zaterdag 28 februari 2015

Kliko awards : Februari


Vandaag is het zo ver, de laatste dag van de maand en op deze dag is het tijd voor de...
"Tromgeroffel ".......Kliko awards.
Wonder boven wonder zijn er in de maand heel wat awardwinnaars..

Ik wil u graag voorstellen aan de Award winnaars van de maand Februari;




Dit gezichtsmasker van Yves Rocher , heeft een reinigende werking, en scrubt de huid licht...het masker ruikt heerlijk en verfrist en verzacht de huid voldoende. Ik vond deze nog samen met een nieuwe in een doos die in onze berging was blijven staan na verhuizing naar Utrecht..Inmiddels is dit 5 jaar geleden. Hoe fijn ik het ook vind ik durf het echt niet meer op mijn gezicht te smeren...

De flacon Cattier paris, vochtinbrengende dagcrème is een van mijn favoriete producten. Een heerlijk product wat door het pompje zuinig in gebruik is. Ondertussen ben ik een van een ander merk een dagcrème aan het opmaken. Ik heb wel al een nieuwe van dit merk aangeschaft...Je kunt de review HIER lezen.

Deze reinigingsmelk van de Hema, vond ik echt heel fijn in gebruik, zeker omdat hij erg geschikt is voor een droge en gevoelige huid. Hij ruikt erg lekker en door de komkommergeur lekker fris...Ondertussen ben ik aan een nieuwe flacon begonnen. De review van deze reinigingsmelk is HIER terug te vinden.


Dit Aussie 3 minuten haarmasker vind ik echt heerlijk, het heeft mijn haar zo een booste gegeven. Alleen de prijs, rond de 9 euro vind ik wel behoorlijk en dit is een reden om er nog even diep over na te denken of ik deze nogmaals aan wil gaan schaffen..De review van dit haarmasker kun je HIER terug lezen.

De showergel Van Yves Rocher, was goddelijk. Jammergenoeg was het een kersteditie en hierdoor weet ik eigenlijk niet of hij nog te verkrijgen is...Oef wat vond ik deze heerlijk om te gebruiken,...Jammie...Ook de andere variant van deze kersteditie is heerlijk. Je kunt deze reviews hiervan via deze LINK bekijken.

De tandpasta, van de Hem is erg prettig in gebruik en als ik bij de Hema weer bedenk dat de tandpasta haast op is, neem ik zeker een nieuwe van deze mee...Ik ga niet speciaal omfietsen voor deze tandpasta.


De footcooler heeft hier in huis voor een behoorlijk verbaasde blik van mijn echtgenoot maar ook van mijzelf gezorgd..Daar zat  dan met een paar blauwe voetjes...het was wel lekker in elk geval. Ja, deze footcooler zou ik zeker nog wel eens aanschaffen...De review is HIER te bekijken.

Ondanks dat ik door de footcooler wel blauwe voetjes kreeg lukte het Montange Jeunesse niet om mij een smurfenblauw gezicht te bezorgen...Dit masker was erg prettig in gebruik en zal ik denk ik nog wel eens gaan gebruiken. Interesse in mijn bevindingen, je kunt ze HIER lezen.



  Tja , deze 2 producten hier word ik diep treurig van, beide zijn gevallen en tot losse stof vergaan...

Mijn veel te dure Cresty wenkbrauw poeder die ik vorig jaar kocht op de huishoudbeurs was voor mij een soort heiligdom geworden. Helaas liet ik hem vallen...

De Essence "All abut matt"poeder...Op de een of andere manier lees ik heel vaak dat als deze valt er zeer weinig van over blijft, Ook de mijne overleefde het helaas niet.



Deze Catrice Prime and fine, eyeshadow base..Mijn eerste ervaring met een oogschaduw basis, die je HIER kunt bekijken, Ik doe deze weg omdat ik het geen fijn product vind, erg stug om aan te brengen. Ook vind ik het lastig om uit het potje te krijgen. Het effect is erg goed zichtbaar, maar dit product past niet bij mijn wensen.

Deze Essence, All -in-oneCC cream, vond ik heerlijk om te gebruiken. het gaf mijn teint net dat beetje extra wat het soms nodig had, Ik ben van plan deze zeker nog eens aan te schaffen...

Deze producten gaan hun welverdiende Kliko Award maandagmorgen verzilveren .
Hierdoor maken zij om plaats voor een aantal nieuwe genomineerden

Welk producten nomineerde jij deze maand voor de Kliko awards?



23 opmerkingen:

  1. Oei, dat gezichtsmasker zou ik ook niet meer gebruiken. Slim dat je dat weggooit! Oh, ik ben erg nieuwsgierig naar de geur van de douchegel van Yves Rocher. Jammer dat 'ie (misschien) niet meer verkrijgbaar is.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

      Verwijderen
  2. Leuke artikelnaam, eens wat anders dan Opgemaakt hahaha.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ach die essence poeder is bij mij ook stuk gegaan. Kliko award is n leuke naam.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuke naam de Kliko award! Ik vind de footcooler ook zo lekker! Heerlijk met name in de zomer

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Tof artikel, altijd handig om zo'n soort van groepsnabeschouwing te lezen.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuk artikel! Je hebt weer een hoop weggegooid en dat masker van Yves rocher had ik ook niet meer aangedurfd. Mijn ervaring is sowieso al dat het sneller over de datum is van dit merk!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. wauw leuk om te lezen!! Die hema tandpasta gebruik ik... :) ik ga die footcooler proberen!! Ben benieuwd :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. superleuk artikeltje en echt een leuke naam! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Cattier Paris heeft fijne producten idd. Daar heb ik ook al eens een creme van gebruikt. Ook de miscellair water van dit merk is erg fijn.

    Annette

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik ben wel benieuwd naar die CC cream! Leuk artikel :D

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Leuke naam heb je voor dit artikel verzonnen!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. De footcooler kan ik me nog herinneren, haha! Leuke naam heb je trouwens aan dit artikel gegeven, echt origineel! Wat jammer dat je die wenkbrauwpoeder liet vallen, ik kan me voorstellen dat dit niet leuk is!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. leuk om te zien ♥ de essence all about matt poeder heb ik onlangs ook laten vallen :(

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat een heerlijk artikel, met een geweldige artikel. Volgens mij laat iedereen de matte poeder van essence vallen, zoals ik het lees in de reacties. Ikzelf ook! Mooie producten heb je opgemaakt :) Op naar de volgende kliko awards!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ik dacht eerst even mmmmm kliko awards, maar het is anders binnengekomen dan bedoeld, fijn dat ze goed zijn bevallen. Ik wilde het ook eens doen, maar ik maak niks op.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. De reinigingsmelk van de Hema lijkt me zo fijn, deze ga ik zeker een keertje proberen! X

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Je heb fijne producten opgemaakt :)
    De oogschaduwbasis van Catrice heb ik ook, eerst vond ik hem erg fijn! Maar nu vind ik deze basis vreselijk, inderdaad erg stug en moeilijk uit het potje te krijgen :(
    Ik denk dat ik het binnenkort ook zal weg gooien!!
    X leuke artikel

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Goede dag

    Ik ben Mr. Mason Diego. Een gerenommeerde, legitieme & geaccrediteerde geldschieter. We geven lening van alle soorten in een zeer snelle en gemakkelijke manier, persoonlijke lening, autolening, Home lening, Student lening, Business Loan, uitvinder lening, consolidatie van de schuld. enz

    Vandaag voor een zakelijke of persoonlijke leningen krijgen goedgekeurd en krijg fondsen binnen dezelfde week van toepassing. Deze persoonlijke leningen ongeacht uw krediet kunnen worden goedgekeurd en er zijn tal van tevreden klanten om te back-up van deze claim. Maar u zult niet alleen de persoonlijke lening die u nodig hebben; u krijgt de goedkoopste één. Dit is onze belofte: wij garanderen de laagste tarief voor alle leningen met gratis bijkomende voordelen.

    We streven naar een positieve duurzame indruk verlaten door meer dan de verwachtingen van mijn klanten in alles wat die ik doe. Ons doel is om u behandelen met waardigheid en respect terwijl het verstrekken van de hoogste kwaliteit van de dienstverlening op een tijdige manier.
    Geen sofi-nummer nodig en geen kredietcontrole nodig, 100% gegarandeerd.

    Dus een email naar: diegoloancompany@yahoo.com vandaag toe te passen voor een lening.

    BeantwoordenVerwijderen