zaterdag 24 januari 2015

Natura Siberica- Little Siberica



Net als jullie allemaal lees ik ook veel artikelen over beautyproducten. Ik vind het leuke onderwerpen om te lezen, lekker ontspannend. Ook vind ik het erg leuk om nieuwe dingen te ontdekken. Zoals de meesten van jullie wel weten was ik in november oma geworden van de prachtige Tess. En wolk van een baby, zo puur en kwetsbaar. Als oma zijnde vind ik, dit Wolkje natuurlijk een heel bijzonder Wolkje. 


Toen ik in December op zoek was naar een kadootje voor ons Wolkje, overwoog ik om een aantal fijne verzorgingsproducten aan te schaffen. Uiteindelijk besloot ik na overleg met de ouders van Wolkje om iets anders aan te schaffen.

Tijdens het zoeken naar een aantal leuke verzorgingsproducten had ik op de pagina van Natura Siberica wel een heel erg leuke actie gezien. Het was een actie waarbij je als je een kado pakketje bedacht, en je won. Je het door jouzelf bedachte pakketje opgestuurd zou krijgen. Ook zou het opgenomen worden in het assortiment...



Na enig twijfelen besloot ik te kiezen voor een aantal productjes voor alle lieve kleine Wolkjes, die of nog geboren moeten worden of het al zijn  .De keuze viel voor de kleintjes op een verzachtende olieeen milde badschuimbabypoeder en een heerlijke milde babycreme . Kiezen tussen een aantal heerlijke, biologische producten is en blijft erg  moeilijk want tenslotte verdiend elke babyhuidje een beetje extra tederheid.



Een aantal dagen terug kreeg ik bericht van Natura Siberica. Het " Little Siberica " pakketje was als een van de winnaars uitgekozen. Een 2 tal dagen later werd het pakketje door een koeriersdienst bij mij thuis afgegeven. Ik kan het natuurlijk niet zelf testen. Het pakket is mee naar Wolkje en Wolkje is echt nog veel te klein om haar ervaringen met deze verzorgingsproducten te vertellen. Het ruikt in elk geval heerlijk.

Wist jij dat Natura Siberica een verzorgingsproducten lijn heeft speciaal kleintjes onder ons?

27 opmerkingen:

  1. Ik ben nog niet bekend met dit merk...Inmiddels ben ik wel ontzettend nieuwsgierig naar de geur ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Natura siberica is een merk met onwijs fijne verzorgingsproducten, echt fijn...de geuren zij een beetje kruidig, het merk is niet echt erg budget, op zich niet zo erg als je er echt van kunt genieten, van zulke producten...Ik heb er ook nog een badschuim van die zal ik binnenkort eens revieuen..

      Verwijderen
  2. Reacties
    1. Inderdaad ze zijn niet helemaal standaard en dat spreekt mij eigenlijk best wel aan...Tja, swatchen gaat jammer genoeg niet....

      Verwijderen
  3. IK ken het merk niet. Lijkt mij een mooi en fijn merk.Wat is je wolkje Tess mooi <3 Gaat alles goed met haar? En met jou? Geniet je lekker van het oma zijn? :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Lief dat je dat zegt over mijn klein wolkje....Morgen ga ik eventjes naar haar toe, ze wonen in Schiedam) Ik ben nog niet helemaal 100% opgeknapt, maar ook zijn mijn beide zoons toevallig allebei thuis en kan ik ze eventjes allebei zien als ik er naar toe ga..( mijn zoons zijn beide internationaal vrachtwagenchauffeurs, dus dat gebeurd niet vaak dat ze beiden thuis zijn...) Oma van dit wolkje zijn is erg leuk...

      Verwijderen
  4. Ahhw wat leuk dat je hebt gewonnen! Heel lief pakketje :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik was ook echt verbaasd en heb er echt van genoten die dag!

      Verwijderen
  5. Dat is een erg leuke winactie, gaaf dat jouw ontworpen geschenksetje nu gewoon verkrijgbaar is. Hoe gaat het met Wolkje?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik vond het ook een heel leuke actie, en had niet verwacht dat wat ik bij elkaar had gezocht zou winnen...natuurlijk is het heel leuk als het als pakketje verkrijgbaar is in het assortiment...Wolkje groeit als kool. en soms is het ook een klein donderwolkje. maar dat hoort er gewoon bij...haha!

      Verwijderen
  6. Wat gaaf dat jij dit hebt mogen samenstellen en dus een beetje van jou in de winkel ligt. Ken heel het merk niet maar als mijn vriendinnetje een kleine krijgt ga ik dit als kado doen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. het merk is heel erg fijn, en biologisch...ben je al op de website gaan kijken,? Daar staat echt heel uitgebreide product en bedrijfs informatie...

      Verwijderen
  7. Ik ben altijd al een stiekeme fan van babyproducten geweest. Persoonlijk gebruik ik de body lotion van Mustella (ook een babyproduct) bijna dagelijks.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Babyproducten zijn ook heerlijk, deze zijn niet zo zoet, een beetje kruidig, maar wel lekker hoor...

      Verwijderen
  8. Wat een dropje :) En wat leuk dat jouw pakket is gekozen! Het klinkt ook als een fijn pakket :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel, Wolkje is echt schattig om te zien...( maar ja, daarvoor ben ik haar oma, ik ben natuurlijk hartstikke bevooroordeeld hihi) Het was echt een verrassing dat deze combi uitgekozen was...maar ook leuk om dit eens mee te maken dat jou bedenksel in een webshop verkocht gaat worden...

      Verwijderen
  9. Wat leuk dat je dit zo hebt uitgekozen! Het ziet er erg cute uit :D

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel..het is ook erg cute om te zien...en ruikt erg lekker ook!

      Verwijderen
  10. Oh wat super leuk! Tess zal het vast super vinden! Het ziet er super leuk uit!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha, jammer genoeg kan ze het ons niet vertellen wat ze ervan vind....

      Verwijderen
  11. lijken me fijne producten ♥ de verpakkingen alleen al zijn geweldig.! xx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Echt Amy, het ziet er zo leuk uit, de gekleurde band aan de onderkant van de verpakking...heel apart!

      Verwijderen
  12. De verpakking ziet er super Cute uit :)
    En leuk dat je dit hebt gewonnen!
    X

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De verpakking is inderdaad onwijs leuk, niet te maar zo echt babyachtig....

      Verwijderen
  13. Nog nooit hier van gehoord maar leuk dat je het hebt gewonnen :) x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Natura Siberica is een heerlijk merk...ondanks dat ze niet echt budget zijn, wel een echte aanrader..

      Verwijderen
  14. Wauw, wat leuk dat je gewonnen hebt :D! Maar je hebt dan ook een onwijs leuk pakketje samengesteld :)! Supergoed idee om voor schattige babyproductjes te kiezen :)!

    BeantwoordenVerwijderen