vrijdag 14 augustus 2015

Een zomervruchtje?....China Glaze, 864 Heli-Yum


Mijn eerste gedachte die ik kreeg toen ik deze kleur van China Glaze zag, was .....Frambozen! Niet echt roze, ook niet echt rood ....Framboos is voor mij , een wat zoetige, zomerse kleur die heel erg neigt naar een bepaalde  nazomerse sfeer...Zelf ben ik best wel gek op dit soort kleurnuances, die verwant zijn aan zomerfruit....Deze nagellak kreeg van China Glaze , nummer 864 en de naam Heli-Yum cadeau...En de Yum factor vind ik zo te zien al in het flesje hoog, ...Ik ben echt razend benieuwd of dit op mijn nagels ook zo is....Onderop dit flesje kon het nummer en de naam van de lak, zoals gebruikelijk is bij China Glaze, makkelijk vinden. Eveneens vind je er een lijstje met ingrediënten...Eerlijk gezegd zijn die lettertjes zo klein dat je wel een vergrootglas nodig hebt om dit te lezen ....Of misschien is het tijd dat ik eens echt een consult af ga leggen bij een Opticien? 

Het flesje is heerlijk groot, het heeft een inhoud van 14 ml. Het staat lekker stabiel en als je de dop opendraait merk je direct dat deze goed in de hand ligt. Het kwastje is wat smal  maar wel rond. De haren zijn soepel en dat verschil is goed merkbaar met lakken.

De kleur van de nagellak was wel lastig wat te fotograferen. Na veel proberen met diverse soorten verlichting en camera instellingen benaderd hij op de foto's behoorlijk goed de prachtige tint van de Heli-Yum nagellak...Opmerkelijk blijf ik het vinden dat dit, met sommige kleur tinten echt lastig kan zijn...De lak vind ik wel een beetje aan de dunnere kant en hierdoor is het wel een kwestie van het kwastje een beetje afstrijken  aan de bovenzijde van het flesje voor je begint te lakken. Op de foto's van de swatch heb ik 3 dunne laagjes opgebracht, zodat de lak echt goed gedekt is. De lak droogt best wel snel en dat vind ik een groot pluspunt.... Het effect van de lak is glimmend. Daar ben ik erg blij mee. Ik heb een grote voorliefde voor nagellakken met een glimmende finish. Na een 2 dagen heb ik de lak er afgehaald met een beetje remover. Dit ging makkelijk en was geen kwestie van boenen. Mijn nagls hadden geen chippies, wel wat slijtrandjes...Dat heb ik erg snel. Waarschijnlijk door het rammelen op mijn toetsenbordje...Ik ben helemaal happy , met deze lak en ga hem vaak dragen de aankomende tijd...

Onder andere deze prachtige tint van China Glaze, Heli-Yum is voor € 5,95 te koop bij BeautyMelon. Ik kan je echt aanraden eens een kijkje te nemen bij de webshop.Ze hebben echt een heel breed assortiment

Vind jij frambozenkleur ook zo mooi?
(* dit product werd mij aangeboden om te testen )

12 opmerkingen:

 1. Wat een geweldige kleur. Is ie opde foto echt zoals de kleur is? Lijkt me een moeilijke om vast te leggen maar mooi is ie zeker.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw love this colour. Echt een kleurtje om van je nagels te likken! ;) ik heb eigenlijk nog geen China glaze....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een heerlijk, zomerse kleur ♥ xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een zomers kleurtje! Hij doet zijn naam wel eer aan hoor! Wel jammer dat de letters van de ingrediëntenlijst zo klein zijn! Ik ga dit zeker onthouden voor als ik nog eens in een bui ben om nagellak te kopen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeeh, ik vind het kleurtje echt prachtig! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super mooi kleurtje, ik krijg er de zomermood van :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige zomerse kleur! Hee wij hebben allebei iets framboos online gezet haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw wat een mooie kleur!!!! Super gaaf !!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heli-Yum, haha.. leuke naam :). Mooie kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oehh..dit is een prachtige zomerse kleurtje ❤️
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heel mooie kleur! Hier hou ik wel van :)

  BeantwoordenVerwijderen