donderdag 15 januari 2015

Nivea: Pure& Natural Eye shadow : 17, cool blue..

Soms kom je zomaar ergens een best wel leuk product tegen,, Iets wat onbekend is voor jou. Ik had dat van de week toen ik even naar binnen liep bij Zeeman. Daar vond ik deze oogschaduw van Nivea. Nivea? Oogschaduw? Tja ik wist het ook niet maar schijnbaar produceert Nivea ook cosmetica. Jammergenoeg is het in Nederland niet verkrijgbaar, maar op de een of andere manier heeft Zeeman het toch wel eens in hun assortiment.


Helaas had Zeeman bij mij om de hoek maar een tint, in de bak liggen.En ik besloot hem toen ik de prijs zag toch mee te nemen om eens goed te bekijken. Het is nummer 17, Cool Blue. Helaas kon ik er weinig informatie over vinden in het Nederlands,wel aardig wat in het Frans, helaas gaat mijn kennis van de Franse taal gaat niet veel verder dan ...Trottoir, Non  en Qui..

Sinds 2011 heeft Nivea een huidverzorgingslijn met de naam, Pure&Natural.Deze bestaat onder andere uit een aantal gezichtsverzorgingsproducten, bodylotions en deodorants.Deze lijn bestaat voor 95 % uit natuurlijke ingrediënten. En dat is natuurlijk helemaal niet verkeerd., Deze oogschaduw blijkt hier een onderdeel van te zijn.

Thuis aangekomen besloot ik lekker foto's te gaan maken en het testen begon direct wat lastig Want wat een toestand om de verpakking open te krijgen. Het zat onwijs stevig ingepakt. Nee daar word je niet heel vrolijk van.


Uiteindelijk had ik hem open en ik was verbaasd van het aparte uiterlijk van dit product, stevig door zichtig plastic met op de voorzijde roze/paarsige bloemetjes. Echt welleuk om te zien.Opvallend vond ik wat er op de verpakking stond, With organic butterfly bush? ..Vlinderstruik dus!.


Op de achterzijde staat vermeld dat het product geen conserveringsstoffen en parfum bevat... en dat het ook geschikt is voor een gevoelige huid. Inderdaad is het een geurloos product. Op het hoekje rechts onderin staat een pijltje en je kunt de sticker daar verwijderen,Onder de sticker zie je een mooi duidelijk leesbaar lijstje met ingrediënten. Alleen is mij wel iets direct opgevallen. Er staat geen enkel pictogram op met hoe lang dit product houdbaar is na openen. Ook niet op de kartonnen verpakking die om het product zat. Rijst bij  mij direct de vraag op of dit niet wettelijk verplicht is in Europeese landen?


Het doosje is fijn en makkelijk te openen.Ook zit er een kleine applicator in het doosje.


Het patroontje op de oogschaduw vind ik erg leuk om te zien, de applicator is zo klein dat hij niet goed beet te houden is...


Het product heeft een behoorlijk goed pigment. Dit is namelijk een veegje met mijn wijsvinger gemaakt over mijn hand.. De oogschaduw is heel goed op te bouwen en blijft onwijs goed op zijn plaats zitten.Deze ooglook heb ik gemaakt in combinatie met een paarse tint uit het Saffron palette, wat ik een tijdje terug kocht bij Big Bazar.  Eigenlijk is het niet een kleur oogschaduw die ik gauw zou aanschaffen. want het is geen kleur die ik regelmatig zou dragen. Ik betaalde voor deze oogschaduw namelijk maar 75 cent. Niet veel, maar toch ben ik er blij mee! Ik heb weer wat bijgeleerd door het bloggen en dat vind ik wel heel erg leuk.

Wat heb jij geleerd door het bloggen?

32 opmerkingen:

 1. Hoe grappig, ook nog nooit gezien! En leuk prijsje! ;-) Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je,ik had het ook nog nooit gezien...

   Verwijderen
 2. Ik wist ook niet dat Nivea make-up verkocht. De kleur is mooi ook goed te gebruiken bij smokey eyes, ook erg mooi zoals jij hem hebt gecombineerd.

  Ik heb veel geleerd door het bloggen. Bijv. Nagels lakken of nail arts maken dat kon ik een jaar geleden echt niet zoals ik dat nu kan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik wist ook niet dat ze make up maakten, Ik vind het wel erg leuk dat ik door het bloggen zoveel nieuwe dingen en producten leer kennen....sommige zijn echte ontdekkingen voor mij....

   Verwijderen
 3. Verkoopt Niveau oogschaduw? Wat leuk dat wist ik helemaal niet de kleur ziet er ook nog eens goed uit x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er schijnen een aantal verschillenden tinten te zijn, maar helaas hadden ze hier alleen deze....ik blijf zoeken misschien vind ik er meer in wat ander filialen...

   Verwijderen
 4. Reacties
  1. Dat vind ik ook, ik had echt zoiets van he??? zie ik dit nu goed?

   Verwijderen
 5. Nooit geweten dat Nivea ook oogschaduw had. Wat ik geleerd heb van bloggen? Nou behoorlijk wat, aangezien ik al 12.5 jaar blog :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik wist ook niet dat ze make up maakten...zelf blog ik al jaren alleen deed ik het eerst over totaal ander onderwerpen, en daar heb ik ook behoorlijk veel van geleerd.. Onderwerpen op dit blog zijn luchtiger en lichter en dat is een heel andere manier van bloggen...

   Verwijderen
 6. Zo apart vond ik het, toen ik zag dat Nivea make up had bij de action. Heb eens een mascara gescoord die ik heel fijn vond! Deze lijkt me ook prima, mooie oogschaduw!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. het is inderdaad heel erg apart, make up van Nivea...op het internet kwam ik ook tegen dat ze inderdaad mascara, maar ook blush en lipstick hadden van deze lijn...

   Verwijderen
 7. Reacties
  1. het was inderdaad een mega koopje,leuk om erbij te hebben...

   Verwijderen
 8. Leuk, dat patroontje. De tint is te koel voor mij, maar over 't algemeen hou ik wel van blauw.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. het patroontje vond ik ook erg leuk en wel passend bij de productlijn...de kleur is erg natuurlijk en neigt meet naar grijs dan naar blauw vond ik zelf...

   Verwijderen
 9. wat grappig dat nivea dat heeft.. haha zo kom je toch achter of het wat is ja of nee hé ? ...
  En kleurtje is echt gaaf! Mooie oogschaduw zo!!!
  Misschien klinkt het wel stom maar sinds ik blog maak ik nu meer op en heb ik meer behoefte aan om me zelf op te tutten en ik weet hoe ik beter oogschaduw enzo op moet doen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De enieg manier om daar achter te komen is uitproberen...dus toen ik deze vond had ik geen enkel idee wat ik ervan kon verwachten en dat zijn juiste erg leuke dingen...Nou eigenlijk klinkt dat niet zo stom dat je je meer opmaakt,zelf ben ik ook meer beautyproducten gaan gebruiken en aanschaffen..Ik denk dat de meeste meiden dat wel hebben..Soms stel ik vragen in de winkel aan de dames achter de toonbank, dan zie je ze denken...Van huh? Hoe weet zij dat?....Grappig vind ik dat..

   Verwijderen
 10. Wat fijn dat deze oogschaduw ook geschikt is voor de gevoelige huid! Ik vind het ook een erg leuk kleurtje. Binnenkort toch maar eens een kijkje nemen bij de Zeeman.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Even snuffelen in de uitzoek bakken kan daar dus echt geen kwaad, ik vond dit leukerdje daar tussen...helaas hadden ze alleen maar deze tint, maar ik ga van de week even bij een ander filiaaal ook nog eens kijken...

   Verwijderen
 11. Reacties
  1. Dank je, ja het ziet er inderdaad best goed uit....leuke ontdekking was dit!

   Verwijderen
 12. Ik had dus geen idee dat Nivea oogschaduw (of andere make up) verkoopt. Heb het ook nooit in het buitenland zien liggen of zo. Maar mooie oogschaduw en al helemaal voor die prijs! En onze kennis van de Franse taal zit ongeveer op hetzelfde niveau, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik wist het ook niet dus was zeer verbaasd erover....en die kennis van die Franse taal,?eigen schuld had ik maar beter op moeten letten op school...toen ik er over na ging denken wist ik er nog een paar,maar toen hield het echt, echt op!

   Verwijderen
 13. van NIVEA?!! oh wauwwww dat wist ik niet haha. Zo kom je nog eens iets te weten. Ziet er el goed uit hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik stond echt van...... zal wel, ohhhh dat is niett bijzonder en toen keek ik nog een keer, Huh nivea? nooit van gehoord, die gaat mee...het was een leuk product om eens mee aan de slag te gaan en nader te bekijken.

   Verwijderen
 14. Grappig, ik had geen flauw idee dat Nivea make up produceerd. En wat ik heb geleerd van bloggen dat blogposts die er ogenschijnlijk heel simpel uitzien veel werk in kan zitten en vice versa. En dat de waardering daarvan ook totaal van kan verschillen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad bloggen is natuurlijk veel meer dan wat een ander alleen maar leest, soms ben ik echt lang bezig met een artikel,soms gaat het snel...Ook heb ik gemerkt dat ik ebpaalde p[roducten makkelijker mee om kan gaan en over schrijven dan over anderen...

   Verwijderen
 15. Wat Nivea die make-up verkoopt verschiet ik echt van hoor!
  Het pigment is inderdaad super & je hebt een leuke ooglook gecreëerd :)
  Fijne artikel!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi, nou Saraya, laat dat verschieten maar zitten, helemaal niet nodig..het pigment is echt "amazing," ik had dat echt niet verwacht...
   xx

   Verwijderen
 16. Wat een mooie tint! Evenals het prijskaartje wat eraan hangt ;-) Enkele jaren geleden was ik in Berlijn en daar zag ik een winkel van Nivea. Zo leuk! Jammer dat we dat niet in Nederland hebben...

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik wist dat ze af en toe een nivea lakje hadden bij de Zeeman maar dat ze nu ook nog andere producten hebben wist ik niet. Wel erg mooi kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen