donderdag 10 september 2015

Fris en apart geurend ? Etos doucheproducten ...!


Hoe is het mogelijk? hoorde ik vorig week een beetje verontwaardig vanaf de badkamer...De douchegel is op!..Hihi.. Wat vervelend zeg ....dacht ik bij mijzelf! Ik schudde mijn hoofd en dacht alleen maar...Op? Op? Dat is echt niet mogelijk! Er staat vast nog wel een flesje in de kast en ja, hoor inderdaad er stond er nog wel euuuuh ( humhum meer dan)...1tje...Toen ik van de week langs de Etos in het Overvecht binnenliep, viel mijn oog op een grote poster, voor doucheproducten in de etalage..Zal ik dan toch maar?....Ik had al eens wat over deze Etos producten gelezen bij andere bloggers. Ik was er daardoor toch ook wel een beetje benieuwd naar geworden.

Snuffelkip als ik ben, koos ik in de winkel voor een Shower cream met cocos extract en een Showergel, met groene thee en bamboe extract..Ik ben zelf best wel gek op cocos, maar ook de bamboegeur vond ik anders dan de wat zoetere geuren die vaak aan Douche & bad producten verbonden zijn.De flessen zijn vrij strak en recht van vorm. Toch vind ik ze wel een vorm van stijl hebben. 


Op de achterzijde staan natuurlijk de ons allen bekende lijstjes met ingrediënten. De flessen hebben een inhoud van 250 ml.


Ze hebben handige klik doppen. de doppen zijn aan de bovenzijde vlak. Volgens mij is dit erg handig, want als de inhoud haast op is, kun je ze erg makkelijk onderste boven neerzetten, zodat je makkelijk het laatste restje van het product gebruikt kan worden. De opening van de flacon vind ik wel wat aan de ruime kant.


Shower cream, Cocos ...

Ik koos voor deze variant, de Shower Cream Cocos,omdat ik best wel een liefhebster van een tropische cocosgeurtje...De geur is wat aan de zwakke kant als je aan de fles snuffelt en ook op de huid is hij zeker niet opvallend. De werking en de textuur daar valt echt niets op aan te merken. Hij is voelt echt mild voorde huid aan.Hij heeft vochtinbrengende ingrediënten en ook wat parfum. De cream is wittig van kleur als je hem op je hand ziet....Ook hier geen overdosis schuim als je hem gebruikt, maar een normale hoeveelheid... ....Wel vind ik het erg jammer dat de geur niet lang op de huid aanwezig blijft. De prijs van de flacon is 1,79 en heeft een inhoud van 250 ml.Showergel Bamboo, Green tea...

Deze showergel kost €1,49 en er zit ook 250 ml in deze fles . Hij ruikt heerlijk iets wat exotisch  en heeft een beetje een overheersende geur. het is een geurtje wat duidelijk herkenbaar is aan producten die een groene thee extract bevatten. Deze douchegel is wel lekker in de zomer,  Hij bevat verzorgende ingrediënten, maar ook parfum. De gel is groen van kleur en voelt erg mild aan opdehuid. Hij schuimt lekker zonder dat je direct een overdosis schuim krijgt...
Beide producten vind ik erg fijn in gebruik, de prijs is redelijk.
Ook misstaan de flessen zeker niet op de badkamer..tenslotte wil het oog ook wel wat op de badkamer.

Ben jij al bekend met producten uit de nieuwere Etos Doucheproductenlijn?

18 opmerkingen:

 1. Wauw klinkt goed vooral die Cocos! !! :) ik heb zelf nog niet geprobeerd! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik had dezelfde geuren gekozen, ook precies waar ik van hou! Ze lijken me fijn, wel jammer dat de geur niet lang blijft hangen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt goed ik kende ze nog niet!
  Liefs Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nog nooit geprobeerd, maar lijkt me erg fijn! Zelf ben ik niet zo voor kokos, maar bamboo klinkt wel goed! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie prijs inderdaad! Ik ben dol op Balea douchegels, die zijn nog goedkoper haha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb wel eventjes hardop moeten lachen om je inleiding! Hoe kan een product bij een beautyblogger nu op zijn?! ;-) Ze lijken me beiden erg fijn, zowel qua geur als werking.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie prijsjes, prima verpakt... het proberen zeker waard!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het ziet er interessant uit! Zou het best wel eens willen proberen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Omg heb jij echt al je douchgels opgemaakt? Dit kan ik echt niet, ik geraakt maar niet door mijn voorraad hahaha :) oeps! Ze klinken heerlijk Petra, ik ben ook gek op Cocos geurtjes :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jammer dat België geen Etos geeft :( Ik zou ze graag eens uitproberen :D x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Die Bamboo lijkt me het lekkerst! Maar sowieso vind ik alle doucheproducten leuk, hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen