zaterdag 2 augustus 2014

Essence, Jewel effect, 23 million dollar baby ( ....toch nog gekocht)

Heb jij dat ook wel eens dat je bij jezelf denkt : Dit had niet op een beter moment gevraagd kunnen worden? Ik had gisterenochtend zo een moment!.. Mijn man vroeg of ik een heerlijk zakje dropjes bij de drogist wilde kopen? Mijn oren waren gespitst bij het woord drogist. ....Drogist > Toiletartikelen > Cosmetica > Uitzoekbak!...Dit zijn termen die horen wat dat betreft bij elkaar en zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden voor de meeste vrouwen...Iets later loop ik met een grote zak drop richting de kassa en in eens hoor ik het....Psssst, psttttttt, wij hebben vandaag 50 % korting!.. Echt,.Kijk dan, hier staan wij! Inwendig voerde ik een strijd, en helaas...het vlees is zwak! Het Essence vak in Trekpleister was een waardige winnaar.Ik vond daar een Nagelak met een onwijs bling blingachtige naam, ..namelijk:
Essence, Jewel effect , 23 million dollar baby...Hmmmm, Diamonds are a girl best friend! Zodoende stond ik ietsjes later met dit flesje Sparkles en de zak dropjes bij de kassa. Volgens Essence hebben deze lakjes altijd een verassing voor mij in Petto...Dat klinkt goed!

Sprankelend, holografisch of met een prisma effect? Hmmmm ...Ook geven ze een oogverblindende en bijzondere finish. Kijk je even mee of dit daadwerkelijk klopt?


Als ik het rechte flesje open draai, komt mij een zeer sterke nagellak geur tegemoet. Ik vind dit niet echt prettig. De nagellak is vrij dik, maar ik vind dit wel logisch met al die vrij grote shimmers erin De het kwastje is recht afgesneden en voelt soepel aan tijdens het aanbrengen van de nagellak, Ik vind dit erg prettig. het flesje is vrij groot en bevat een inhoud van 8 ml.


Tijdens het lakken valt mij direct op dat ik een aantal laagjes aan zal moeten brengen wil de lak, het door mij gewenste "bling bling" effect hebben...In mijn geval waren daar 4 laagjes voor nodig...De glinsterpigmenten hebben een effect wat verkleurt naar de tint van een olievlek, blauw groen en gelig...erg apart. Ook vind ik dat het lang duurt voordat de nagellak overlakbaar is...dat vind ik wel een nadeel.Aan dit product zitten toch wel wat een aantal voor als nadelen, maar toch heb ik erg geen spijt van dat ik deze Essence nagellak heb gekocht. een van de grote nadelen is dat hij uit het assortiment gaat. Ik vind hem wel leuk staan en deze lak is erg wennen voor mij . Een groot voordeel is dat ik hem doordat hij uit het assortiment gaat, kon aanschaffen voor 95 cent bij Trekpleister. Dit is een prijs waar je je geen echte buil aan kan vallen...leuk om eens te proberen?

Heb jij dat ook wel eens dat je bij jezelf denkt :
 Dit had niet op een beter moment gevraagd kunnen worden?

Groetjes Petra10 opmerkingen:

 1. Juist vanwege de sale prijs is het mooi dat die eruit gaat ;-) Het is zeker een mooie topcoat! Als je dus een kleurtje er onder aan brengt en dan deze blingbling valt het nog beter op :-) xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi het toeval wil dat mijn man gisterenavond zei...wat heb je een leuke nagellak op!....moet je na gaan als ik er een kleurtje onder doe!

   Verwijderen
 2. Heel leuk voor een feestje ofzo! Ik zou het zelf niet snel kopen omdat ik mij enkel waag aan nudekleurtjes..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Glitters op mijn nagels is helemaal niet mijn ding, terwijl ik wel erg van de felle kleuren ben....maar ik zag deze en toen had ik zoiets van ...ach, we proberen hem gewoon eens...en dit is het resultaat....

   Verwijderen
 3. Hij is toch wel erg leuk he? Lekker bling bling! Misschien haal ik 'm ook nog wel :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij is hartstikke leuk....misschien kan je hem inderdaad toch wel aanschaffen...

   Verwijderen
 4. Blingbling op je nagels kan zo leuk zijn :)
  Je hebt het gescoord voor een mooie prijs! X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Blingbling is heel leuk, en helemaal voor zo een leuke prijs....

   Verwijderen
 5. Hij is leuk zeg, zo mooi al die glitters!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij is heel evr uit mijn comfortzone, maar ik heb hem nu 2 dagen op en heb er al heel veel naar zitten kijken en ik ben er erg blij mee...

   Verwijderen