maandag 11 augustus 2014

Uit het assortiment: Essence oogshaduw no.19 & no. 76...


Zoals jullie allemaal wel weten gaan er een aantal producten uit het Essence assortiment verdwijnen, Zij maken ruimte  voor een aantal nieuwe prachtige pareltjes..Aangezien ik gek op koopjes ben, kon ik het natuurlijk niet laten of er nog iets van mijn gading bij zou zitten.


Mijn oog viel op 2 ontzettend vrolijk gekleurde oogschaduwen, de paarse nummer 19 "Disco diva" en de Fuchsia roze nummertje 76, "Pink me up". Toevallig zijn beide tinten die ik graag draag. Ook passen zij uitstekend bij mijn favoriete kledingstukken.


 Beiden oogshaduwen zitten in een doorzichtig plastic doosje. Ik zelf vind de doosjes van Essence altijd erg simpel. Maar ik hou daar wel van en vind ze erg leuk, juist door de simpele uitstraling.
Op de achterzijde staan de nummers duidelijk leesbaar vermeld. ook het effect van de inhoud na het aanbrengen van de oogschaduw staat er op vermeld.

Kijk je even mee, naar de swatches?




Beide tinten hebben een goede pigmentatie, maar moeten om het kleurrijk uitziende effect te krijgen wel opgebouwd worden. Dit gaat wel makkelijk. De paarse oogschaduw heeft een iets wat metallic effect. De roze daarin tegen heeft inderdaad zoals op de verpakking stond een shimmer effect. Beide oogshaduwen zijn niet heel erg poederig en hebben weinig fall out...Dit vind ik heel prettig werken...




Dit werd uiteindelijk het resultaat, op het wenkbrauw bot bracht ik Essence Goddes waves Hihglighter aan. Dit deed ik ook in de ooghoek. Op de Arcadeboog en in de crease bracht ik de paarse tint aan. Op het bewegend ooglid bracht ik langs de wimpers ook een beetje paarse aan en op de rest van het ooglid deed ik met mijn vingertop een beetje fuchsia roze. Aan de bovenzijde van de arcadeboog blende ik het paars een beetje met een tipje roze.

Ik maakte mijn look af met een eyeliner van ELF en een mascara van NYC.




 Zelf ben ik erg tevreden met het resultaat..Een simpele ooglook met niet te veel toeters en bellen.

Jammer dat essence deze vrolijke sprekende kleuren uit het assortiment haalt, maar ik weet zeker dat er weer erg mooie pareltjes voor terug komen.


Hierdoor kon ik deze wel fijn kopen voor 85 cent per stuk.

Heb jij ook nog leuke dingen producten aangeschaft, die uit het assortiment van Essence gaan verdwijnen?



32 opmerkingen:

  1. Mooie kleuren! Soms snap ik niet waarom ze een leuk/mooi product eruit halen maar vaak komt er wat anders mooi's er voor terug x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. meestal komen er inderdaad weer erg mooie producten voor terug...ik denk dat het uit het assortiment halen toch voornamelijk te maken heeft met verkoopcijfers en trends! xx

      Verwijderen
  2. Mooie kleurtjes!
    Ik vind ze ook mooi samenpassen om een look mee te maken!

    Liefs,
    Eva ♥

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. hihi, het zijn eigenlijk wel echt favoriete kleurtjes voor mij,
      dus ik gebruik best vaak zulke tinten....

      Verwijderen
  3. Vooral die fuchsia kleur vind ik erg mooi. Hmm, misschien vanmiddag nog maar even langs de drogist :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ben voor die fuchsia aprt terug gegaan...ik zat thuis en dacht, eigenlijk had ik er spijt van dat ik die ook niet gekocht had...fiets uit de schuur en retour naar de drogisterij....

      Verwijderen
  4. Mooie kleuren, ze staan je erg leuk :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel, ik ben gek op fellere tinten,
      maar dat wist je denk ik wel...
      groetjes Petra xx

      Verwijderen
  5. Super mooie kkeurtjes! De paarse kleur is mijn favoriet :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. paars is ook een erg mooie kleur, ik ben er dol op...
      dank je wel voor je reactie!

      Verwijderen
  6. Ik heb die rose oogschaduw aan mijn zus gegeven die was best wel mooi. Ze staan je ook erg leuk! Lief berichtje heb je me net gegeven trouwens , nu ga ik hem zeker als profielfoto laten x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Graag gedaan en oprecht gemeend.....dank je wel, ja de roze ben ik zelf ook wel van onder de indruk...zo onwijs vrolijk!

      Verwijderen
  7. Oh wauw! Heel mooi, ik heb volgens mij nummer 70 nog ingeslagen, en nog een quattro palet, 3 3D oogschaduws, cc cream, aantal lakjes en volgens mij was dat het van Essence ingeslagen. Zulke fijne producten voor fijne prijzen kan je toch niet laten liggen? Ik vind de paarse echt heel mooi! Liefs.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Leuk he, die koopjes scooren, de Quattro heb ik inderdaad ook gezien, dat is een erg mooie....heerlijk vind ik dat, ik heb er ook nog een aantal van Catrice gescoord, ook van die fijne koopjes, daar kan je ze niet voor laten liggen...

      Verwijderen
  8. Ik vind het wel jammer dat ze weggaan! Gelijk heb je, ik denk dat ik er snel ook nog maar even een paar ga halen. Je hebt wel mooie kleurtjes uitgezocht, de paarse vind ik vooral heel leuk! Mooie ooglook heb je ermee gemaakt. :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel, ja dit zijn echt kleurtjes die ik heel graag draag. Zeker voor zulke bodemprijsjes kan je ze best aanschaffen , vind ik! lief dat je reageerde op mijn artikel!

      Verwijderen
  9. Aah fijne kleuren om in je stash te hebben. Kun je lekker combineren.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ben van de fellere tinten, vind ik heerlijk om mee aan de slag te gaan...dus ze waren erg welkom bij mij!

      Verwijderen
  10. Reacties
    1. dank je wel, lief dat je reageerde....ik ben erg blij met deze oogschaduwen...

      Verwijderen
  11. Wauw, wat goedkoop en wat een prachtige kleuren! Het is dan weer jammer dat ze uit het assortiment gaan.. x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jammer vind ik het altijd, behalve voor mijn portemonnee, die is er altijd blij mee...er komen weer erg mooie tinten voor terug...zeker weten!

      Verwijderen
  12. Ziet er mooi uit, het staat je ook echt leuk. Wel jammer dat ze eruit gaat, maar nu heb je ze wel nog lekker in de sale kunnen scoren!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Precies ik heb ze voor een heel fijne prijs kunnen kopen, ben ook erg tevreden ermee...ben nu wel nieuwsgierig naar de nieuwe tinten...lief dat je reageerde op mijn artikel!

      Verwijderen
  13. je hebt ze voor een top prijs gescoord.! wat jammer dat ze uit het assortiment gaan. de kleuren zijn erg mooi en de ooglook staat je goed ♥

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. de prijs is inderdaad een toppertje, inderdaad is het jammer voor zulke aparte tinten.....

      Verwijderen
  14. Ik hoopte al op een mooie look, en ja hoor! Erg mooi en ook wel gewaagd!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ik ben dol op die tinten, die draag ik heel erg graag....dank je wel voor het complimentje!

      Verwijderen
  15. Mooie opvallende kleurtjes! Het staat je heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen