zaterdag 20 december 2014

Ho- Ho- Ho de post met een kado!....

Afgelopen dinsdagavond ging bij ons vrij laat de deurbel.  Toen ik door de intercom vroeg wie er was hoorde ik een vrolijk: HO- HO- HO, ..de post met een kado! Nu ken ik deze stem ondertussen al uit duizenden en helemaal door de intercom. Toen ik door het portiek naar beneden liep, moest ik wel een beetje lachen. Daar stond de postbode met 2 gezellig ingepakte pakketjes. En ik had geluk dit keer. Ze waren allebei voor mij....Yesss! Lucky me!

Een van de pakketjes wil ik graag in dit artikel aan jullie laten zien , de andere komt later in de week in apart artikel!

Natuurlijk wist ik dat dit pakketje bezorgd zou worden. Ik wist niet precies wanneer want de postbode had mij de dag ervoor verteld dat hij het veel drukker had dan in de voorgaande maanden en dat er daardoor helaas niet altijd juiste info werd gegeven omtrent bezorging.

Angelique van Beautyfizz had een gastblog op het blog van MissPinkyNails geschreven, waarbij zij een rustige, feestelijke look liet zien voor de feestdagen. Leuk! want de looks die Angelique maakt spreken mij persoonlijk altijd wel aan. Ook had zij een actie bedacht voor de vaste lezers van Miss Pinky nails. En ik was de geluksvogel geworden bij deze heerlijke actie..

Kijk je even mee wat er in de doos zat?In de doos lag een lieve kerstwens van Angelique...Ze had in het kaartje geschreven dat ze er wat extra melts in had gedaan voor mij, erg lief van haar...Heerlijk, tjonge wat was ik nieuwsgierig naar al die heerlijke wax melts. Zodra je de doos namelijk opende kwam er een heerlijke geur uit... De hele doos zat vol met deze heerlijk geurende waxjes die gemaakt zijn door Puresoap.nl. Een bedrijf wat zeep maakt op een ambachtelijke manier. En zoals je kunt zien is het daar inmiddels niet bij gebleven.


 Ook zat er een kado bon bij die ik in de webshop naar eigen keuze mag besteden. Natuurlijk ga ik dit doen. maar ik weet eigenlijk nog niet zo goed waar ik hem graag voor in zou willen ruilen.Ze hebben zo veel heerlijk geurende waxjes. Maar ook zeep en andere ambachtelijk gemaakte schoonheidsproducten. Kiezen is soms zo moeilijk...
Ook mocht ik zelf kiezen van Angelique welke kleur brander ik graag wilde. Ik koos voor de gebroken witte. Dat je er doorheen kon kijken vond ik erg leuk. Deze staat zo onwijs stabiel en dat is erg fijn met onze 4 poezen...!
Zoals jullie zullen begrijpen ben ik heel erg blij met deze onwijs sfeerverhogende prijs. Het waxje hier boven ga ik echt branden op Kerstavond. Toepasselijker kan het haast niet zijn. Ik zal de komende weken s'avonds toch echt wel een paar keer aan Angelique & Wendy denken, als het zo heerlijk ruikt in ons huisje. 


Branden jullie vaak waxjes?

33 opmerkingen:

 1. Heerlijk zijn deze hé Petra! Ik ben al langer bekend met pure soap en heb daar ook ooit spulletjes ter review voor ontvangen. Het zijn heerlijke producten! Zo heb ik er een solid perfume vandaan en body butters met de geur van Lush "honey i washed the kids" zooooo lekker! Je kunt uit zoveel heerlijke geuren kiezen en ook dus uit dupes van bestaande merken. Die cadeaubon komt makkelijk op! Ben benieuwd wat jij er voor gaat aanschaffen! ;-) Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze zijn echt onwijs lekker, ik moet zeggen ik kon ze helemaal niet deze onwijs lekkere waxjes...natuurlijk vind ik niet alle geuren even lekker, maar dat geeft niets...Ik ga heerlijk ervan genieten en weer fijne dingen ervaren en uitproberen...Ik ben er heel erg blij mee...

   Verwijderen
 2. Wat een leuk pakketje :) het brandertje ziet er ook heel mooi uit, erg leuke vorm.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wat een mooi pakket :) geniet ervan!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. superleuk! ik zou zoiets ook wel willen in de winter! :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het ruikt echt heerlijk in huis.....Snuffel, de snuffel hmmmmm)

   Verwijderen
 5. Hoe leuk Petra!
  Ik ben super blij voor je, ik wou dat ik ze ook kon ruiken :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ahhh, heerlijk die waxjes! Ik gebruik ze soms ook, super lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja, ik gebruik graag Scentchips die vind ik erg lekker

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De scentchip had ik al een paar keer eerder geroken, die zijn ook echt heerlijk...

   Verwijderen
 8. Wat een heerlijke prijs heb je gewonnen zeg! Hier brandt ook een wax melt nu ik dit typ hihi, ben er gek op <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze ruiken echt heerlijk, dit is genieten van het thuis zijn ,met een klein hoofdletterje!

   Verwijderen
 9. onwijs leuk om te zien meis, ben onwijs blij dat jij er blij mee ben!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ho ho ho ho de post met een kadoooo hihihihihi, ik zit het de heletijd te zingen door jou! maar wowwww wat eeen heerlijk pakket!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hahah, leuke postbode heb jij! Wow, wat heb jij veel wax melts gekregen! Lucky you Petra! Geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wow! Jij komt 2015 wel door hahah. Heerlijk <3

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Haha wat ontzettend leuk dat de postbode dat zo zei via de intercom. De prijs die je gewonnen hebt is ook heel erg mooi en wat veel verschillende geuren!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb ze in een heel grote glazen pot gedaan en elke keer als ik langs die pot loop til ik de deksel even op....zo lekker!

   Verwijderen
 14. Haha wat leuk van die postbode. En wauw, wat een leuke prijs! Wat zal het de komende tijd lekker ruiken bij jou in huis :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het ruikt echt onwijs lekker in de kamer als er eentje brand!

   Verwijderen
 15. Wat een super leuk pakketje! Heerlijk al die melts. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 16. zo, jij kunt voorlopig even vooruit met de wax melts.! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een vrolijk papier! Jij kunt even vooruit nu zie ik, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een waxjes! Daar heb je nog een tijd plezier aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Heerlijk om te zien dat je er zo blij mee bent! En wat heeft Angelique je goed verwend! Hopelijk maakt het je kerst nog een beetje warmer en specialer!

  xx

  BeantwoordenVerwijderen