woensdag 10 juni 2015

New in: NYC nail polish Geweldige producten zijn er soms te vinden in de uitzoekbakken in drogisterijen..een aantal dagen terug kon ik het weer niet laten en hing ik aast op zijn kop in de bak om et kijken of er nog iets in te scoren viel naar mijn gading...

En ja hoor, ik had geluk ...Voor 1 euro per stuk vond ik 3 heerlijke nagellakken van NYC. Een merk waarvan ik nog niet een lakje in mijn lades had staan. Maar waar ik door jullie vaak erg tevreden reviews eigenlijk wel erg nieuwsgierig naar was geworden. (Sorry Dames maar ik moet toch iemand de schuld geven om deze aanschafjes weer goed te kunnen praten voor mijzelf...)
Prachtige aparte tinten vond ik, eigenlijk naar mijn idee wel meer geschikt voor de donkere maanden van het jaar, ..de paarse nagellak vind ik wel wat meer geschikt voor de nazomer dan de andere tinten.......maar dat het niet echt kleuren voor deze tijd van het jaar zijn , dat mag de pret even niet drukken .Je kan ze maar in huis hebben, tenslotte weet maar nooit of er een grote schaarste van nagellak in dit werelddeel ontstaat....

De paarse en de blauwe lakken zijn sneldrogend en de antraciet kleurige is langhoudend...Nu is laatste voor mij niet zo belangrijk, meestal draag ik nagellak maar 1 of hooguit 2 dagen...Veelbelovend is het in elke geval wel

Kijk je even mee naar de lakken op mijn nagels? Ik draag van alle lakken 2 nlaagjes op mijn nagels, en de dekking is echt prima in orde...De prachtige  paarse nazomerse Lavender blossom,vind ik echt een heerlijke kleur om te dragen. Maar ook  de metallic- achtige blauwe Pier 17 en de antracietgrijze Grey Haze vond ik erg mooi en blijven niet ver achter voor mij.bij de paarse lak...De blauwe en de paarse lak waren inderdaad erg snel droog..dat is natuurlijk altijd prettig. De houdbaarheid van de antracietgrijze lak heb ik niet getest. Ik ben zeker niet teleurgesteld in de lakken van NYC en ik ga er zeker nog meer tinten van aanschaffen ..

Koop jij vaak echte seizoenskleurtjes?

22 opmerkingen:

 1. Ik vind NYC geweldig, soms ook ondergewaardeerd. Okay niet altijd bij de tijd, mssr toch,., heel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze pakken alle drie mooi uit op je nagels, absoluut niet bekocht. Je kunt toch altijd nog leuke dingen vinden in de eurobak :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik draag igg alleen maar rode nagellak, maar deze zien er ook heel mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zijn drie mooie lakjes! En een fijn prihsje! Heb nog niet zoveel NYC lakjes. Maar eens zien of ik er hier wat kan vinden in de opruimbak! ;-) Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeh love it!!!!!! :) ik vind ze alledrie mooi!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het maakt mij niks uit of iets een seizoenskleur is. Als het mopi is dan is het mooi. Dit zijn leuke kleurtjes. Love the lila! Heb zelf ook twee lakjes ervan. Dikke prima!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb 1x iets van NYC geprobeerd - een oogpotlood - en dat viel zwaar tegen dus sindsdien heb ik nooit meer iets van het merk geprobeerd. Deze drie kleuren zijn ook niet zo mijn ding.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat tof dat je deze voor een spotprijsje hebt weten te scoren. Met name Grey Haze vind ik erg mooi. Ik heb een soortgelijke tint. Vaak doe ik er een laag zilveren glitters overheen. Dan wordt het een tikkeltje feestelijker. Veel plezier met je aankoopjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nyc is een goed merk he? De kleurtjes zijn alle 3 ook stuk voor stuk gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. De paarse vind ik er mooi uitzien, ik hebzelf geen lakjes nog van dit merk.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie kleurtjes vooral de paarse!!
  Liefs Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 12. De lakken van NYC zijn erg fijn ik heb er zelf een stuk of 6

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Erg mooie kleurtjes! Ik heb nog geen lakjes van dit merk. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. wat een mooie kleuren heb je uitgezocht ♥ xx

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Het zijn inderdaad meer kleuren voor de tijdens de herfst en de winter! Het paarse lakje is echt mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wauw mooie kleurtjes!!! :) haha ik kijk niet zo naar het seizoen . Ik draag gewoon kleurtjes waar ik zin in heb..:p

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik herkende pier 17 meteen. Deze gebruik ik ook met veel liefde. de andere zijn ook mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Oehh...mooie kleurtjes <3
  Vooral het Lilac paarse lakje is mooi & vooral zomers!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 19. NYC is een leuk merk vind vooral die paarse kleur erg mooi x

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Mooie kleurtjes, vooral het paarse lakje vind ik erg leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen