zaterdag 7 februari 2015

Miss Sporty, Metal flip...Nail polish!


Afgelopen week was ik bij een drogisterij waar men een vrij groot assortiment Miss Sporty producten verkocht. Als pubermeisje zijnde was ik al behoorlijk gek op dit budget merk. het brengt  vaak leuke en speelse tinten cosmeticaproducten op de markt . Iedereen die mij een beetje kent weet dat ik gek op vrolijke, wat fellere kleuren ben. natuurlijk kon ik het niet laten om lekker even in het rek te staan snuffelen. Mijn oog viel op de donkerste tint van de  Miss Sporty metal flip lakken. De lak heeft nummer 040 Het is een lak waar een beetje een soort kleur effect over zich heeft die wat weg heeft van de kleuren die je vind in een olievlek.

De lak zit in het o zo typische rond gevomde flesje, wat al jaren door Miss Sporty gebruikt word..
Het flesje heeft een inhoud van 7 ml. Hij heeft een zwarte dop met gouden opdruk..Dit vind ik wel passend bij de nagellak. het lakje zelf is, Ja wat moet ik ervan zeggen? Bruin? Paars? Groen? Lastig om te zeggen, het kleurt namelijk afhankelijk de lichtinval op je nagels anders.


Het kwastje van de nagellak is vrij breed en heeft rond afgesneden hoeken. De nagellak heeft een beetje een aparte geur. Het is niet een typische nagellak geur. Hij ruikt een beetje metaalachtig. Ik vind het geen irritante onaangename geur, in elk geval.De nagellak zelf smeert prettig uit. Sommige lakken dekken duidelijk na 2 laagjes. Ik zelf vind dit na een grondige inspectie niet echt voldoende en besluit daarom er nog een 3e laagje op aan te brengen. De lak heeft een redelijke droogtijd, niet kort , niet lang!

De lak verkleurd inderdaad als het licht er anders opvalt, Op de onderstaande foto's ligt mijn hand namelijk op het zelfde tafeltje. Alleen heb ik mijn hand iets gedraaid zodat het licht er iets ander opvalt. Je ziet heel duidelijk dat het effect dan echt anders is. Erg apart!

Ja, ik vind het wel een mooie lak, Op het gebied van dekking op mijn nagels, voor een donkere nagellak ben ik misschien wel een echte mierenmeut en vind ik 3 laagjes toch wel aanvaardbaar..Ik wil met zo een donkere tint gewoon geen echt witte randjes erdoorheen zien. En al helemaal niet met een super opvallende nagellak en dat is deze lak toch echt wel! Na 2 dagen dragen heb ik de lak er al afgehaald. Mierenmeut zag dat de randjes behoorlijk  kaal begonnen te worden en dan gaat de lak er toch  echt af...

Deze Miss Sporty Metal flip lak kocht ik bij de Etos voor  2,49. Dat is een leuke prijs voor een lakje, wat echt een heel ander effect dan andere lakken heeft.

Wat vind jij van dit effect?

17 opmerkingen:

 1. Dit soort lakjes vind ik super gaaf! Daar kan ik naar blijven kijken wanneer ik het op mijn nagels heb! ;-) Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie finish heeft dit lakje hij is echt heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wauw wat een aparte maar wel een gaaf lakje! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, wat een bijzonder lakje! Hier steel je de show mee :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh supermooi zeg, dat duo chrome effect is echt heel tof. Schattig flesje ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit vind ik een erg mooie, net als die grote olie knikkers van vroeger :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een gaaf en bijzonder kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zelf heb ik ook een aantal Metal Flip lakjes en ze zijn echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een apart effect, vind het best bijzonder. Fijn prijsje ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Persoonlijk vind ik het jammer dat je drie laagjes nodig hebt en dat ze al zo rap beginnen te chippen. Voor deze prijs allemaal wel aanvaardbaar. De lak is erg bijzonder, altijd leuk als de kleur "veranderd"!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een bijzondere nagellak zeg. Voor mij zelf vind ik de kleur te donker, ik ben dan meer van de lichtere kleurtjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik had hem ooit ook, maar bij een destash weggedaan. Soms ben ik een oen! 😁

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Zoo, deze is mooi! Ik vind Miss Sporty-makeup altijd een beetje tijwelachtig (zonder een goede reden), maar deze week ga ik toch even rondsnuffelen in de nagellakjes!

  BeantwoordenVerwijderen