dinsdag 9 juni 2015

Wipe 'n' Care, peeling pads for the face...



Eventjes terug was ik een dagje op de Libelleweek.  Bij de grote Fogan Cosmetica stand die daar stond, kocht ik een aantal beautyproducten. Onder het mom van ...Mwaahhh Wat grappig, ik ken dit niet, dus even proberen of het iets is!...Zo vond ik daar ook deze verpakking Wipe'n'Care Peeling Pads for the face .Bij dit product kon ik mij helemaal niet voorstellen en ik had geen flauw idee wat ik van de inhoud kon en mocht verwachten...En voor 1, 25 kan je je niet echt een mega buil vallen, dacht ik zo....Dus hoppa, die gingen mee naar Utrecht....





De verpakking is van wit stevig plastic. Hij heeft vrolijke lichtgroene, met paarse en lila gekleurde etiketten en deze geven het product een frisse, ietwat lieve uitstraling...Op de verpakking staat dat de pads geen parfum bevatten en dat er 30 stuks inzitten...De verpakking heeft een schroefdop.




Op de sticker aan de achterzijde staat een lijstje met ingrediënten. Jammer genoeg zeggen al die termen mij niet zo heel veel, Het product is na openen 3 maanden houdbaar.



 Als je de dop open schroeft merk je dat de inhoud afgedekt is met een zilverkleurige folie...Handig, want dit is lekker hygiënisch en het voorkomt uitdrogen voordat de verpakking, voor het eerst geopend is.

Ohhhh De verpakking vind ik behoorlijk groot en diep als ik de inhoud bekijk..Voor 30 doekjes zo een mega grote verpakking,...Nee dat vind ik wel minder, hij had zeker de helft minder diep gekund.
De geur die van de pads afkomt , is wel een beetje een typisch apothekersgeurtje....het is niet zo dat ze stinken, maar het is ook niet zo dat ik de hele dag voor mijn lol boven dit potje ga hangen met mijn neus...



De doekjes zelf zijn best grote, op de foto hierboven ligt er eentje op de 4 vingers van mijn hand...
Ze zijn van een soort celstof en zijn erg stevig van structuur, ze voelen wat stugger aan...Ook hebben ze aan de bovenzijde een kleine bobbeltjes structuur...



Omdat ik altijd een beetje ruwe huid heb bij de kaaklijn en men mij geadviseerd heeft hier wat vaker te scrubben heb ik deze pads gebruikt om dit gedeelte van mijn gezichtshuid een klein extraatje te geven.En ik moet zeggen...

Deze Pads hebben echt behoorlijk goed geholpen om de dode huidcellen op mijn kaaklijn te verwijderen...Ook bedacht ik dat dit best een handig product kan zijn voor in de vakantie of als je een weekendje weg gaat en toch dat kleine beetje extra wilt geven aan je huid zonder een hele beautycase mee te slepen met allerlei maskers of gezichtsscrubs...

Jammer genoeg ben ik deze pads nog niet tegengekomen in een winkel, ergens hier in de buurt Heeft iemand suggesties over pads die een zelfde werking hebben , dan hoor ik die echt heel erg graag...


17 opmerkingen:

  1. Wat een apart product, inderdaad ook nog nooit gezien (sorry, dus geen tips). Gaaf dat het werkt, zeker voor zo'n prijsje!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk de Libellezomerweek!
    Mijn moeder en ik zouden ook eerst gaan, maar door geen goede planning voor mijn examens zijn we er toch maar niet heen gegaan. Ik ken het product ook niet helaas, ik heb niet de ultieme tip!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik kende dit soort pads niet en zou ook niet weten welke winkel je het zou kunnen kopen. Ik moet wel zeggen dat ik wel nieuwsgierig ben en lijkt me fijn en makkelijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Spijtig dat het zo'n stomme verpakking was! Maar het concept op zich klinkt wel goed :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Klinkt goed deze pads! Jammer dat je ze niet in de winkel kan kopen.. ik heb eigenlijk geen idee of er andere pads zijn die dezelfde werking heeft als deze! :(

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Het leuke aan dit product, vind ik eigenlijk dat het veel duurdere merk Philosophy ook zo’n product heeft! Brightning peeling pads met retinol. Ik weet dat die heel fijn zijn voor de huid vanaf 35+. Super gaaf dat zoiets er ook in budget variant is. Jammer dat ze niet makkelijk verkrijgbaar zijn, want ik ben wel heel benieuwd hoe deze zijn in vergelijking met die van Philosophy van 60 euro!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik heb deze JAREN geleden eens gekocht bij de Aldi (niet dit merk hoor!) en baalde dat ze op waren. Vind het echt ideaal. Meestal scrub ik onder de douche, maar vergeet dat ook wel eens. Dan zijn ze zo ideaal! :-D

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik ken dit helemaal niet, ziet er wel apart uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik ken dit nog niet. Het klinkt heel erg goed :) Ik ben het nergens tegen gekomen!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Dit ziet er prima uit! Ik heb pads van Rodial gehad die 't zelfde doen maar die zijn echt POKKEduur.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik had hier nog niet eerder van gehoord, maar dit klinkt wel heel fijn! Zeker voor maar 1,25!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Heel apart, maar ondanks dat ik het eens ben met een onnodig grote verpakking en de geur die me niet aanstaat. Klinkt het toch als een goed product!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat klinkt dit grappig zeg, is weer eens wat anders! Ik heb het zelf ook nog nooit gezien, mocht ik ze eens tegenkomen zal ik een berichtje op je blog achterlaten!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. heb nog nooit van dit soort pads gehoord, maar het lijkt me wel erg handig xx

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Klinkt fijn, iedere jaar verkopen ze peelingpads bij de Aldi ;)
    Ik heb er in voorraad omdat het inderdaad handig is voor op reis!
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  16. De libelle week was inderdaad een erg leuke en leerzame dag! Welke stand vond jij het leukst?

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Het toeval wil dat ik een heel doosje met 12 van deze potjes heb gekregen om te verkopen voor ons 'A.O.M.M.-fonds'.(een goed doel) 11 potjes zijn ongeopend het 12 e potje heb ik opengemaakt om te kijken wat het was. Maar ik gebruik geen make-up, dus weet niet zo goed wat ik er mee moet.
    Wie wil mag het hele doosje met de 12 potjes van me overnemen voor, laten we zeggen 8 euro? Dan steun je nog een goed doel ook!
    Groet,
    ALMA.

    BeantwoordenVerwijderen