zondag 1 maart 2015

Tag:Hoe fake ben jij?


Vorige week las ik op het blog van Laura van Essential Honesty.be las ik de tag: " Hoe fake ben jij? "Ik besloot deze tag in te vullen, want ik was toch volgens mij zelf niet zo heel erg fake...Nieuwsgierig hoe "Fake" ik ben., lees dan even deze tag door...


Heb je ooit plastische chirurgie ondergaan?
Nee, dat is iets waar ik niet heel snel voor zou kiezen. Ik heb geen problemen met ouder worden en zou ook niet snel kiezen voor bv. botoxof een facelift. Wel heb ik pas een Moedervlekje in mijn gezicht laten verwijderen omdat dit ging groeien en jeuken. Het plekje is best heel erg mooi geheeld, maar dat komt ook omdat de dermatoloog echt haar best heeft gedaan het mooi te verwijderen..

Gebruik je valse wimpers?
Hihi, Ik heb ze wel in huis, ook de lijm, maar deze "klungel" is als de dood dat ze per ongeluk haar oog dicht plakt...Niet dus! Maar wat niet is ....kan natuurlijk altijd nog komen....Gebruik je iedere dag make-up?
Zeker niet, ik heb dagen dat ik lekker binnen blijf en lekker ga relaxen, dus dan ga ik mijzelf ook niet opmaken...lekker makkelijk toch?

Draag je haarextensions?
Nee, dat doe ik niet. Ik heb vrij veel haar van mijzelf. De structuur van de haren zelf is niet erg dik, maar het zijn er wel heel erg veel. Ook krullen ze behoorlijk. Ooit heb ik eens van die matjes gebruikt, die je in je haar moest klemmen. Na een halve avond werd ik gillend gek van de jeuk op mijn hoofd, dus nee dat doe ik dan liever niet...

Draag je nepnagels?
Ik heb een setje plaknagels, Ik moet bekennen, ik heb ze haast uit de "Mottenballen" moeten halen , alleen, voor het maken van deze foto...De rode kleur nagellak droeg ik op mijn huwelijksdag. En dat was in januari 4 jaar terug..Dan kan je wel nagaan hoe vaak ik deze gebruik...Eigenlijk haast nooit.
Verf je je haar?
Ja, ik verf mijn haar regelmatig, de laatste tijd in wat donkerdere tinten, vroeger in het platina blond. Als puber koos ik vaak voor tinten als blauw, roze, groen en oranje.. Ondertussen ben ik zo grijs als een postduif aan het worden, dus moet ik steeds vaker aan de verf,...echt super fake dus!Ga je onder de zonnebank of gebruik je zelfbruiner?
Nope.. ik ga niet onder de zonnebank en gebruik ook geen zelfbruiners. Ik word niet snel bruin en verbrand best snel,>Hierdoor heb ik een hele arsenaal zonnebrandmiddelen tot mijn beschikking. Ook heb ik altijd after sun in huis..Maar zie je iemand lopen in de zomer met een lange broek en een blouse met lange mouwen, dan heb je ook dikke kans dat ik het ben.

Heb je tattoos of piercings?
Tattoos heb ik wel, een heel erg grote op mijn kuit en een behoorlijk grote op mijn rug. Piercings heb ik niet. Ooit heb ik een gaatje in mijn neus gehad en dat ging zo onwijs zweren dat het wel leek of ik een heel grote aardbei boven mijn lip had...De neusbel, was hierdoor maar van heel erg korte duur!

Wil je deze tag overnemen? Voel je zo vrij om dat te doen! Ik zou het leuk vinden om ook bij jou te lezen...Hoe" fake"jij eigenlijk bent...17 opmerkingen:

 1. Totaal niet fake, wist ik wel :) ik vind die donkere haarkleur zo mooi bij je staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nope, zeker niet fake! Ben wel nieuwsgierig naar je tattoos ;-) Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je bent een heerlijk mens dat puur is! :-) Ik kan mezelf ook niet voorstellen dat je naar een plastisch chirurg zou gaan. Ik vind je geweldig en wat een leuk artikel weer ! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wist niet dat je tattoo's had! Daar ben ik wel benieuwd naar hoor! & Zo gaaf dat je je haar zoveel kleurtjes verfde, zou ik nooit durven :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk deze tag. Nee jij bent geen fake persoon. De foto van jouw met donker haar is echt heel mooi! Haha ik heb het zelfde met de nepwimpers heel leuk maar gegarandeerd dat het bij mis zou gaan. Deze tag ik heel leuk wie weet dat je hem deze week eens bij mij leest.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit is de 1e keer dat ik deze tag lees :) leuk om te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je bent totaal niet fake en die nepwimpers durf ik ook niet te gebruiken. Al ben ik wel gek op zelfbruiners.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. superleuk ingevuld! bij mij heeft een visagiste ooit mijn oog dichtgeplakt met wimperlijm en ik kan je verzekeren dat dat allesbehalve leuk is! :p

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Helemaal niet fake dus! Leuk om te lezen :) Ik durf nu echt nooit meer nepwimpers te gebruiken, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wat een leuke tag.! ♥ wist niet dat je tattoos had, leuk om zo meer over je te weten te komen xx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heel leuke tag! Dat met die nepwimpers ken ik, ik haal ze eigenlijk ook nooit in huis omdat ik ze toch niet ga gebruiken..

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke tag! Ik ben ook een beetje bang voor nep wimpers! Ik heb het al wel een paar keer geprobeerd, maar heb er geen handigheid in!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heel erg leuke tag en je valt ook zeker niet onder fake! Als ik zo alles lees is alleen de piercing/tattoo vraag op mij van toepassing, want ik heb een neuspiercing. Wat vervelend dat het gaatje bij jou ging zweren. Ik kan me dan ook goed voorstellen dat je neuspiercing daardoor van korte duur was.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Jij bent zoiezo niet fake.. gewoon normaal! :) hihi ik heb hetzelfde bij de nep wimpers...
  Gaaf dat je een tattoo hebt! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat gaaf dat je vroeger zoveel leuke tinten in je haar had! Wat leuk dat je tattoos hebt! Wil ik later ook wel, maar dan een kleintje op de binnenkant van mijn pols. Waarschijnlijk een muzieknoot, wat symbool staat voor mijn dans en passie voor muziek. Of iets dat met theater te maken heeft, ik zie wel ... Maar zo te zien valt je fake-gehalte erg goed mee! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hahaha leuke tag!!
  Wat leuk dat je vroeger oranje haar had, zou ik graag eens willen zien :)
  Ik ga deze Tag opslaan :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen