woensdag 5 november 2014

Kleine attentie: Balpennen.


Eigenlijk is het een raadsel waarvan ik toch elke keer weer verbaasd van blijft staan. Sommige dingen zijn gewoon altijd kwijt en waar ze blijven? Je hebt geen enkel idee, waar ze blijven. Haarelastiekjes en bobby-pins zijn er 2 voorbeelden van maar er is er nog eentje...de balpen!

Een tijdje terug kocht ik bij Action een kaartje met 5 metallic kleurige balpennen. Vanochtend sloopte ik per ongeluk het knopje om de stift mee naar buiten te duwen, van de blauwe pen af. Ach ja, dat is vervelend dacht ik, kan gebeuren! En gooide het blauwe exemplaar in de prullen bak. Dan pak ik wel even een andere!..

Tot mijn grote verbazing was er echt,  niet 1 van de pennen die ik kocht meer terug te vinden in huis. Zomaar verdwenen! Opgelost in het niets!...Ja hoor, het is weer zover, dacht ik op dat moment bij mijzelf...Grrr. Kan ik weer gaan lopen zoeken,...
bah!


Iets moeten zoeken wat je op  dat moment nodig hebt, vind ik een geweldige irritatie. Op de een of ander manier kan je het dan juist niet vinden of kijk je er heel makkelijk overheen.Ondertussen heb ik, de irritatie van het moeten zoeken vermeden. Soms ben ik daar achteraf dan ook wel blij om...Bij de Action vond ik namelijk deze 2 setjes met fijne, vrolijke blauw schrijvende balpennen. Ze waren niet duur ...€ 0, 79 per setje. Voor die prijs kan je nog eens een nieuw setje kopen.
Terwijl ik naar de kassa liep, met deze setje bedacht ik dat ze er zo ontzettend leuk uitzien. Ik kan ze ook best wel als kleine attentie te geven aan een ander vrouw of een meisje..Tenslotte worden er binnenkort weer overal schoenen gezet! 
Ik kan mij namelijk niet voorstellen dat ik de enige ben die altijd zijn pennen kwijt is..

Koop jij wel eens zomaar een, leuke kleine attentie voor je vrienden of familie?


Heb je al mee gedaan aan de Winactie, waarbij je kans maakt op een P.S Love, Blush en Nail polish setje? Dit kan nog tot en met 16 november!

36 opmerkingen:

 1. Deze zijn leuk! Ik raak ook ALTIJD mijn pennen kwijt, zelfs als ik weet dat ik er 2 in mijn handtas heb zitten, dan kan ik ze ineens niet meer vinden...

  En dan, vind ik ze ineens na een maand ofzo, op een plek waar ik nooit met die tas geweest ben?!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ken het zulk soort dingen heb ik ook vaak en dan denk ik ben ik nu gek aan het worden of hoe zit dat.....vreemde dingen gebeuren er soms ( of wij zijn zo verstrooid, dat kan ook nog)

   Verwijderen
 2. Ze ziet er schattig uit en het kwijt raken tja wij raken sokken, pennen...alles kwijt hier in huis :-) x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ken het ......sokken worden schijnbaar opgevreten door de wasmachine....en weet je wat je over een tijdje ook vaak kwijt bent ( als Sterre iets groter is ;-) )...de schaar!....echt waar, als dochters eits groter worden is de schaar altijd kwijt!,,,heel apart!

   Verwijderen
 3. de kleine attentie's zijn vaak de leukste. en moet eerlijk zeggen dat ik het te weinig doe! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik probeer het mij aan te leren tegenwoordig, zomaar een kleinigheid, voor iemand....het word wel erg gewaardeerd merk ik...

   Verwijderen
 4. Ik koop eigenlijk nooit balpennen omdat ik er van mijn zaak heb en die liggen overal rond te slingeren haha! Ik heb nooit een tekort aan balpennen :) wel heb ik in de Hema een paar gelpennen gekocht, nostalgie!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ho ho , foei, foei!......dat is valsspelen, jij hebt er heel erg veel....en die gelpennen, ja die zijn wel erg leuk!

   Verwijderen
 5. Leuke balpennen! Ideaal voor een dagje school :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik koop wel eens zomaar iets voor mijn verloofde. Vaak iets dat hij graag lust :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat ken ik, mijn man en ik doen dat ook voor elkaar, ...het si wel leuk las iemand speciaal iets voor je meeneemt. vind ik!

   Verwijderen
 7. Pennen zijn altijd een groot ding. Ik heb tegenwoordig mijn eigen bedrukte pen op mijn werkkamer liggen en daar komt gewoon niemand aan! En dat werkt ook prima. Verder liggen er hier in huis overal pennen :P

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeijj, een eigen bedrukte pen, daar begin ik maar niet aan....dan baal ik helemaal, als hij kwijt is....

   Verwijderen
 8. Leuke pennen, ik raak pennen altijd zo vaak kwijt . Ik heb zelf nu pennen liggen van de Hema, die zijn ook erg leuk

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. de Hema heeft inderdaad ook vaak erg leuke pennen, maar echt Manon, het is net of er een pennenvretend monster hier in huis leeft, altijd zijn die dingen kwijt...

   Verwijderen
 9. Wat een leuke motiefjes bevatten deze balpennen! Pennen, sokken, lipsticks, ... Ik raak zo ontzettend vaak iets kwijt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. vreemd hoor, dat mensen altijd bepaalde spulletje kwijtraken...dan ben je een sok kwijt en die komt nooit meer boven water....dat begrijp je toch echt helemaal niet!

   Verwijderen
 10. Ik herken mezelf direct, ik ben echt altijd mijn pennen kwijt. Het roze zetje pennen is zo lief!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik vond die ook zo lekk en vrolijk, ik ben eigenlijk wel een roze liefhebster op dat gebied van zulke spulletjes...!

   Verwijderen
 11. Wat dacht je van de plakband...... is hier ook altijd zoek, even roepen wie heeft het plakbandapparaat krijg je terug: 'ik niet' hahahah die vind ik ook altijd op de vreemdste plekken terug in huis.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. nu zeg je wat, het plakband !...daar heb ik net naar lopen zoeken, maar die vond ik terug in de lade van mijn man zijn rommeltjes....ook hij had geen idee, waar het plakband was....haha

   Verwijderen
 12. Pennen ben ik nooit kwijt, die liggen op vaste plaatsen en ik heb er VEEL.
  Ik ben echter wel altijd mijn sleutels en mijn iPhone kwijt.
  Ik koop ook graag kleinigheidjes voor familie en vrienden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oejj, dan kan je beter je pen kwijt zijn vermoed ik, je sleutels of telefoon is toch wel lastiger denk ik!

   Verwijderen
 13. Jep, balpennen, haardingetjes, maar het allerergste: van die spullen die je extra goed hebt opgeruimd om ze niet kwijt te raken. Foetsie...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hihi je moet eens weten wat ik in het verleden zo ontzettend goed heb wel gelegd en jaren later eens terug vond....haha...ook dat heb ik wel vaak gehad!

   Verwijderen
 14. Reacties
  1. Dank je wel, ik vond ze ook zo grappig en leif om te zien, die kan je niet laten liggen...

   Verwijderen
 15. wat een leuke printjes hebben de pennen ♥

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja he? ik vond ze ook erg leuk en natuurlijk zijn ze ook zo weer kwijt vermoed ik!

   Verwijderen
 16. Leuk om te lezen!
  Ik herken mezelf erin ik geraak ook altijd me balpennen kwijt :)
  Mooie balpennen <3
  X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dank je wel....veel mensen raken pennen en zulk soort andere spulletjes zo snel kwijt....ik vind de kleurtjes zo leuk, die kon ik niet laten liggen...xx

   Verwijderen
 17. Ohhh wat leuk! Ja ook ik raak altijd mijn pennen kwijt, netals sokken en elastiekjes1 wat raak ik niet kwijt! Hahah. Echt een rommelkont.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi, nou Shannon, je leest het , de meeste mensen raken elastiekjes en pennen kwijt, net als sokken en dan natuurlijk ( hoe is het mogelijk) 1 sok....nu weet ik dat je wel een heel klein beetje een rommelkontje bent, maar dit gebeurd echt haast iedereen... ;-)

   Verwijderen
 18. Vorig jaar kreeg ik van m'n vriend een heel speciale balpen. Ik was toen net aan het werk in het kantoor waar ik nog steeds zit, en hij vond dat bij een eigen bureau, een eigen pen hoorde! Cool hé?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is inderdaad heel erg lief van je vriend, en hij heeft natuurlijk wel gelijk...nij een eigen buro hoort een eigen pen! Dank je wel voor je reactie!

   Verwijderen