zaterdag 3 januari 2015

Black Soap Argan& Argan olie ..by argantheek.nl

Als er een soort producten is wat al geruime tijd mijn nieuwsgierigheid weet op te wekken, dan zijn het de traditionelere schoonheidsproducten. Vooral producten uit oosterse en Afrikaanse culturen vind ik erg interessant. Natuurlijk zijn Argan producten een behoorlijke trend en ontdekken wij in de westerse culturen de voordelen van de Argan producten ook steeds meer.


Toen ik van Argantheek.nl de kans kreeg om een aantal producten, voor mijn lezers, uit te testen, vond ik echt een heel leuk buitenkansje. Zo een kans, waar ik echt heel vrolijk van werd.  Toen ik de doos die ik ontving geopend had viel mij een product echt direct op...Black Soap Argan. En tjonge wat werd ik nieuwsgierig hiernaar!

Deze Marokkaanse Black Soap Argan is een zeep dat word verkregen bij het fabriceren van Olijfolie. De zeep is 100% plantaardig en verrijkt met extra Argan olie.Het is geschikt voor het gehele lichaam en wordt gebruikt in de douche, bad of stoombad.



Op de achterzijde van de doorzichtige plastic pot staat een duidelijke gebruiksaanwijzing. Ook staat er op vermeld dat het alle onzuiverheden reinigt. Dat klinkt prima, zeker als je mee-eters, puistjes of een ietwat vettige huid hebt.Er staat ook op de verpakking dat je na het gebruik jezelf in zou moeten smeren met Argan olie. Aha!...Na openen is de Marokkaanse zwarte zeep 24 maanden houdbaar. Dat is een behoorlijk lange tijd.



Als je de pot opendraait zie je een stevige substantie. Je kunt deze er wel het fijnste uithalen met een spateltje.Er zit een apart geurtje aan, niet geparfumeerd, niet aangenaam of onaangenaam..Ik vond de geur iets weg hebben van groene zeep..


Als je de zeep wilt gaan gebruiken, doe je een beetje op je handen, wrijft en door de warmte van je handen word het vloeibaar. Maar als je bv je hele lichaam ermee wilt gaan scrubben doe je een  hoeveelheid op een scrub spons of handschoen en wrijft het dan over de huid. Door de temperatuur van je huid word het dan ook  vloeibaar.

Na het gebruiken van de Zwarte zeep voelt mijn huid grondig gereinigd aan.Eigenlijk voelde dit wel prettig aan.Vervolgens besluit ik toch de Argan olie er alsnog na te gaan gebruiken.


Cosmetische Argan Olie bestaat uit 100% arganolie, welke afkomstig is  uit de beste Arganpitten. Het is zeer rijk aan essentiële vetzuren en Vitamine E. Het is te gebruiken voor je lichaam, je haren, je nagels en je gezicht.

Het verlicht de klachten zoals jeuk, schilferende huid, rimpels waterpokken, haaruitval, psoriasis en acne. Ook kan deze arganolie bij langdurig gebruik, striae, littekenweefsel of ouderdomsvlekken vervagen.
Voor je haren heeft het trouwens een ook prima werking. De olie helpt tegen droog  en pluizig haar, geeft dof haar glans en helpt om beschadigd haar te herstellen...


Op de achterzijde van de sprayflacon staat een duidelijke product omschrijving en een duidelijk lijstje met ingrediënten.Ook dit product is 24 maanden na eerste gebruik houdbaar.



Het flesje ligt prima in de hand. het gaatje in het spraymondje is niet te groot en niet te klein en het dopje drukt prettig en soepel.


De olie zelf is een beetje gelig van kleur. Hij Is heerlijk vloeibaar en voelt niet extreem vettig aan. Ook ruikt hij niet vreemd of geparfumeerd. Ik vind dit wel fijn eigenlijk.

Nadat ik mijn lichaam dus gescrubt had net deze Marokkaanse Black Soap Argan en ingesmeerd had met de Cosmetische Arganolie, voelde mijn huid heerlijk zacht aan. Ik ben nu nog nieuwsgieriger geworden dan, ik al was naar de producten, die in de doos zaten die A&M Products mij toestuurde om te testen. En Dames, jullie gaan hier zeker heel binnenkort meer over lezen op mijn blog.




De Black soap Argan is verkrijgbaar in een verpakking van 200 ml en heeft een prijs van  9,95
De Arganolie spray, is verkrijgbaar in flacons van diverse formaten is geprijsd vanaf  10,00
Je kunt deze verkrijgen bij www.argantheek.nl

Ook kun je veel meer informatie vinden over deze biologische producten op www.am-products.info

Ben jij al bekend met Argan producten?



(Dit artikel bevat producten die aan mij toegezonden werden door een bedrijf,. Dit heeft geen invloed op mijn mening over de producten..)

23 opmerkingen:

  1. Lijken mij fijne producten! Ik hou van alles waar Argan olie in zit! Met dit merk ben ik nog niet bekend! ;-) Xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben best benieuwd naar de rest! Zelf gebruik ik het eigenlijk nooit, argan olie, altijd het idee dat het vettige laagjes achterlaat.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De andere producten die ik toegezonden heb gekregen zijn ook erg bijzonder en ...tja je je leest het van de week wel... :-)

      Verwijderen
  3. Argan olie is erg fijn! Er staat thuis nog een fles in de kast.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Deze producten klinken wel heel erg fijn, mijn huid word ook vast heel erg blij van deze giften van moeder natuur!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dit zijn echt kadootjes van Mother nature ...en echt geen toevoegingen, echt heerlijk om te gebruiken...xx

      Verwijderen
  5. Dit is ook zeker wel aan mijn droge huid besteed zeg! Klinkt echt heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik vind het echt heel fijn , al had ik wel zo iets van huh...zwarte zeep? wat krijgen we nu? maar ik vind het prettig om te gebruiken...

      Verwijderen
  6. Dit klinkt allemaal prima, mooie review weer.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. klinkt als fijne producten ♥ ik heb producten met arganolie voor m'n haar xx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Argan olie is daar inderdaad prima voor....Dit zijn erg fijne producten..

      Verwijderen
  8. Nog nooit van dit gehoord, maar het klinkt erg goed!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. A&M products is een bedrijfje in Argan producten en gevestigd in Rotterdam, ze doen aan groothandel, hebben een webshop en een winkeltje ...

      Verwijderen
  9. Huh die zwarte zeep! Apart! Zelf ken ik het argan product niet, maar ik hoor er zoveel goeds over!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi< het is echt een heel apart product, maar het is erg fijn in gebruik...een van mijn buufje is van oorsprong Ghanese en ze zag het staan op de tafel en werd helemaal vrolijk ervan. En had ook erg goede verhalen erover uit haar geboorteland.

      Verwijderen
  10. Ohhh dit klinkt echt super! Die wil ik ook wel een keer proberen!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Oeeh klinkt zo goed voor je huid. Ik gebruik dit soort producten niet, maar ik ben er benieuwd naar geworden ^^ x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ze zijn erg prettig in gebruik,en heerlijk voor je huid...en geheel biologisch en dat vinden een hoop dames ook erg fijn

      Verwijderen
  12. Oehh...klinkt goed ben ik nu ook wel nieuwsgierig naar geworden :)
    Leuke artikel X

    BeantwoordenVerwijderen