zaterdag 26 juli 2014

Opgemaakt in de maand Juli...

Tjonge, nu het er zo staat zie ik ineens hoe hard de tijd gaat, het is nu al weer de laatste zondag van de maand Juli..Heel eerlijk gezegd vond ik dat wij vorige maand. in ons 2 persoonshuishoudentje veel opgemaakt had. Deze maand bleek dit zelfs nog meer te zijn geweest!

Kijk en lees je even mee, naar wat er bij ons deze laatste maandagmorgen van de maand langs de stoeprand word gezet?

( totaal overzicht van producten die op het vroege maandagtransport meegaan)




Fa vitamine & power, showergel Guava....deze is heerlijk verfrissend en dat beviel prima met deze hete dag, de geur is ook erg verfrissend en blijft lang op de huid aanwezig, deze staat zeker op het favorietenlijstje van mijn man...

Kneipp, douche patchouli, dit doucheproduct ruikt zo lekker en het is ook wel een beetje een overheersend geurtje, heerlijk zacht en voor ons een product wat zeker nog eens aangeschaft gaat worden.

Nivea, creme care, shower cream. Een sample wat wij toegezonden kregen van Nivea. Dit product bevestig voor mij weer waarom ik zo dol op de Nivea Producten ben. Een fijne geur en zacht voor de huid, heerlijk en zeker een product wat wij eens in een grote flacon zullen gaan aanschaffen.

Kruidvat, cremespoeling Moroccan Argan oil. Een product wat voor mijn haar niet voldoende zijn werk deed, maar zeker niet slecht is, alleen echt niet geschikt voor mijn haar. Dat heeft echt meer nodig. Het ruikt heerlijk en is zeker voor die prijs een aanrader en een toevoeging aan het huismerk van het Kruidvat.



Dental fresh mint, mondwater wat ik bij Action kocht, lekker frisse menthol smaak en alcoholvrij....deze schaffen wij zeker nog eens aan!

Colgate max white one een tandpasta waar ik niet de indruk van had dat deze daadwerkelijk een zichtbaar wittermakend effect op mijn tanden had. hij is wel heerlijk fris. Toch vind ik het gezien het prijskaartje niet iets wat ik snel weer zal hopen.

GUM sensi vital. Dit was een proefmonster en eigenlijk vind ik deze te klein om te ervaren of deze inderdaad zijn werk naar behoren deed. Ik kan dit proefmonster niet voldoende beoordelen.



Deze voetbalsem haalde ik uit het nachtkastje van mijn echtgenoot, schijnbaar werkt deze zo goed dat deze zelden door mijn man gebruikt word. Hij stond dus te verstoffen en word om die reden afgevoerd.

Idem dito voor de after sun van Yves Rocher, deze stond ook al erg lang in een kastje...weg ermee!

De 3 lipsticks gaan ook weg omdat ik ze al heel lang heb en dit niet prettig vind om te blijven gebruiken, Alle 3 hebben zij kleuren die ik nog steeds mooi vind.

Cien verzorgingscreme, deze is schoon op, heerlijke vette creme zeer geschikt voor een droge huid. Ik houd het in mijn achterhoofd als ik weer een nieuwe creme nodig heb.



Hema face duo, beide maten zijn echt fijn om te gebruiken, pluizen niet erg. Ik kocht van beide kleine verpakkingen om uit te proberen, maar ik neem ze als ik bij de Hema in de buurt ben zeker weer mee,..een echt aanrader!

Onyx, oog & makeup reinigingsdoekjes, over deze doekjes ben ik heel erg tevreden, niet te vettig, niet te nat...ik vind e heerlijk en heb deze al weer gekocht.


Jean Marc, Pour femme & Adidas, Active start... wie heeft er geen geurtjes thuis staan die ze niet prettig vinden?..Uiteindelijk vonden deze voor ze afgevoerd werden een 2e leven.
Ze deden dienst toen de toilet verfrisser onverwacht op was.. Tja...
( meer toevoeging heeft dit dus niet nodig)


Nivea , satin sensation, mini flacon...een heerlijke deodorant, ruikt heerlijk. doet zijn werk prima... die ik zeker nog eens zal gebruiken, handig voor in mijn sporttas....

