vrijdag 16 januari 2015

Catrice Ultimate Shine lipstick, 290 Chestnut Tree

Toen ik een aantal dagen terug bij Kruidvat was, zag ik dat de kaartjes op het Catriceschap veranderd waren. Nu bekijk ik dit altijd met een klein beetje gemengde gevoelens. Want een aantal mooie producten gaan binnenkort echt verdwijnen. Niet altijd is dat even leuk of handig . Aan de andere kant levert het natuurlijk ook wel een groot voordeel op. De producten die uit het assortiment gaan, worden verkocht met een korting van 50%. Ik zie dat als een leuke kans om, op een niet al te prijzige manier, eens een compleet andere tint of andere product te proberen dan ik normaal gebruik. Terwijl ik even rond keek in het schap viel mijn oog op een Ultimate Shine Lip colour Lipstick. Deze lipstick heeft nummer 290 . Hij kreeg een naam mee van Catrice die perfect past bij de tint..Chestnut Tree.


 De lipstick zelf heeft een  zilverkleurige, simpele metalen huls.


Op de dop staat op beide zijden Catrice gedrukt in grijze letters.


Op de onderzijde het wel bekende gekleurde stickertje, met daarop het nummer van de lipstick en de naam..
Als je de lipstick omhoog draait begrijp je direct waarom ik al eerder vertelde dat de naam van de Lipstick echt heel passend is...de lipstick heeft namelijk de kleur van een kastanje die net ervoor op de grond is gevallen...Roodbruin, is een kleur die ik eigenlijk nooit gedragen heb. Ik vind de kleur best apart om te zien.In de lipstick zelf staat Catrice gedrukt. Ik vind het toch wel altijd, om te zien iets extra's aan een lipstick geven..De lipstick heeft een beetje een geurtje, lekker niet hinderlijk in elke geval.


Tjonge , wat een aparte tint...Ik ben behoorlijk onder de indruk als ik hem op mijn hand heen smeer!..


Als ik hem op mijn lippen aan breng, ben ik even behoorlijk onder de indruk. De textuur is er romig en hij glijd het makkelijk over mijn lippen heen.
Hij dekt prima en geeft zeker geen vreemd, vlekkerig effect. Hij glanst echt elegant zonde een overdosis aan shimmers in zich te hebben en dat is wel iets waar je van moet houden. De lipstick overleefd een hapje en een drankje wel, maar na een maaltijd moet je echt wel eventjes op nieuw stiften. Zo erg is dat niet, de meesten lipstick halen dat niet.


Ondanks dat ik het een echte najaarstint vind, en zeker geen kleur die ik gewend ben om te dragen ben ik er wel over te spreken, Ik ga hem dus zeker vaker dragen de komende weken.
Normaal kosten de Ultimate shine lipsticks van Catrice  €3.99. Omdat deze lipstick binnenkort uit het Assortiment gaat verdwijnen betaalde ik er 2 euro voor, Een prijs waar je nog eens een "Chestnut" voor uit het vuur kunt halen.

Heb jij je oog al laten vallen op producten die uit het Catrice assortiment gaan?

25 opmerkingen:

 1. Ik heb ook twee producten gekocht in de sale ook een kleur dat ik nog nooit heb geprobeerd, dus ik ben ook benieuwd hoe het me zal staan!
  Maar wauww ik vind deze bruine tint je erg mooi staan, moet je zeker vaker dragen!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele mooie aparte kleur die je erg goed staat Petra. Ga vanmiddag ook maar eens een kijkje nemen ;-) Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aparte kleur! Past in de hele 90s lip revival :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh dit is een kleurtje wat ik zeker zou dragen! Heb wel eentje die er wat op lijkt, al is die ietsje minder donker denk ik. Hij is mooi en staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een speciaal kleurtje maar het staat jou heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele gave kleur, die ik zelf niet zo snel zou kiezen, maar jou staat die echt goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel erg mooi en apart kleurtje! Ik ben zelf nog niet bij de Kruidvat geweest, maar wou zelf nog wel even kijken naar alles wat afgeprijsd is.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Staat je inderdaad goed, die kastanje tint. Mooie rustige najaarskleur, zonder dat ie saai is.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind de kleur erg mooi en vind het ook echt een kleur voor jouw! Ik wil je trouwens een complimentje geven je foto's worden steeds mooier en je schrijft fijne artikelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dit vind ik nou een typische najaarskleur, heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik gebruik deze momenten ook om kleurtjes te kiezen die ik anders nooit zou kopen :) Zelf zou ik deze kleur niet meteen dragen. Is iets te donker voor mij. Het is dan weer wel een kleurtje dat leuk zou zijn voor mijn moeder, dus ik denk dat ik hem voor haar ga halen

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw wat mooi!! Het staat je echt prachtig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Een aparte kleur! Wel heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Zoals je zegt glanst deze lippenstift inderdaad heel erg. Zelf hou ik van matte lippenstift maar het is natuurlijk ook een kwestie van wennen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een apart maar mooi kleurtje! Altijd jammer als er producten uit het assortiment verdwijnen, maar wel leuk dat je er je voordeel kan uithalen door kortingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Oeh la la, prachtige tint! Hier houd ik van :-) Ik draag zelf ook met enige regelmaat bruintinten.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hij staat je prachtig! Als ik dat op zou doen zou ik echt een spook lijken ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. wauw wat een mooie kleur!! :) heel gaaf zeg!!! staat je ook goed!!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. perfecte lipstick en dan ineens uit het assortiment grrrrr

  BeantwoordenVerwijderen