vrijdag 11 september 2015

Love at first sight? Rock my world?...euhhh True love!


Liefde op het eerste gezicht?..Geloof jij er in?...Eigenlijk geloof ik er niet zo in, wel geloof ik in verliefdheid op het eerste gezicht. Toch twijfel ik er wel eens aan of het nu wel of niet echt bestaat. Zo ook vorige week, toen ik op het blog Beautyjuf over een een prachtige donkergrijze nagellak van Essence een artikel las. Vind ik hem echt mooi? Of ben ik onbewust al gevangen door de aankomende "herfst mood"? Omdat de kleur toch wel steeds door mijn gedachten bleef spoken besloot ik toch maar even naar de kleur te gaan kijken bij Kruidvat.
Uiteindelijk besloot ik in de winkel, nadat ik natuurlijk het niet na hadden kunnen laten, een likje lak op een van mijn nagels met de mooie donkergrijze "Rock my World" op mijn nagels te zetten, hem aan te schaffen. Ik had ook nog de mazzel was dat er ook nog een leuke actie was bij Kruidvat.1+ 1 gratis op alle nagellak merken.. dat is echt.geen verkeerde actie.... Tja

Natuurlijk werd mijn aandacht naar de fellere tinten nagellak getrokken...Weer twijfelen, draaien en nog eens nadenken bij mijzelf,.... Welke kleur heb ik al? Welke wil ik graag nog eens kopen? Welke past bij het aankomende seizoen?...Eigenlijk is de laatste vraag, voor mij doen een hele vreemde vraag, want daar heb ik mij echt nog maar zelden iets van aangetrokken...Uiteindelijk stond ik bij de kassa met de donkerrode , ietwat klassieke kleur"True love" en de grijze "Rock my world".


Beiden kleuren zijn erg geschikt voor het najaar. Ik ga niet helemaal meer in details treden over flesjes en kwastjes, de meesten van ons kennen de lakken van Essence echt wel.Ook de kwastjes zijn geen grote onbekende voor dames die blogs lezen. Beiden lakken zijn uit de gel look, lijn van essence...Ze dekken heel goed, namelijk met maar ...Oelalah.....2 laagjes en dat is best wel bijzonder met wat donkere tinten, is mijn ervaring...Love at first Sight?...Nou nee, dat was het niet!, ik heb best staan twijfelen in eerste instantie in de winkel...De TL verlichting in winkels blijf ik toch altijd wat verraderlijk vinden...Blij ben ik wel met de beide lakken, Dat is tenslotte toch de basis voor een heel stabiele relatie....

De Essence gel lakken kosten 1,69 per stuk

Ben jij erg gevoelig voor seizoenstrends?


18 opmerkingen:

 1. Wauw wat een gave kleurtjes zeg !!! En ja ik ben redelijk gevoelig ervoor šŸ˜œ

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Na al die vrolijke zomer kleuren heb ik dan weer zo enorm zin in de herfstkleuren!! Mooie kleuren heb je gekozen. En inderdaad, die winkelverlichting ben ik ook niet altijd blij mee...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het resultaat op je nagels wel super mooi! Hele leuke kleurtjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het wel fijn om mijn kleren aan te passen aan de seizoenen. Sommige kleuren vind ik alleen mooi in de zomer en andere alleen in de winter.

  Ik vind je nagels schitterend mooi rood geworden!

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat grijze lakje vind ik erg mooi. Ik ben dol op herfstige kleurtjes voor op mijn nagels! x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie kleurtjes, allebei heel draagbaar voor het najaar :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oehh..mooie kleurtjes, perfect voor het najaar :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie kleurtjes, de rode kan ook wel voor andere seizoenen toch? Ik ben best trend gevoelig qua kleuren. Sommige kleuren draag ik alleen in de herfst en winter bijv. Niet altijd hoor! Ik heb nu namelijk een kerstlakje op haha

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke tinten, vooral de rode vind ik erg mooi. En prima actie inderdaad! Zo kun je nog eens een kleurtje uitproberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel leuk geschreven dit artikel! De namen van de lakjes zijn origineel, ik vind dat altijd zo leuk om te lezen! Mijn aandacht werd vooral getrokken door True love, wat een prachtig kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh jeetje, de grijze is inderdaad erg mooi!
  Nee, ik geloof ook niet in liefde op het eerste gezicht hoor, maar met producten kan het soms wel een flinke crush zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke kleurtjes, helemaal herfstig! De grijze kleur is erg mooi, de laatste tijd vind ik taupe ook een toffe combinatie met knallend rood, ik kijk binnenkort even in de winkel, leuke tips Petra!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Die grijze is echt mooi! Staat je goed! En ook al maakt het inderdaad geen klap uit: wel erg mooi voor het najaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen