zondag 14 december 2014

Dr. van der Hoog; Age revitalizer nachtcreme..

Is het niet het grote doemscenario van een heleboel dames? Ouder worden ...Tja, helemaal niet zo erg maar met huidveroudering daar krijgen daar hebben de meeste dames toch wel wat problemen mee. Zelf heb ik er niet zo een problemen mee. Het hoort er gewoon een beetje bij. Ook vind ik wel dat het ergens ook wel zijn charmes heeft.

Een tijdje terug kreeg ik de kans om een Dr. van der Hoog, Age Revitalizer Nachtcrème uit te testen, Een kans die ik niet kon laten liggen want hij kan voor jongere vrouwen ook best interessant kan zijn. Tenslotte krijgen we allemaal ooit eens last van huidveroudering . Ook hebben de meeste van ons nog een moeder die over dezelfde issues nadenken.





De producten uit de Age Revitalizer lijn van Dr, van der Hoog  zorgen ervoor dat zon, lachen, stress en andere externe factoren minder invloed hebben op je huid. Ze pakken uitdroging, rimpels, pigmentatie en een hinderlijke onregelmatige huidstructuur aan. Vervelende problemen waardoor je er ouder uit kan gaan zien..

De nachtcrème waar ik het over wil hebben pakt juist deze 3 tekenen van huidveroudering aan.
Dat klinkt eigenlijk wel veel belovend..








Kijk je eventjes mee?

De verpakking is een vierkant bordeaux rood metallic kleurig doosje.
Door de kleur heeft het een chique degelijke uitstraling.

Op de zijkant van de verpakking staat een erg uitgebreide productomschrijving, Ook staat er op vermeld dat het een geschikt product is voor personen van 40+. Oeps! Slikkkkk dit is erg confronterend... Op de onderzijde staat een lijst met ingrediënten vermeld. Nu vind ik dat erg lastig lezen, maar vertaald in het begrijpelijk Nederlands staat erop dat het o.a. Madeliefjes extract bevat.






Als je het doosje opent, zie je daarin een het potje nachtcrème , een soort opgevouwen "flyer " met alle producten uit de lijn erop omschreven en een klein spateltje. 

Het potje zelf is van glas, dat vind ik altijd wat minder omdat ik echt niet de allerhandigste ben. Het potje heeft een zilvergrijze schroefdop. De productnaam en het Logo staan er opgedrukt. Simpel, maar hierdoor juist erg mooi!.





De crème zelf is afgedekt met een zilverkleurige folie. Wel prettig dan weet je zeker dat niemand er met zijn vingers aan heeft gezetten.



De crème zelf is zacht roze van kleur, het is een leuke kleur vind ik..
Snuffelaar als ik ben, moet ik aan het potje ruiken en de geur is ietwat zoetig, maar ik kan het niet duidelijk thuisbrengen...Zouden dat de madeliefjes zijn?




Met het spateltje haal ik een beetje crème uit het potje en smeer het op mijn hand.
De structuur is prettig romig. En voelt fijn aan tijdens het uitsmeren op de huid.



De geur blijf je wel even ruiken, maar is niet opdringerig aanwezig.


Mijn conclusie:
De crème voelt heerlijk aan als je hem aangebracht hebt op je gezicht en je hals. Veel fijner dan je eigenlijk van te voren verwacht. Hij trekt lekker snel in de huid en hierdoor plakt hij niet. Ook heb je er niet heel veel van nodig om een zachte huid te voelen. 

Ook weet ik al een tijdje dat wonderen niet bestaan dus het is voor mij niet nieuw dat ik niet binnen een dag of 10, er ook 10 jaar jonger, uitzie. Wel heb ik de indruk gekregen dat door het product dat mijn huid  minder droog en flexibeler aanvoelt..




Een van de nadelen aan dit product vind ik de glazen verpakking. Hierdoor is deze erg kwetsbaar. Een ander nadeel vind ik de prijs die hij in de Webwinkel van Dr van der Hoog kost, namelijk € 22,99. voor een verpakking van 50 ml. 

Zelf ervaar ik het wel als een heel erg prettig product en ik denk dat de prijs kwaliteit verhouding goed in balans is.

Welke nachtcrème gebruik jij?

35 opmerkingen:

  1. Lijkt me een fijn product Petra! Zelf gebruik ik al een hele poos de dag en nacht crémes van de Lidl "Cien Q10" deze kwam boven alle dure merken op nr 1 uit de consumentenbond test. Beste anti-age créme en zeeeer budget! ;-) Xx Ps heb overigens ook geen moeite met ouder worden en de daarbij komende rimpeltjes ;-) Xxx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb inderdaad al vaker positieve geluiden gehoord over de cremes van Cien.
      Ik heb zelf ook geen moeite met wat rimpeltjes en kreukeltjes, het hoort er gewoon bij....
      xx

      Verwijderen
  2. Klinkt erg lekker en het kleurtje vind ik ook echt wel een plusje waard. Ik ben nog altijd gek op de maskertjes, verder gebruik ik eigenlijk niks van Van der Hoog.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De kleur is echt heel mooi en het product is heerlijk. De maskertjes daar weet ik niet zo heel veel van af...Maar deze creme is erg prettig in gebruik!

      Verwijderen
  3. Ik ben heb bij de de drogist ook vaak anti-age crème gezien van dr. van der Hoog maar wist er weinig over. Dit klinkt wel goed. Zelf ben ik 30 jaar en moet ik ook nu anti-age crèmes gebruiken. Ik gebruik Eem nachtcrème van Tropica.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik wist er ook niet zo veel over, maar het was wel interessant om mij er iets meer in te verdiepen, dus deze kans kon ik gewoon niet laten liggen...zoals Inge hieronder ook al vertelde schijnt het het beste te zijn om er rond je 25 mee te beginnen. Maar ik heb dat echt nooit gedaan. Ik denk zelf dat het er ook wel iets mee te maken heeft hoe je huid genetisch in elkaar steekt en je andere leefomstandigheden...Ik zelf heb altijd zwaar gerookt en hoe wrang het ook klinkt, ....dat zie je toch wel op mijn bovenlip...eigen schuld, dikke bult! tja ik ben nu eenmaal allang geen 40 + meer, maar 50- ( Hihi)

      Verwijderen
  4. wat een fijne review...En de foto's zijn echt prachtig!!!!
    Liefs Nathalie

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel voor het complimentje, dat kan ik heel erg waarderen!

      Verwijderen
  5. Klinkt als een super fijn product! Mijn moeder zei ooit dat je vanaf je 25e al anti-age crèmes moest gaan smeren, dus nog 5 maanden te gaan.. Haha.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De meeste tellen af naar hun verjaardag, wij naar de anti rimpel creme (hihi ) Ik heb dit inderdaad al vaker gehoord van de 25 jaar, maar ik moet eerlijk zeggen, ik heb het niet gedaan! ( eigenwijs he?)

      Verwijderen
  6. Ik vind Dr van der Hoog sowieso al een heel fijn merk! En deze crème klinkt ook weer als een heel fijn product! :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ken de producten van Dr van der Hoog verder niet zo heel goed, maar ze hebben een prima reputatie en ook dit product is echt top!

      Verwijderen
  7. Is wel een prijsje ja... Maar zo'n pot heb ik ook ongeveer, van de kruidvat, nachtcreme anti rimpel. Heerlijk spul en je kunt er erg lang mee! Dr vd Hoog vind ik wel altijd heel fijn.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De prijs is inderdaad best wel iets wat pittig...Ik ben daar ook altijd wel eerlijk over, ik ga niet zeggen dat het een koopje is! Want ik kan niet in anderen hun portomeneetje kijken. Ik ben niet zo heel bekend met de producten van DR van der hoog, maar heb goede reviews gelezen over de producten. dank je wel voor je reactie!

      Verwijderen
  8. fijne review, ik gebruik nachtcréme van la roche-posay xx

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Klinkt heel goed. Ik gebruik een nachtcreme van Tropika

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Die ken ik helemaal niet, ik ga eens even kijken wat het precies is....dank je wel voor de tip!

      Verwijderen
  10. Ik vind vooral de ouderdomsvlekjes in mijn gezicht niet leuk :( maar ach iedere leeftijd heeft zijn charmes, toch? Ik ben nu 45 en gebruik voor de nacht anti age perfect oil van L'oreal en dat bevalt mij heel goed

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Natuurlijk heeft iedere leeftijd zijn charmes.... zelf ben ik 47 en heb daar helemaal geen problemen mee, rimpeltjes, kreukeltjes, ouderdomsvlekjes ...het hoort erbij...wel zie ik dat dames van na de 40 soms nog zo mooi zijn , juist doordat ze vaak zo ontspannen in het leven staan en daar is ook wat voor te zeggen...

      Verwijderen
  11. Oehh ziet er goed uit! Zelf krijg ik altijd uitslag van dr. Hoog :( Dus dit sla ik liever over!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ;-0 dat schiet niet op smeer je iets op tegen rimpeltjes krijg je er bultjes van ;-)....nee dat is niet helemaal de bedoeling ...

      Verwijderen
  12. Jammer van de glazen verpakking.. dat zou ik ook niet zo fijn vinden! Het lijkt me wel een prima product. ^^

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De glazen verpakking, dat vind ik inderdaad iets minder...ik ben op dat gebied echt zo een onhandige Miep!

      Verwijderen
  13. Wat een mooie foto's heb je gemaakt zeg! Het product lijkt me heel erg fijn :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel voor het complimentje over de foto's, dat vind ik erg leuk om te horen...

      Verwijderen
  14. Wow, ik dacht eerst dat ik op een andere blog terecht gekomen was ... ;) Leuke header & achtergrond Petra! Maar goed, het lijkt me echt een fijne nachtcrème! Al gebruik ik dit (nog) niet.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel,..... nee ik heb mijn " Winterlook" alvast ingesteld, ik was lekker aan het rommelen op de pc en toen dacht ik .....laat ik eens!....een lekkere frisse wind erdoorheen!

      Verwijderen
  15. Hij klinkt fijn Petra! Maar wat een prijsje voor dr van der hoogt! Zelf gebruik ik geen nachtcreme! Maar wel een dagcreme van Hannah en Etos wisselend! Liefs.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het is een heel fijne creme, zelf vind ik nachtcreme altijd wel wat fijner aanvoelen om dat hij wat voedender is....liefs terug! xx

      Verwijderen
  16. jammer dat al die crèmes die voor een oudere huid bedoeld zijn te vet voor me zijn, wanneer bedenken fabrikanten nou eens dat niet iedereen een droge huid krijgt bij het ouder worden?

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Klinkt als een fijne crėme :)
    Maar ik ben nog iets te jong voor deze créme ;)
    X

    BeantwoordenVerwijderen