maandag 27 april 2015

Monday manicure: Koningsdag


Oranje is eigenlijk niet echt een kleur die ik vaak gebruik of draag in mijn kleding. Waarom niet?Eigenlijk heb ik daar niet echt een goed idee over.Op de een of andere manier is het een kleur waar nooit mijn  keuze op valt als ik iets aanschaf. Een tijdje terug heb ik even getwijfeld om het flesje nagellak van Only You wat ik gebruikt heb ik deze nail art, weg te doen...Ik had hem kado gekregen bij ICI Paris XL maar echt nog nooit gebruikt. Toch besloot ik hem voor Koningsdag te gaan gebruiken in een nail art!




Ik koos voor deze nail art voor een witte nagellak van Perfect Touch, de prachtige zilvergrijze Sequin van Revlon  en de opvallende oranje lak,met de veelzeggende naam, Lucky Dutch , van Only You!


 Ook besloot ik striping tape te gaan gebruiken, een kwastje, een schaartje een tandenstokertje en een aantal zilverkleurige strass steentjes...

Ik besloot eerst mijn nagels wit te lakken, zodat de oranje tint versterkt werd en nog veel feller en opvallender dan hij al was...Ik plakte er een aantal stukjes striping tape op en begon met voorzichtig lakken van de vlakken die ik hierdoor kreeg...toen dit gebeurd was verwijderde ik de striping tape. En plakte er een aantal strass steentjes op...

Eigenlijk ben ik zelf best verbaasd over het uiteindelijke resultaat.





Ik deed er een behoorlijke laag top coat overheen, zodat de steentjes goed zouden blijven zitten.....En dat werkte heel erg goed. Ondertussen draag ik deze nail art nu voor de 5e dag en heb ik alleen een paar slijtrandjes langs de randjes van mijn nagels...De steentjes zitten er nog heel erg stevig op....Ik moet eerlijk toegeven, de kleur, daar word ik wel erg vrolijk van om naar te kijken....Zo Zomers!



Ondertussen hoop ik dat het weer een beetje beter word. Er een zonnetje door gaat breken vandaag! Zodat wij ons met zijn allen in het feestgedruis kunnen gaan begeven...Vrijmarkten op kunnen gaan zoeken en lekkere knoert ouderwetse spelletjes kunnen gaan doen of te veel bier in onze mik kunnen gooien. Kijkt uit voor zakkenrollers, lastige zuipschuiten en voedsel vergiftiging.

Ik fiets even naar de Lage Vuursche als er een zonnetje doorbreekt, misschien dat Bea de koffie en oranje tompoezen klaar heeft staan voor de verjaardag van haar oudste zoon....En anders toch maar even in kaartje in de brievenbus doen bij haar!

In ieder geval voor iedereen een fijne en gezellige koningsdag...


16 opmerkingen:

  1. Leuk geworden Petra! Jij ook een hele fijne dag vandaag! ;-) Xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi geworden, vrolijk! Veel plezier vandaag!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw, die nail art is echt prachtig geworden! Maak er een leuke dag van :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat leuk gedaan weer lekker vrolijk ook en klaar voor een gezellige Koningsdag x

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wauw wat een geweldige nailart! Jij ook een fijne dag!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wow, superleuk gedaan! Fijne dag vandaag -voor mij is hij redelijk gewoon, haha- :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Heel leuk gedaan! Geniet van je dag daar.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuk gedaan, veel plezier vandaag!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuke nailart, heel mooi!
    Veel plezier Petra <3
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Heel leuk gedaan! echt perfect voor vandaag..
    Liefs Nathalie

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat mooi zeg! Ik hoop dat je vandaag een fijne dag hebt gehad :D

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Vind het een erg originele nail art Petra! Heb er veel voor bij zien komen maar niet eentje zoals deze. Leuk! Hopelijk heb je een leuke Koningsdag gehad.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel voor het complimentje, zelf heb ik niet zo heel veel bijzonders gedaan op koningsdag, het was in Utrecht zo druk dat je ( smiddags) haast niet kan lopen op de vrijmarkt, Smorgens heb ik er wel eventjes gekeken....helaas was het weer niet echt super, dus kon ik ook niet echt in de middag een heerlijk ver stuk gaan fietsen...heb dus lekker koningsdag op televisie zitten kijken, ook erg leuk!, vond ik!

      Verwijderen