vrijdag 27 februari 2015

Op het plankje: Haarproducten.


Je haar stylen! Voor mij is dit iets wat gewoon bij je uiterlijke verzorging hoort. Ook op dat gebied is er een heel grote keuze voor wat je hiervoor kunt gebruiken...De een wil krullen, de andere recht opstaande stekels en krullenbollen zoals ik willen meestal gewoon hun haren steil hebben. Toch gebruik ik niet altijd precies dezelfde producten want niets is zo wispelturig als mijn haren.Net als dat ik soms dagen achtereen als een krullenbol door het leven ga. Zo zit ik weken achter elkaar soms vastgegroeid aan mijn styletang.

Wil je weten welke producten momenteel op mijn plankje staan om  mijn haren een beetje te fatsoeneren?
lees dan eventjes gezellig door ..



Als eerste vind je er een bus Hairmousse. Deze heeft een sterke fixatie,.Eigenlijk gebruik ik deze niet zo heel erg vaak, alleen als ik mijn haar extra wil verstevigen. Bijvoorbeeld als ik weet weet dat mijn haar echt de hele dag op en top moet blijven zitten. Ik kocht deze een hele tijd terug bij de Action en heb geen idee wat ik er toendertijd voor betaald heb. Zo weinig gebruik ik hem eigenlijk!

Daarnaast staat een bus Proset,  Classic Crystal Shine. Een haarspray die je haren verstevigd en extra glans geeft. Hij doet beiden zeker. Het nadeel eraan is dat hij wat hard word en dat vind ik niet heel erg prettig. Hierdoor is het niet fijn om je haren door te kammen en dat vind ik niet fijn aanvoelen .Zeker nu ik mijn haren minder vaak ben gaan wassen. De prijs van deze Hairspray ligt rond de  2, 39.



Ook vind je een flacon Aussie "Take the heat" ..Leave-in heat protector. Momenteel gebruik ik deze haast dagelijks ter bescherming bij het stylen van mijn haren . Ik vind hem heerlijk ruiken en heb het idee dat deze echt wel bescherming beide tegen de hitte van mijn styletang. Goedkoop is hij niet echt, de prijs ligt namelijk rond de 9 euro. maar voor een product wat  een van mijn favorieten is vind ik het dat wel waard. Je kunt de review van dit product, HIER lezen.



Andrelon vind ik heerlijke haarproducten in hun assortiment hebben. Hierdoor heb ik een flacon "schitterend steil " op het plankje staan. Dit is ook een heat protector. Deze stond bij Kruidvat in het vak van  "Uit het assortiment". Hierdoor wilde ik dit product wel graag eens proberen.tegen een onwijs lage prijs. Tenslotte is Andrelon een heerlijk merk. Hij ruikt echt heel erg lekker en ook deze bevalt dan ook prima...

Ook vind je er een flesje Andrelon Brilliant Age( voor ouder wordend haar). Het is een volume spray die zorgt voor vitaler haar.het is de bedoeling dat het zachter aan gaat voelen wat zachter aan voelt en wat meer glanzen. Ik kocht deze om te kijken of ik inderdaad meer glans op mijn haar kreeg. Okk deze voldoet prima en geurt heerlijk...De spray kost rond de 5 euro..



Als laatste staat er een schattig uitziend klein busje, glans spray van de Hema op het plankje. Deze spray geeft wat extra glans aan het haar. Niets meer, niets minder ! Het is een leuk extraatje wat ik soms gebruik om ietsjes extra mijn haar te laten glanzen. Het geurt ook wat zoetig, zonder te overheersen...Je kunt de review van deze spray HIER lezen. De prijs die ik voor deze Shine spray betaalde was € 1,50

Momenteel gebruik ik deze producten om mijn haar in model te brengen en te houden. Sommige gaan vaker aangeschaft  worden, andere niet meer. Ik gebruik ze ook niet allemaal dagelijks.Wel gebruik ik haast altijd alles helemaal op. Een product moet wel echt bagger zijn wil ik al snel  weg gooien...

Staan er producten op jouw plankje die je, toch maar weinig gebruikt, terwijl ze wel fijn zijn?

15 opmerkingen:

  1. Wat een leuk artikel :) Je hebt best wat haarproducten op je plank staan. Ik gebruik niet veel voor m'n haren.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk dat je deze producten laat zien. Pro Set gebruik ik ook regelmatig ken het product al vanaf mijn tiener jaren ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die Shine Spray van de Hema lijkt me wel leuk, en supergoedkoop! De andere producten ken ik niet, maar ik gebruik dan ook nooit een krul- of stijltang :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik gebruik echt bitter weinig stylingproducten. Soms haarlak, maar that's it.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heb de andrelon heat protector ook alleen dan met een plantenspuit dop (spraykop) erop. Ruikt inderdaad lekker.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuk om zo je haar producten te zien wat je gebruikt.... Andrelon vind ik zelf een prima merk voor je haren!! :) Ik gebruik alleen van Andrelon glad & steil créme voor na het douchen... maar die gebruik ik niet zo vaak...

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuk om zo te zien wat je voor je haar gebruikt! Het enige wat ik gebruik om mijn krullen te temmen is een mousse en natuurlijk als ik mijn haar steil/krul een heat protector maar dan die van Toni & Guy :).

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuk om te zien welke haarproducten je graag gebruikt! Ik doe meestal niet heel veel met mijn haar qua styling, ook al heb ik er wel de producten voor!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat ontzettend leuk om te zien wat voor producten je allemaal voor je haar gebruikt! De producten van Andrélon vind ik zelf ook heel erg fijn. Ik gebruik ook altijd een shampoo en haarmasker ervan omdat ze zo fijn zijn en de producten ruiken ook nog eens allemaal erg lekker. Qua stijlingsproducten gebruik ik eigenlijk heel weinig. Alleen af en toe een droogshampoo voor wat volume en een haarspray voor als mijn haar weer eens ontzettend statisch is.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Je gebruikt veel mooie producten zelf was ik het alleen met shampoo en conditioner verder doe ik er weinig mee x

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Met de producten op de foto's heb ik geen ervaring, maar de producten van Aussie vind ik altijd wel heel erg fijn. Dit product van Aussie heb ik niet gebruikt maar wel een shampoo, conditioner en het 3 minuten masker :)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Je gebruikt fijne producten :)
    Ik ben zo blij dat ik van jou de Aussie gekregen heb, want hij ruikt heerlijk en werkt inderdaad tegen de hitte <3
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen