vrijdag 20 februari 2015

Catrice Limited Edition Highlighter, Luminious Illusion.


Er zijn van die cosmeticaproducten die koop ik gewoon niet zo heel snel voor mijzelf, Highlighter is er een van! Highlighters zijn er in vele soorten en kleuren. Misschien is dat wel de reden dat ik er maar een keer eerder eentje kocht. Toen Saraya aan mij een hint vroeg voor de swap die wij samen deden, wist ik het direct...Highlighter, tenslotte is dat een product wat je op meerdere plaatsten, in je gezicht kunt gebruiken.

Haar keuze viel op de limited edition highlighter van  Catrice, 01, Luminios Illusion. Deze poeder highlighter heeft 4 zachte tinten. Dit spreekt mij eigenlijk wel aan.



De verpakking is vrij simpel en doorzicht plastic.het doosje is afgewerkt met zilverkleurige details. Het ziet er hierdoor best wel heel erg leuk uit!



Op de achterzijde het wel bekende lijstje met ingrediënten. Ook lees je er op dat de verpakking een inhoud heeft van 10 gram. Ook staat er een pictogram op waarin je kunt zien dat de houdbaarheid is, 18 maanden na openen.


Het dekseltje opent best makkelijk. Het is lekker stevig en valt niet zo maar weer dicht als je ermee bezig bent...


De poeder heeft 4 kleuren en simpel ziel als ik ben vraag ik mij nu af;  Hoe ga ik dit swatchen?
Per kleur of gemengd? Natuurlijk moet ik weer even ruiken aan het product. Ja , een  heel licht geparfumeerd geurtje. Het ruikt wel erg lekker.



Hmmm, eigenlijk weet ik niet zo goed wat ik er van moeten denken.Deze tinten hebben allen, een heel subtiel uiterlijk.Dat kan natuurlijk ook aan de tint van mijn huid liggen. Ik heb echt geen idee wat ik ervan kan verwachten. Het is in elke geen glimmende highlighter, en zelf vind ik dat wel prettig.


Wat is highlighter toch moeilijk om te fotograferen. Maar volgens mij is het toch wel redelijk zichtbaar gelukt. Deze Catrice Multicolour highlighter is mooi subtiel. Dat bevalt mij eerlijk gezegd best wel. Zelf zie ik het verschil wel behoorlijk. Door de pastel tinten geeft de highlighter warme en zachte effecten aan je gezicht.



De multicolour highligter, bevat 10 gram en kost  4,99. momenteel is hij nog te koop bij Kruidvat en Trekpleister, maar dat gaat niet echt heel lang meer duren. Er is al een nieuwe LE in aantocht,

Gebruik jij regelmatig een highlighter?
Waar breng jij vaak highlighter aan?

33 opmerkingen:

  1. Love highlighter, kan niet meer zonder. Deze ziet er heel mooi uit! X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie highlighter! Ik ben dol op m'n H&M highlighter :) (gister wel gevallen maar gelukkig is de inhoud nog heel. Doosje is een beetje kapot. Geplakt met plakband) ik breng highlighter aan boven m'n blush!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. gelukkig maar dat je highlighter zelf nog heel is,meestal is het bij mij andersom...

      Verwijderen
  3. Schitterend Petra en precies mooi te zien! Ik heb verschillende highlighters maar mijn favoriet is toch echt die van MakeupRevolution ;-) Xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dit is echt een prachtige highlighter! Ziet er top uit :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik heb ook deze highlighter vind hem zelf erg mooi en subtiel.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik heb hem zelf ook natuurlijk & ik vind hem erg mooi :)
    Staat jou prachtig, mooi subtiel ;)
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik heb deze! Vind dat deze echt een hele mooie glow geeft!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wauw wat een mooie !!! en prijs valt reuze mee!!! Kan je dit ook op doen in plaats van Foundation? ...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is niet helemaal de bedoeling, highlighter legt een beetje het accent op bepaalde punten in je gezicht, zodat deze iets meer opvallen en/of contrasten iets sterker kunnen worden...Als vervanger voor een foudation zou je een BB cream of getinte dagcreme kunnen nemen, je hebt dan niet het gevoel dat je helemaal onder de makeup zit maar toch een beetje een leuke, getinte basis.. Kruidvat bv verkoopt deze voor een leuke prijs ook van hun huismerk!

      Verwijderen
  9. Mooi glansje, staat je goed! Ik keek vanmorgen nog even, maar in "mijn" Kruidvat is ie al weg.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hij is echt prachtig! Mooi product weer!

    Liefs Agneta

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Prachtig product! Ben zelf niet zo heel erg van de highlighters maar ik vind het er bij jou wel heel erg mooi uitzien!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ook niet hoor, maar ik moet zeggen, met deze ben ik erg blij!

      Verwijderen
  12. Subtiele tinten vindt ik altijd de mooiste! Ik heb nog nooit highlighters gebruikt, maar deze ziet er wel leuk uit met zijn warme tinten! Staat je trouwens er goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Deze gebruik ik nu sinds 2 weken dagelijks, hele mooie highlighter is het

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ik gebruik nooit een highlighter, maar ik vind hem er wel mooi uitzien!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat is hij mooi! I loooove highlighter!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. wat een mooie highlighter ♥ ik gebruik regelmatig highlighter.!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat is dit een prachtige highlighter! Ik heb nu al een paar keer getwijfeld of ik hem zou kopen, maar denk dat ik nu toch nog maar eens ga kijken of ik hem nog ergens tegenkom.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik en op dat gebied ook zo een twijfelaarster, ik had er al veel leuke dingen over gelzen en toch kocht ik hem niet, best apart!

      Verwijderen
  18. Prachtig! In het doosje ziet het er ook al zo mooi uit.
    Groetjes sabrina

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Wat jij met een highlighter hebt, heb ik met een bronzer. Ik gebruik Maybelline als highlighter. En uiteraard kan ik niet wachten om de Essence highlighter van de Cinderella-collectie te kopen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi, met bronzer heb ik het ook, ik zie elke keer erg mooi, maar kopen ho maar...tegenwoordig heb ik er eentje en ik gebruik hem echt regelmatig, en toch koop ik zulke producten niet heel erg snel, apart eigenlijk!

      Verwijderen
  20. Ziet er zeker goed uit! Een subtiele highlighter kan ook prachtig zijn.

    BeantwoordenVerwijderen