woensdag 4 maart 2015

Essence, Highlight It...Nude Big Bright Eyes Jumbo Oogpotlood




Eigenlijk heb ik hem al Een hele Tijd terug Gekocht, Maar verstrooid als ik hem gewoon vergeten ... Ik heb het over het Essence Big bright eyes Highlight it ...Pencil. Het is een van de Jumbo highlighter pencils in een Nude tint. Nu trekken een aantal van jullie waarschijnlijk een wenkbrauw omhoog , met het idee van:...Huh? Petra en Nude?  En dat klopt ik ben u eenmaal niet erg kapot van Nude make up tinten. Maar omdat je dit Jumbo pencil ook goed kan gebruiken om de binnenste ooghoek te accentueren nam ik hem toendertijd toch mee..

Het potlood is multifunctioneel en dat is natuurlijk bijzonder handig . Ik zelf was van plan hem te gebruiken voor mijn binnenste ooghoek.Je kunt hem natuurlijk ook gebruiken op je waterlijn, als basis voor je oogschaduw op je bewegend ooglid of op je wenkbrauwbot.


Tja wat moet je over een Jumbo pencil zeggen?  Dat het door zijn poederroze kleurtje en vorm , een klein gezellig dikkerdje is?..In elk geval staat de naam er duidelijk leesbaar op. Op de achterzijde het gewicht van de stift in het potlood en hoe lang het houdbaar is...Hij heeft een doorzichtige plastic dop.


Het potlood heeft een stompe punt. De textuur is heerlijk romig en voelt prettig aan op de huid.
Dat is wel prettig want veel te vaak zijn potloden helemaal niet zo prettig en fijn om te gebruiken op je waterlijn. Deze is dit wel, door deze zachte textuur!



jammergenoeg is de kleur wel veel lichter dan mijn huidskleur. Dat is opvallend, want ik ben echt niet heel erg bruin,zo net na de winter. In de zomer is het verschil dan nog veel en veel groter.

Hmmm , ik gebruik zelden een potlood op mijn waterlijn. Maar vooruit...
Het potlood brengt erg prettig aan op de waterlijn. Het blijft ook heel erg goed en lang zitten. natuurlijk niet de hele dag, maar ik denk dat er weinig potloden zijn die dat voor elkaar krijgen op de waterlijn.


 Ook heb ik het potlood gebruikt in mijn binnenste ooghoek en op mijn wenkbrauwbot...Het licht deze punten in je gezicht door de nudetint behoorlijk op en hierdoor heeft het een groot effect. Het product is heel erg makkelijk te blenden en dat is ook een heel groot pluspunt. Het blijft het erg goed en lang zitten in je ooghoek je bewegend ooglid, en je wenkbrauwbot.



Het gebeurd weinig dat ik zo te spreken ben over een Potlood.. Ik kan hem aan iedereen aanraden. Ik zelf heb het 01 Highlight IT, Nude Big bright Eyes Potlood. Er zijn nog 2 andere tinten , die de naam Pearly en Funky hebben gekregen. Ook voor de prijs hoef je ze niet te laten liggen. Ze kosten namelijk 1,99 per stuk.

Gebruik jij wel eens een soortgelijk potlood?


36 opmerkingen:

  1. Deze lijkt mij zo fijn, tijd om het toch maar een keer te proberen! X

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Voor de prijs hoef je het eigenlijk niet te laten, denk ik...

      Verwijderen
  2. Deze lijkt me ook nog steeds heel fijn! Gebruik eigenlijk nooit een potloodje op mijn waterlijn! ;-) Xxx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. hih ik eigenlijk ook niet, ik heb zo gauw tranende ogen en met poltood op mijn waterlijn heb ik het zelfs nog sneller...

      Verwijderen
  3. Ziet er top uit! Wat een mooie naturelle kleur, like!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Deze lijkt mij wel heel erg fijn. Ik gebruik er nu een van catrice

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dit klinkt als een toppertje! Wat fijn dat je er zo tevreden over bent. Ik denk dat ik binnenkort ook maar eens een kijkje ga nemen bij Kruidvat, haha!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik gebruik hem best wel graag, zeker op dagen dat ik wat doffe uitstraling in mijn ogen heb...

      Verwijderen
  6. Ja deze staat op mn wishlist. Heb een catrice voor je waterlijn waar toen een hele hype om was maar gebruik m eigenlijk niet eens.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik had er ook al vaker wat over gelezen, maar had hem gewoon in mijn reviewbakje gelegd en dacht , tja, misschien moet ik hem maar eens gaan proberen....ben er heel erg blij mee...

      Verwijderen
  7. Reacties
    1. dat is meestal wel de bedoeling, lukt niet altijd helaas....

      Verwijderen
  8. Ik vind deze er echt heel erg mooi uitzien en zou voor precies dezelfde kleur gaan! Super prettige review.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hij ziet er heel goed eruit! Fijne review, ik heb er nu 1 van Catrice die vind ik niet zo.. maar dit ziet er beter eruit!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hij is echt heerlijk in gebruik...romig en vrij zacht...

      Verwijderen
  10. Wat fijn dat deze goed blijft zitten. Ik gebruik nu ook van Essence een wit kohl potlood voor mijn waterlijn maar deze lijkt me stuk beter.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Kohl potloden vind ik wel wat harder en dat vond ik meestal niet zo fijn op mijn waterlijn aanbrengen, deze is echt veel zachter van structuur!

      Verwijderen
  11. Hij lijkt mij vooral fijn voor op de waterlijn! Daar zoek ik nog een mooi licht potlood voor :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. deze is erg mooi, en ze hebben ook meer verschillende zachte tinten, dus misschien is het wel iets voor je...

      Verwijderen
  12. Ik heb al een paar keer met dit potlood in de handen gestaan, maar heb hem toch telkens weer teruggelegd. Nu ik jouw review heb gelezen wil ik hem toch echt eens een keer mee gaan nemen. Hij klinkt namelijk erg goed en fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hij is erg fijn,vind ik...en echt Liesik ben niet zo van de potloden gebruiken en al helemaal niet op de waterlijn...( dan lopen de tranen altijd over mijn wangen )

      Verwijderen
  13. ziet eruit als een fijn potlood, vraag me af of ik hem net zo fijn ga vinden als mijn nyx jumbo pencil ♥ xx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Volgens mij is het NYX jumbo pencil lichter van kleur, maar ik weet het niet helemaal zeker

      Verwijderen
  14. Klinkt geweldig! Deze ga ik zeker halen. Ik heb van mezelf al niet zulke grote ogen en als ik dan slecht heb geslapen of geïrriteerde ogen heb, wordt mijn waterlijn al gauw heel rood, waardoor mijn ogen nog kleiner lijken. Dus dit klinkt super!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hmmm, herkenbaar, ik heb altijd van die zwarte stipjes op de waterlijn van de mascara...en die camoufleert hij echt helemaal....dus dit zou heel goed geschikt kunnen zijn voor de rode randjes...

      Verwijderen
  15. Ik heb ze alledrie :)
    Ik gebruik het meeste deze Nude op mijn waterlijn ik ben er dol op!
    Ik gebruik vroeger altijd een zwarte oogpotlood, nu nooit meer :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Volgens mij heb ik deze eens gekocht nadat ik er iets over gelezen had bij jou. kan dat? heb je er ooit wel eens iets over geschreven? Als meisje gebruikt ik altijd zwart potlood, tot ik natuurlijk die aandoening aan mijn ogen kreeg, ja dan houd het gewoon op, ...maar soms wil ik wel een potloodje laten zien op de waterlijn, maar ik gebruik het echt zelden hoor...

      Verwijderen
  16. Ik heb er eentje maar gebruik 'm bijna nooit! Wel fijne review!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. dank je wel....ik heb dat ook best vaak dan koop ik iets en gebruik ik het eigenlijk weinig, maar ja...zo gaat dat...hihi!

      Verwijderen
  17. Wauw ziet er goed uit :) Ik heb al zo'n soort potloodje ook van Essence. Ben em weer aan t herontdekken :D

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. leuk eh, dat je dan ineens bepaalde producten weer ontdekt en eigenlijk is het onbegrijpelijk waarom je ze "vergeten"bent!

      Verwijderen