woensdag 10 februari 2016

Mijn kleine roze Weleda schatje....


Niets is zo leuk als een onverwachts cadeautje ontvangen,vind ik zelf...Vorige week kreeg ik een kaartje in de brievenbus van Weleda. Omdat ik erg geïnteresseerd en nieuwsgierig was naar de nieuwe Amandel verzachtende lichaamsverzorging besloot ik s'avonds even op mijn gemak het kaartje te bekijken.Enige tijd terug had ik ook al eens een keertje ontvangen van Weleda over de  Weleda Evening primrose verzorgingslijn. Toen mocht ik met het kaartje een mini tube halen in een van de winkels bij mij in de buurt. Hartstikke leuk vond ik dit toen. Toen ik s'avonds bij de koffie het kaartje las zag ik dat ik ook met dit kaartje weer een  mini tube af mocht gaan halen...Leuk!!! ...Ik ben best wel een persoon dat een product soms graag wel zou willen kopen , maar wel ook graag van te voren weet of het product daadwerkelijk bij mij past. Tenslotte kan je je centjes maar 1 keer uitgeven en dan toch wel graag aan iets wat aan de verwachtingen voldoet..

2 daagjes later fietste ik met het kaartje in mijn fietsmandje naar een van de winkels bij mij in de buurt die op het kaartje stonden...Iets later stond ik bij allerlei natuurlijke cosmetica en verzorgingsproducten te kijken en ze te snuffelen....Nadat ik de dame in de winkel het kaartje van Weleda gaf kreeg ik een schattige kleine roze testtube Amandel Verzachtende bodylotion mee.  Ook kreeg ik van haar nog wat andere proefjeszakjes van verschillende andere Weleda producten..


De mini tube is zo schattig..Mini verpakkingen vind ik altijd erg grappig, maar deze heeft wel een heel hoog hebbehebbe gehalte. Dit soort attenties ben ik altijd blij mee..Kleine dingen waar ik gewoon vrolijk van word..Op dit moment heb ik een behoorlijke droge en jeukerige huid op mijn armen...Ik heb een aantal malen deze bodylotion opgesmeerd. Hij brengt erg fijn aan, trekt heerlijk snel in de huid, en heeft een subtiele natuurlijk amandelgeur. Een heerlijke manier om eventjes kennis te maken met deze lijn..Thanx Weleda..

Vind jij mini testers of proefzakjes ook zo handig?11 opmerkingen:

 1. Ik ben gek op Weleda. Zeker omdat het echt gericht is op gevoelige huidjes ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je toch een leuk en lieve beschrijving van het moment van de brief in de brievenbus tot aan het ontvangen van producten. Om van kleine dingen in leven te genieten dat is pas echt talent. Weleda is een mooi product.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk is dat, hé. Ik kan ook zo blij worden van kleine attenties. Ik ben dol op samples, omdat je gewoon eens kan ervaren hoe een product is.
  Ik bewaar alles trouw en af en toe pak ik er eentje. Helemaal leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mini's zijn inderdaad ideaal om nieuwe producten te ontdekken! Ik ben nu weer een hele reeks mini's van L'Occitane aan het proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Weleda is inderdaad een schatje haha! Fijne producten hebben ze.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Spannend! Zo tof dat je met het kaartje een mini Weleda kon ophalen.
  Ik ben ook gek op monstertjes, vooral mini samples met parfum!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze lijn lijkt me erg geschikt, heb de Weleda amandelolie en is erg fijn. Monstertjes of kaartjes voor een monster vind ik echt super en aan de hand daarvan koop ik 9 van de 10 keer het product ook. Helaas krijjgen wij niks in de bus. Bij Douglas helpen ze me altijd fijn en gevevn een proefje mee voor ik iets koop.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Klinkt erg goed!!! :) en ja ik vind mini testers en proefzakjes erg handig! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb nog niets geprobeerd van Weleda, oeps! Maar testertjes en proefzakjes vind ik leuk want zo leer je inderdaad nieuwe producten kennen :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel handig, waarom krijg ik nooit van die kaartjes ^^ Krijg wel altijd proefjes mee in de apotheek, ook wel leuk. Laatste een hele fijne handrème van roger & gallet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dat is nog eens leuke post, zulke kaartjes krijg ik nou nooit ;) xx

  BeantwoordenVerwijderen