dinsdag 14 april 2015

Oepss het is al dinsdag manicure: Stripes & Bows ...


Ja, ik weet het de titel is een beetje merkwaardig, maar dit artikel stond eigenlijk ingepland voor gisteren.
Door de swap die ik met Saskia deed en wij na overleg besloten om de artikelen zondagavond te plaatsen schoof ik dit artikel een dagje op...Geeft niets , ik houd wel van een beetje flexibiliteit op dat gebied..
Afgelopen week maakte ik deze nail art en ik moet eerlijk bekennen: het was een behoorlijke aanslag op mijn geduld





 Ik kook er voor om een aantal kleuren te gebruiken, die ik wel mooi vind, en na even zoeken en rommelen vond ik zwart en witte nagellak. Ook koos ik nog een een aantal kleuren uit waarvan sommige net niet te dicht bij elkaar lagen. Het was wel de bedoeling dat je het verschil toch wel zou zien!

De zwarte lak is van Primark, de witte, van Yves Rocher, De grijze van Essence uit de LE, Love Letters, een koraal roze nagellak van Max & More, En een 3 tal lakken van Catrice, The pinky & the Brain, Meet me at Coral Island en de prachtige Shooting star....


  Er kwam natuurlijk een schaartje, een pincet en een 2 tal heel dunnen penselen te voorschijn uit de la . En 2 rolletjes striping tape, een zilverkleurige en een zwarte...Ondertussen heb ik wel gemerkt dat het raadzaam is om een puntje, van de tape om te vouwen als je ze weer opbergt, Want normaal word je al niet al te vrolijk van een rolletje plakband lospeuteren, maar bij die hele smalle tape, heb je echt haast een vergrootglas nodig om het begin te vinden. Dat is wel zo een irritant karweitje...Grrr!



Na een heleboel keren dat rolletje striping tape aan mijn man overhandigd te hebben, omdat natuurlijk dat tape weer opgerold was en weer vastgeplakt zat op het rolletje wat dit uiteindelijk het resultaat.




De zwarte kleine strikjes heb ik heeeeeeeeel wat keren aangestipt voor ze behoorlijk dekkend werden...Alleen werden ze hierdoor natuurlijk wel groter dan ik in gedachten had van te voren...
Maar Oke! Het kan er nog mee door...We leren het wel....

Draag jij elke dag nagellak?


26 opmerkingen:

  1. Wauwwww!!!!! Ik kan heel goed begrijpen dat dit een aanslag op je geduld was. Daarom nail art ik nooit! :p ik vind het resultaat enorm mooi ;) love it!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel, ja ik ben er best wel een tijdje mee bezig geweest....(op zulke momenten zou je eigenlijk ook gewoon 3 handen moeten hebben ) dat tape ....sjucht!

      Verwijderen
  2. Leuk gedaan weer Petra het ziet er ook echt super netjes uit zou daar zelf echt het geduld niet voor hebben haha x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw Petra je word een echte prof! Wat een ontzettende leuke nailart! Wat ik me afvraag...hoelang blijft dit nou zitten met de striping tape? En zelf heb ben ik 2 mnd bezig geweest met een nailtreatment waarbij ik geen nagellak droeg alleen de verzorgende blanke lakjes! Vandaag voor het eerst sinds lang weer een kleurtje op mijn nagels ;-) Xxx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel, het striping tape blijft best goed zitten, maar ik doe er wel een topcoat over...Ook heb ik gemerkt dat het echt heel belangrijk is dat het goed alleen op je nagels zit en niet bv een klein stukje te groot is...Zelf heb ik deze nailart eraf gehaald na 2 dagen,( omdat ik last van de lengte van mijn nagels ging krijgen en ze een stuk korter heb gemaakt...) De tape zat toen nog helemaal goed, dus of het langer zo blijft zitten ....ik durf het eigenlijk niet goed te zeggen...

      Verwijderen
  4. Dit heb je mooi gedaan zeg, heel leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Jeetje Petra dat doe ik je echt niet na! Engelengeduld heb je daarvoor nodig en dat heb ik amper met mijn nagels gewoon te lakken. Normaal draag ik altijd nagellak, maar deze week wilde ik ze even puur natuur. Nu hopen dat ze niet worden afgebeten hihi.

    Liefs Agneta

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi, nou ik ben er inderdaad wel even mee bezig geweests, maar dat kwam meer omdat ik zo zat te stoeien met dat tape en eigenlijk niet wist hoe ik het nu het beste aan moest gaan pakken.....
      (ik merk toch wel dat ik echt meer ervaring op moet doen en dat het dan uiteindelijk veel makkelijker gaat...)

      Verwijderen
  6. wauw super mooi weer!!! het lijkt me wel irritant die kleine smalle tape:( ... Maar ik vind het echt WAUW je nagels!!!
    Haha ik draag niet zo vaak nagellak in verband met mijn werk.. Maar als ik paar dagen vrij ben ga ik wel lekker nagellakken! :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi, het lospeutern van de tape steeds dat was echt superirritant, en het een beetje rechter op plakken ook....dank je wel voor je weer o zo lieve reactie!

      Verwijderen
  7. Wat creatief zeg! Ik heb nooit geduld om dit bij mijzelf te doen, hihi! Jammer, want ik vind het wel erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hele creatieve nailart! Het zou eigenlijk ook nog passen bij Pasen vind ik. Het zijn precies paaseitjes!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Inderdaad nu je het zegt........daar heeft het wel ietsjes van weg...

      Verwijderen
  9. Ik vind het resultaat wel heel mooi! Het lijkt mij alleen ook wel een nailart die veel geduld kost!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ruzie met stripingtape haha. Was het helemaal waard toch?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ben er zelf erg blij mee, dat het uiteindelijk gelukt is...ja ik heb behoorlijk zitten stressen vanwege dat dwarse rolletje tape, elke keer knipte ik het af en hoppa, zat het gelijk weer vast op het rolletje....

      Verwijderen
  11. Wauw heel mooi gedaan Petra! Dit vind ik echt prachtige nailart!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wauww mooi gedaan!
    Was ik maar zo creatief :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  13. weer super leuk gedaan, daarom doe ik dit nooit ik heb geen geduld hahahahaha!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hahahaha, dat krijg je op die manier echt vanzelf.....

      Verwijderen
  14. Wat wat een geduld moet je daar voor gehad hebben zeg! Dat had mij nooit gelukt denk ik haha. Het is prachtig geworden <3!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nou ik denk dat je het waarschijnlijk wel kunt, ik ben ook pas begonnen met dit soort dingen maken...en het gaat beter dan ik verwacht had...geduld dan lukt het vaak wel....hihi, ( heb ik ook niet altijd )

      Verwijderen
  15. Waaauuw! Wat ziet dit er super leuk uit! Knap hoor! Maar snap helemaal waarom het zo'n aanslag op je geduld was haha

    BeantwoordenVerwijderen