zaterdag 9 augustus 2014

Sanex Zero%, douchegel voor de droge huid...(.review)



Soms sta je ineens voor serieuze dermatologische noodgevallen en wat doe je dan? Dan ga je natuurlijk naar de huisarts! Een ander verhaal word het als er geen duidelijke oorzaak gevonden word van je klachten.

Dit  is iets wat ik mij regelmatig afgevraagd heb ik de afgelopen jaren. Hierdoor heb ik in de jaren al heel wat dingen uitgeprobeerd heb op het gebied van lichaamsverzorging.



Misschien dat sommige van jullie het wel weten, maar ik heb regelmatig ernstige jeuk en bultjes.In dat geval heb ik natuurlijk een soort van "Emergency" verzorgingsproducten...In mijn mijn geval zijn dit heel erg milde producten die ik niet dagelijks gebruik, toch wel regelmatig....Een tijdje terug kocht ik bij de drogisterij een fles Sanex Zero%. Douchegel voor een droge huid.


Sanex zero % bevat geen parabenen, phenoxyethanol, kleurstoffen en phthalaten. Deze douchegel is officieel goedgekeurd door het Europees Ecolabel, wat inhoudt dat het beter is voor het milieu en is uitvoerig getest op: biologische afbreekbaarheid en heeft hierdoor een minimale impact op het milieu...

De douchegel zit in een ietwat simpel uitziende fles, maar niet alles wat er ook simpel uitziet is het ook! De vorm is eigenlijk heel handig, er zit namelijk een versmalling in het midden waardoor de fles makkelijker vast te houden is.


Ook zit er een stevige klikdop op de fles, die stevig blijft sluiten. Op de achterzijde van de fles staat een o.a duidelijke Nederlandstalige beschrijving, en tevens een lijstje met ingrediënten...





Vind ik het product ook fijn om te gebruiken? ...Nou dat kan je wel stellen! Ik vind het een heerlijk zacht product. Het ruikt erg lekker, subtiel. Ook schuimt het behoorlijk als je  het met een sponsje of puff gebruikt.



 De douchegel is wel een beetje dik van structuur en is doorzichtig . Het is een streling voor mijn huid als ik helemaal onder de bultjes zit en aan alle kanten jeuk heb.



Maar ook de prijs is een streling voor mijn portemonnee? Ja, want de lekker grote fles kost 2, 99 voor 500ml . Dat is helemaal niet duur! Momenteel heeft het Kruidvat een 1+1 actie voor deze douchegel.

Welk product mag er absoluut niet in jouw badkamer ontbreken!



21 opmerkingen:

  1. Ik heb ook zo'n droge huid, om gek van te worden! Deze moet maar op mijn lijstje te komen te staan!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. proberen kan denk ik weinig kwaad als je zo een erg droge huid hebt...

      Verwijderen
  2. Ik ben zo'n iemand die van alles koopt en niet kijkt naar de ingrediënten lijst :) Deze douchegel ziet er goed uit ken deze variant nog niet maar met de Kruidvat actie word het wel erg aantrekkelijk om te gaan proberen x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ook schuldig aan het nooit lezen van de ingrediënten, tot het moment dat ik ergens echt last van krijg. Gemakzuchtig hè? Fijn dat je een product hebt gevonden die echt goed voor je werkt!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. hih nee op dat gebied heeft het niets bij mij met gemakzucht te maken....ik heb een afwijking in mijn stofwisseling en als mijn medicijnen niet helemaal tof hun werk doen, kan ik last krijgen van zulke ongemakkelijke klachten....niets aan te doen, maar wel vervelend...

      Verwijderen
  4. Ziet er heel goed uit! Iets wat bij mij niet kan ontbreken is toch wel Head & Shoulders, anders krijg ik zo een last van schilvertjes, en een hele vette hoofdhuid. Liefs.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is inderdaad erg vervelend , schilfertjes is inderdaad ook erg lastig!
      lief dat je reageerde...

      Verwijderen
  5. Deze heb ik ook, en ik vindt hem erg fijn!

    Liefs,
    Eva ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dat klinkt erg goed! Producten van Sanex hebben me eigenlijk nog nooit echt teleurgesteld.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Mij eigenlijk ook niet, ik ben altijd erg tevreden....

      Verwijderen
  7. Fijn dat dit product werkt en je hierdoor geen jeuk en irritaties hebt. Qua lichaamsverzorging kan mijn huid veel aan en heb ik verschillende producten in mijn badkamer staan.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb echt ook een heel assortiment, helaas heb ik dit af en toe en dan ...moet ik even gas terug nemen en na een paar dagen heb ik nergens geen last meer van...het ligt niet aan de ingredieenten van de producten, maar aan mijn chronische ziekte....

      Verwijderen
  8. Klinkt perfect voor mijn gevoelige huidje!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. hij is echt heerlijk....ik ben erg tevreden over deze...

      Verwijderen