donderdag 14 augustus 2014

Nazomeren? .....Trekpleister sun spray


Enige tijd terug kocht ik een aantal zonnebrandproducten bij Trekpleister. Ik koos voor Trekpleister omdat deze een behoorlijk assortiment van hun eigen merk verkoopt. Ik ben hier een groot voorstander van omdat het behoorlijk in je portemonnee kan schelen. 

Ik koos hierbij voor 2 verschillende factoren, spf  20 en spf 30. Dit omdat ik op sommige plaatsen erg snel verbrand en op ander plaatsen weer haast niet...Mijn gezicht , mijn handen en onderarmen verbranden haast niet, terwijl andere plaatsen van mijn lichaam heel erg snel verbranden.

Ook verbrand ik van de voor en najaarszon veel minder snel dan van de zon in de zomer. Vandaar dat ik deze 2 Sun protection middelen koos. En ook al lijkt het niet meer nodig, toch is het ook in de nazomer raadzaam om jezelf in te smeren.

De spray zit verpakt in handzame niet al te grote, knal gele flacons. Deze bevatten 200 ml. Ik zelf vind dit een handig formaat voor in je tas om mee te nemen. De flacon heeft ribbels aan de zijkant, zodat de fles niet makkelijk uit je handen kan glijden.






Op de achterzijde staat een duidelijke Nederlandstalige product  en gebruiksomschrijving. Ook staat er onderaan een duidelijke ingredieenten lijst. Er staat ook een duidelijk gezondheidswaarschuwing over de gevolgen van verbranden door de zon..handig!





Omdat de zonnebrand een handig spraymondje heeft is het handig aan te brengen. De kans dat je alle kanten op glibbert van de zonnebrand is zo geminimaliseerd. De inhoud heeft een heerlijke zomerse geur, trekt erg snel in de huid. Ook voelt hij niet vettig aan en is 100% onzichtbaar.
De sun spray's zijn extra waterresisitent..Mijn fles heeft een houdbaarheidsdatum tot augustus 2016, dat is nu nog 2 jaar.


Nu weet ik , het is niet heel erg supermooi weer, momenteel. Mooie warme dagen komen nog wel voor tot eind september... Jezelf goed insmeren, in dit geval insprayen, blijft noodzakelijk! Denk hierbij aan de bovenkant van je oren,. je haargrens, je nek en je knieholten...

Ook al brand in de nazomer, de zon op je huid, niet meer zo scherp als een weekje terug...
Voorkomen is beter dan genezen!

De Trekpleister Sun spray kost normaal € 9, 49
Momenteel kan je deze Sun spray aanschaffen met 25% korting en kost hij € 7, 11.

Welk zonnebrand middel heb jij gebruikt en hoe beviel deze?







23 opmerkingen:

  1. ik heb helemaal geen zonnebrand gebruik :o heel erg slecht, i know.. deze klinkt wel als een fijne zonnebrand, voor nu te laat, maar misschien iets voor volgend jaar ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Foei foei, Amy toch!.....dat is inderdaad niet al te best voor je velletje....

      Verwijderen
  2. Tja wat zal ik zeggen...ik gebruik factor 50 en verbrand nog.. Ik heb het liefst een spray. Crème smeert zo slecht uit vaak in die hoge factor. Je tips waar je moet smeren zijn top!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ken het, waar zo is , is vaak een verbrande Petra...tot in de schaduw zelfs aan toe....de spray is echt heerlijk, vooral ook omdat het niet zo een joekel van een fles is in je tas als je weg gaat....

      Verwijderen
  3. Ik gebruik altijd zonnebrandcrėme zeker in me gezicht, maar als ik een BBcream aan doe met Een factor in doe ik tuurlijk geen zonnebrandcrėme aan :)!
    Leuke review :)
    Liefs X

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb wel eens gehoord dat het dan toch alsnog raadzaam is om alsnog een extra zonnebrand te gebruiken, maar hoe dat nu daadwerkelijk zit, weet ik eigenlijk niet....Weet iemand hier meer misschien iets meer van?
      Liefs Petra

      Verwijderen
  4. Heerlijk sprayflacons! Het is zo handig, pssssjjttttt sprayen en insmeren en klaar. Ik had ze laatst voor de vakantie gekocht bij ah, gebruik ze nu niet. Misschien nog voor t verschiet! Fijne review heb je gemaakt... :) en wst een leuke foto's zo in de natuur. Superleuk, krijg er een vakantiebezoek van!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel voor je lieve reactie, ja die foto's die had ik gemaakt toen het een geweldig warme dag was....Op zulke dagen ga ik vaak buiten in de natuur fotograferen en dan zijn zulke foto's natuurlijk ook even erbij gemaakt.....Houd even de datum in de gaten, misschien dat ze de volgende zomer nog goed zijn...

      Verwijderen
  5. Ik heb me de hele zomer al vol lopen smeren in de hoop dit jaar een keer niet te verbranden, dat is aardig gelukt moet ik zeggen! Spraydoppen vind ik ook altijd veel handiger, deze die jij hebt lijken me heel fijn. :)
    En die lekkere geur van zonnebrand, die kan ik de hele dag wel ruiken, heerlijk!
    Fijne review!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ken dat wel van de hel zomer sprayen en smeren, in de hoop....de laatste paar jaren gaat het wel ietsjes beter, loop ik niet meer ineens als een kreeft rond, maar ik ben er ook wel meer op gaan letten, vooral, plaatsen als je oren, je neus je haargrens, smeer ik beter in en dat helpt echt...de geur is ook heerlijk, dan ruik je de zomer gewoon...hmmmm!

      Verwijderen
  6. Ik vind zonnebrand in spray vorm zoveel fijner dan crème! Deze lijken me ook wel fijn :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. deze zijn heel eerlijk gezegd heerlijk, ik ben ook niet zo een smeersel liefhebster, altijd vette handen, flesje wat weer wegglibbert, nee deze zijn echt heel erg fijn...ben een tevreden mens...

      Verwijderen
  7. Sprayen is gemakkelijker dan smeren.
    Maar ik hou het bij mij crème van Garnier.

    Liefs,
    Eva ♥

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Als je tevreden bent over een product zou ik ook niet wisselen.....liefs Petra

      Verwijderen
  8. Ik heb weinig tot geen zonnebrand gebruikt dit jaar. oeps.. Liefs.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. foei foei, das niet verstandig,.....maar begrijpelijk, ik denk er ook echt niet altijd aan....

      Verwijderen
  9. Helemaal gelijk, blijven smeren, ookal is de zon niet meteen te bespeuren! (hier echt belabberd weer momenteel, word er echt triestig van :()

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. hmmm, hier regent het al de hele dag en dan komt dit blog wel een beetje haha apart over....ach morgen weer een nieuwe dag, zullen we maar denken....groetjes Petra

      Verwijderen
  10. Ik vergeet dit vaak te gebruiken heb nu wat staan van de Kruidvat maar of het ook echt helpt? x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

      Verwijderen
    2. Heel veel mensen vergeten het, maar een ding weet ik wel zeker....als het in een kastje staat helpt het zekerste weten niet ( knipoog)

      Verwijderen
  11. Ik smeer mij eigen eigenlijk ook alleen maar in als de zo'n er is en als ik ga zonnen wij hebben nu ook een trekpleister in ons dorp alleen dit jaar heb ik de producten van Nivea gekocht

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik denk dat het altijd verstandig is om je in te smeren als er zon is, maar ik denk ook dat een ieder zijn eigen voorkeur heeft in wat hij of zij gebruikt...iedere mens is anders, elke huid natuurlijk ook...
      groetjes Petra

      Verwijderen