donderdag 12 maart 2015

Review; Etos colour balm ...03




Een tijdje terug was ik weer eens bij de Etos. Eigenlijk kom ik daar toch best wel erg weinig om cosmetica te kopen. Zelf denk ik dat dit er mee te maken heeft dat er waar ik nu woon zo veel drogisterijen en parfumerieen in de buurt een vestiging hebben.. In mijn vorige woonplaats was dit zeker niet het geval. Het heeft in iedere geval niets met de kwaliteit te maken van de producten.




  Ik besloot om deze Colour balm van het Etos huismerk mee te nemen, Een product waar ik helemaal nog niet bekend mee was, op het moment dat ik deze Colour balm aanschafte. Na enig zoeken op de verpakking vond ik het nummer , heel klein vermeld ,op het zilverkleurige gedeelte aan het uiteinde...Nummer 3. Hij heeft een ietwat donkere roze kleur. 



De Coulor balm lijkt qua uiterlijk op de Clinique chubby stick Intense. Eigenlijk vind ik deze chubbys er altijd gewoon erg leuk en vrolijk uitzien. Handig want aan de kleur van de verpakking kun je direct zien welke kleur het product is.. Op de achterzijde staat vermeld dat deze balsem verzorgd en glanst. Hij blijft na openen 36 maanden houdbaar.



Er zit een rond afgewerkte punt aan de Balsem. De punt voelt stevig aan zonder erg hard te zijn. Hij is hierdoor makkelijk te gebruiken met het aanbrengen op je lippen. Je hoeft niet aan de slag met een puntenslijper als de punt op raakt.... Je kunt de punt  uitdraaien door aan het zilverkleurige gedeelte te draaien.Erg handig!

De Balsem, heeft een licht geurtje. Deze geur is niet chemisch, maar ook niet duidelijk herkenbaar als bv aardbeien, kersen of een andere fruitgeur....Het ruikt wel lekker aangenaam!



  Omdat het een balsem is had ik niet verwacht dat deze behoorlijk wat kleur zou hebben, maar dat is een onverwachte meevaller..Hij heeft wel degelijk een duidelijke kleur. Jippie! Op mijn hand ziet de kleur er al mooi uit, Ik ben nu zo nieuwsgierig naar hoe hij op mijn lippen is...


Op de foto hierboven heb ik hem een keer op mijn lippen aangebracht. Zelf ben ik wel een liefhebster van wat kleur. De balsem is prima op te bouwen, Je smeert het er ietsje dikker op en voila...meer kleur.! Hij voelt onwijs zacht en voedend aan op je lippen...Hij heeft geen smaakje en dat vind ik zelf ook wel prettig.

Zelf vind ik dat deze  Colour Balm op mijn lippen ook een geweldig Wowwwww effect heeft.
Daar word ik helemaal happy van...Zeker zo net voor de zomermaanden. In die tijd van het jaar loop ik liever niet helemaal dik in de make-up...



Nu wil ik natuurlijk ook nog weten of hij een bak koffie of een broodje op mijn lippen overleefd?.Nee dat doet hij niet, het is tenslotte een balsem. De meeste balsems doen dit niet, dus deze doet niets voor haar soortgenootjes onder...Geeft niets, tenslotte heeft hij veel andere fijne dingen voor mij. Een leuk tintje, zij is voedend en verzachtend, en droogt mijn lippen niet uit. Buiten het hapje en drankje om, blijft hij best lekker lang zitten op je lippen...Ook heeft zij een fijne prijs, 3,99, .Dat is tenslotte ook best te doen....

Kom jij regelmatig bij de Etos?


19 opmerkingen:

  1. Geweldige kleur Petra staat je goed! Leuke producten lijken mij dit! Mss bij een volgende aanbieding eens één scoren! Rest vd maand mag ik van mezelf niks meer kopen of het moet wel een mega aanbieding/actie zijn natuurlijk! ;-) Xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh ziet er mooi uit! Lekker leuk voor hetnvoorjaar :) Ik koop eigenlijk alles bij kruidvat...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Vind het echt een hele mooie kleur en hij staat je echt goed! x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Deze kleur staat mooi bij je en ook iets waar ik zelf snel voor kies.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik vind het kleurtjes echt super mooi! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooi is ie! Je hebt een mooie glans op je lippen en de kleur past je zeker.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Oh dit vind ik een hele mooie kleur, staat je heel goed, lekker fris!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een prachtige kleur en wat is hij goed gepigmenteerd zeg, daar sta ik echt van te kijken! Ziet er heel goed uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Mooie warme kleur! Etos is toch wel mijn favoriete drogist.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik vind het een hele mooie kleur! goed pigment en glanst ook mooi

    BeantwoordenVerwijderen
  11. wauw klinkt fijn!!!! en staat je goed!!! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wow, ongelooflijk veel pigment voor een lippenbalsem!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een mooi kleurtje is dit en vind het je ook zo goed staan! Ik koop eigenlijk niet zo heel erg vaak make-up bij de Etos. Het enige wat ik er koop is mascara omdat ze daar de hypo allergeen versie hebben en heb er ooit wel eens een nagellakje gekocht.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Echt heel erg mooi ga ik zeker ook even checken deze! staat je prachtig.

    Annette

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een super mooi effect! Wauwie <3

    BeantwoordenVerwijderen
  16. wauw, erg mooi kleur. hij staat je ook erg goed ♥ xx

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wauw, wat staat deze kleur je goed! Ik vind de tint ook prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Wauww prachtige knalkleur!
    Staat jou erg mooi <3
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Wat een prachtig kleurtje, echt iets voor mij. Ik vind 'm jou ook heel mooi staan trouwens! X

    BeantwoordenVerwijderen