hé ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Die glitternagellak is hardnekkige rampzaligheid, waar je ook nog behoorlijk voor betaald...maar het glittert zo mooi hihi!

      Verwijderen
  8. Dit product lijkt me heel handig! Ik zit altijd te stoeien met watjes en die blijven dan weer aan je nagels hangen.. Behoorlijk irritant als je dan juist een nieuw lakje wil aanbrengen..

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat stoeien met die watjes ken ik wel, dit is erg handig, maar vooral voor gladde lakken....dat gaat prima!

      Verwijderen
  9. Fijne review! Zelf ga ik liever voor de remover van de Hema, ik merk dat ik met deze remover niet alle nagellak er snel en gemakkelijk afkrijg.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Met de remover van de Hema ben ik eigenlijk niet zo heel erg bekend, dus daar kan ik niet zo veel over zeggen...ik heb nu weer een potje gekocht maar echt als aanvulling bij mijn andere spullen om je nagels te reinigen...alleen met dit potje kom ik er niet!

      Verwijderen
  10. Ik ben echt helemaal gek op dit soort nagellakremovers! Superhandig.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Het is zeker handig, totdat je (kleine) wondjes aan je vinger hebt. Ik zat tenminste zo ongeveer tegen het plafond ;) is het nog goedgekomen met je tafel?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Aaaaaaaai een klein wondje en nagellakremover is zo gemeen pijnlijk....Met mijn tafel is het helemaal goed gekomen, geen probleem maar wat denk je, vandaag gooide klungel het potje gewoon weer over de tafel....een ezel stoot zich dus echt wel 2 x aan dezelfde steen!

      Verwijderen
  12. Deze potjes lijken mij zo handig! Ik heb ze al vaak zien staan, maar tot nu toe heb ik er nog steeds geen één gekocht. Toch binnenkort maar eens echt gaan doen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Deze potjes zijn erg handig, maar dan voornamelijk voor gladde lakken, voor lakjes met ( grotere ) glitters en Sand structuren zijn ze mindere geschikt...Ik ben echt een fan, zo handig geen gerommel met watjes enzo meer!

      Verwijderen
  13. Haha, je tenen..! Ik zie het al voor me dat jij je voetjes in dit potje stopt. Ehh ja, ik ben een beelddenker ;-) Ik heb nog nooit zo'n potje gebruikt. Geef mij maar watjes en een flesje remover.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha, ik ben ook echt zo een beelddenker op dat gebied en heb ook nog een levendige fantasie, dus zie dat tijdens het schrijven echt helemaal voor mij..het is het 2e potje wat ik gekocht heb en ik vind het toch wel erg handig....

      Verwijderen
  14. Ik heb dit potje ook gehad en ik vind hem heel erg fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. de remover in dit potje is ook fijn in gebruik, alleen vind ik de geur erg sterk en dat vind ik minder prettig...

      Verwijderen
  15. Reacties
    1. het is buiten de geur om een heel fijn en handig product...

      Verwijderen
  16. Hahaha ik zie het al helemaal voor me hoe je dat probeert met teennagels :')
    Doe mij maar ouderwets een watje met een beetje remover hihi

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Echt Rebecca hahahe ik heb het geprobeerd maar mijn tenen krijg ik er niet in....ik gebruik ook regelmatig een watje met remover en dat gaat ook erg goed , maar dit is ook wel heel handig!

      Verwijderen
  17. zelf heb ik toch liever de remover met pompje ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Een pompje? bestaat dat ook...ohhhh Amy, nu zeg je iets waar ik echt nog nooit van gehoord heb...Ik probeer mij dit nu voor te stellen maar nee....dat lukt mij niet!

      Verwijderen
  18. Hihih, ik stel mezelf al voor hoe ik zo'n acrobatische toeren zit uit te halen om de lak van mijn teennagels te halen! Lijkt me een fijn product!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het is heel handig dit product, en je teennagels schoonmaken ermee? dat is niet zo moielijk, potje op de grond en hoppa je grote teen erin en wriemelen maar hahaaha...
      ( niet vergeten je broekspijp op te rollen dan he? )

      Verwijderen
  19. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Ik zie mezelf er niet ingaan met me teennagels hahaha, zou erg onhandig zijn :)
    De remover klinkt erg fijn!
    X

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. haha dat gaat ook helemaal niet, vandaar dat dat natuurlijk een gigantisch minpunt is...het product is wel erg handig hoor!

      Verwijderen
  21. Dit is zo handig! Ik heb ook al zo'n potje liggen :D

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dit is inderdaad superhandig, vandaar dat ik zelf een nieuwe kocht van een ander merk!

      Verwijderen
  22. Hij lijkt mij prima, mooie prijs.. jammer van de geur..

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. de geur is inderdaad een heel groot minpunt, aan de andere kant, heb ik zoiets van ja...waarom zou ik het duur maken, tenslott zijn dit producten die je uit eindelijk weg mikt....

      Verwijderen
  23. Hmm de geur vind ik denk ik toch wel een afknapper! Ik heb zelf meestal de remover van Essence die een wat zoeter geurtje heeft.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. DE geur is erg sterk en dat vind ik minder aangenaam. De remover van Essence heb ik nog nooit gekocht, dus ik heb geen idee of hij inderdaad anders ruikt...het vorige potje wat ik had van etos rook ook erg aangenaam.

      Verwijderen
  24. Zo handig! Enkel voor mijn tenen gebruik ik nog de nailpolish remover van het huismerk van Kruidvat.

    BeantwoordenVerwijderen