L'Occitane Cherry blossem handcreme, deze kwam in dit mandje omdat ik na een paar keer gebruiken niet fijn meer vond ruiken, het is zeker geen slecht product.

Pure Coconut lip balm, een heerlijke niet al te vette, budget lipbalm met een kokosnootgeurtje, heeft een prima verzorgende werking...en deze koop ik zeker nog eens...


Eigenlijk vind ik het best wel veel wat wij in ons inimieni huishouden opgebruikt hebben...

Stond jij er zelf in het begin ook wel eens verbaasd van hoeveel je opmaakte in een maandje?

Groetjes Petra

13 opmerkingen:

  1. Dat ziet er best uit als veel inderdaad, ik moet het ook maar eens gaan bijhouden. Doe je nou serieus lipsticks weg?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja ze staan echt op de nominatie voor een plaatjes in het gemeente archief,
      niet omdat ze niet mooi zijn, ...
      maar omdat ze echt heel erg oud zijn....
      Soms moet je oudere producten loslaten om plaats te maken voor nieuwe... :-)

      Verwijderen
  2. Wat een hoop spulletjes zeg! En die lip balm, had je die helemaal op? ;o Ik koop er super veel van, maar gebruik ze nooit tot ze helemaal op zijn, want tegen die tijd ben ik ze toch alweer kwijt haha.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi ja die was helemaal schoon op, ook ik ben de lipbalms altijd kwijt, maar deze had ik alleen in gebruik bij de computer, ik heb daar altijd een mandje staan met een pen, een schrijfblokje mijn agenda enz....deze lipbalm was echt schoon op...

      Verwijderen
  3. Je hebt inderdaad een hoop producten opgemaakt deze maand!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. wat heb je een hoop producten opgemaakt zeg.! sommige producten lijken me erg fijn, ben ook erg benieuwd naar de crémespoeling met argan olie. ♥

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het is best een fijn product, alleen was het voor mijn haar niet zo geschikt, tja dat kan gebeuren....hetw as het uitproberen wel waard...

      Verwijderen
  5. Je hebt inderdaad een hoop opgemaakt :)
    Er zitten fijne producten tussen :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik vind het ook wel een beetje veel...maar ja, soms gaan die dingen denk ik gewoon zo...

      Verwijderen
  6. Ik kijk altijd mijn ogen uit bij dit soort opgemaakt artikelen. IK wissel zo veel af (en heb denk ik ook te veel) dat het mij gewoonweg niet lukt om iets op te maken. Het enige wAt opgaat is shampoo (ook van hetzelfde merk als de conditioner van jou) heerlijk is die. En tandpasta, en gezichtscreme dat zijn geloof ik de enige producten die ik niet afwissel en dus opnieuw gekocht worden! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Logisch, ik heb meestal ook niet zo veel, deze maand was het wel een beetje veel inderdaad. En dan ineens bedenk ik mij, dat ik nu wel heel veel heb en dan koop ik even niets meer tot er weer wat dingen op zijn...Nu gaat dat de ene maand harder dan de andere, heel vreemd is dat....Meestal koop ik weer wat anders dan dat ik van plan was...dus de producten worden wel vervangen, maar meestal door dezelfde producten van een ander merk....Nu heb ik weer wattenschijfjes van de Action, omdat ik geen zin had om er speciaal voor naar de Hema te gaan....dus worden deze nu weer uitgetest. Lief dat je reageerde!
      Groetjes Petra

      Verwijderen
  7. Leuk om te zien! Ik heb je blog net ontdekt en ik vind hem heel leuk, ik ga je volgen :-)

    Liefs Chantall

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Leuk om te lezen dat je mijn blog leuk vind...welkom!
      Lief dat je reageerde op mijn artikel....

      Verwijderen