vrijdag 12 februari 2016

Aghhh, love at first sight!...Beauty Meets Fashion, ArtDeco


Ik beken direct!...Het is iets wat je weinig tegenkomt op" Heelgewoondagelijks". Persberichten!Toch lees ik ze altijd met behoorlijk wat belangstelling. Gisteren kreeg ik een persbericht wat mijn hebberigheidkliertjes extreem wist te triggeren..Zoals jullie wel weten ben ik een heel erg grote fan van vrolijke kleuren en de te verwachten collectie van Art deco, genaamd Beauty meets Fashion.. heeft dit echt in zich!.... Zekerste weten...

Zodra de eerste bloemen in de lente uit de knop komen en mensen weer aangeraakt worden door de eerste zonnestraaltjes , worden vaak de bloemenpatronen ook weer gekocht en aangetrokken..Ook de voorjaars/zomer collectie van Art deco is aangeraakt door het designerduo Talbot Runhof. In de voorjaarscollectie van deze designers komen dit keer de vrolijke bloemen prints in combinatie met strepen naar voren. En dit in combinatie met de modekleuren uit de collectie Art deco van dit jaar ...Wauw, wat een vrolijke verrassing om te zien..



 Ik werd gegrepen door de vrolijkheid van de verpakkingen en het patroon op de  Couture field of flowers blush...Dit boeket zal binnenkort te koop zal zijn voor de prijs  19.95.


Ook de oogschaduwen zijn weer vertegenwoordigd in 6 geweldige tinten...De prijs van deze leuke producten, laten je ook glimlachen...Ze gaan namelijk,  4,80 kosten.




Toen ik de LE beauty box Quattro zag voelde ik best wel een paar verleidelijke vlinders fladderen in mijn buik..Deze box kost  10, 95...In deze box kun je 4 oogschaduwkleuren opslaan of 1 oogschaduwkleur en een blush...

De Volume mascara creĆ«ert met het precisie- borsteltje prachtige expressieve wimpers...Hij is erg geschikt voor gevoelige ogen en contactlensdragers..Hij is verkrijgbaar voor  14, 95 bij Douglas

Natuurlijk heeft de voorjaarscollectie veel mooie bloemen in zijn boeket verborgen, en ze allemaal laten zien, dan word dit artikel echt veel en veel te lang. Daarom wil ik het als laatste nog even hebben over de al even mooi verpakte Eye designer applicator en de refills....Deze kun je  navullen met poeder oogschaduw. De applicator zal de prijs krijgen van  10, 80...De refills voor de applicator gaan  8,50 kosten en zullen te koop zijn 3 nieuwe tinten...


Een aantal producten zijn op het moment al verkrijgbaar, andere zullen nog gaan volgen..Deze collectie heeft echt heel mooie anderw producten zoals diverse lipproducten en nagellakken..
Je kunt de producten van ArtDeco vinden op de website van Douglas

Heb jij al eens een product van ArtDeco geprobeerd?

12 opmerkingen:

  1. Ow, wat mooi! En betaalbaar ook nog eens. Dat mooie boeket? Ik zou daar geen kwast doorheen willen halen, zonde van die mooie print!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie collectie he! Ik ga van het weekend even uitgebreid fotos maken!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind de blush er heel gaaf uitzien! Ik heb zelf nog nooit wat van dit merk geprobeerd!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Het lijkt me een mooie collectie! Ik word al vrolijk van die verpakkingen haha :D

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een vrolijke collectie! De verpakking vind ik heel mooi. Dat doet Artdeco vaak wel goed. De kleuren oogschaduw zijn niet helemaal mijn ding, maar de blush, lipstick en nagellak vind ik wel heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Logisch dat je dit persbericht deelt. Art deco is een fijn merk en wat een mooie kleurtjes! Die lente verpakking heeft ook een hoog hebben gehalte.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wauw wat een prachtige collectie, de verpakkingen zien er zo vrolijk uit ❤️
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  8. WAUW!! Wat een super mooie collectie!!! Haha ik ga gauw even neuzen bij de douglas :P Kende Art Deco nog niet tot aan vandaag..

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik vind art deco zo'n prachtig merk, moet zeker niet onderdoen voor chanel en dior, en toch zie je het amper op blogs verschijnen. Jammer!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wauw, wat een mooie collectie ♥ xx Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  11. De Couture field of flowers blush voor €19.95 wat een mooi blush met een goede prijs, zie je de afdruk en bloemetjes op de blush..echt om verliefd op te worden. Ik zie mijzelf deze collectie gebruiken. Wat prachtig zeg. Ik kan goed begrijpen waarom dit persbericht je hebberigheid kliertjes extreem weet te triggeren..Je bent niet de enige.

    BeantwoordenVerwijderen