zondag 25 januari 2015

Nails: Get the party started !Momenteel gaan er natuurlijk weer producten uit het Essence assortiment verdwijnen.Toe n ik voor het schap stond te kijken zag ik dat ook de special effect topper nummer 21, Get the party started!  weg zou gaan. Omdat ik nog geen lakje had met deze een roestbruinachtige kleur shimmers besloot ik hem toch nog op de valreep aan te schaffen.

Eigenlijk ben ik best wel erg nieuwsgierig naar deze lak, tenslotte hebben dit soort lakken altijd wel een of andere verrassing, voor je in petto.


Omdat de Shimmers in de lak een beetje naar roestbruin neigen, koos ik er voor om mijn nagels eerst een basis te geven met een Nude lakje van Douglas. Zelf ben ik niet echt helemaal stuk van Nude lakjes, maar ik vind dat je niet zomaar direct "Nee" moet zeggen tegen iets...Dus dit was, volgens mij de juiste basiskleur voor bij deze lak.


Natuurlijk moet ik delak even heel kritisch bekijken. Wat zie ik nu zitten er paarse glitters in? Ik heb het potje weer dicht gedraaid, ben er mee naar buiten gelopen om nog een s te kijken. Inderdaad er zitten paarse glitters in, ook al is dit via de buitenzijde van het flesje haast niet te zien..De kleine glitters in de lak, zijn goudkleurig en de grotere zijn Goud, zilver en paars..Waarschijnlijk lijkt deze combinatie in het  flesje roestbruinachtig...De topcoat smeert fijn uit en heeft een leuke hoeveelheid glitters in de lak, op mijn nagels hier heb ik 2 laagjes opgesmeerd. Ik ben blij dat ik dit lakje in de opruiming van het  Essence assortiment heb aan geschaft. tenslotte heeft hij de verrassing die ik er van verwachte echt waar gemaakt. Ook koos ik natuurlijk voor een Nude kleurige lak als basis, maar ook met een lila lakje als basis lijkt deze topcoat mij erg leuk.Omdat deze topcoat uit het assortiment verdwijnt kreeg ik 50 % korting aan de kassa. En hierdoor kwam de prijs van deze top coat op 95 cent. Eigenlijk kan je dan gewoon niet echt een miskoop hebben..

Heb jij nog producten gekocht die uit het Essence assortiment gaan?19 opmerkingen:

 1. Wat een mooierd!!!!! Voor dat geld hoef je het niet te laten. Gister pakte ik m'n hele essence stash erbij... Ik heb nog heel veel glitter topcoats! Je zal het binnenkort wel zien met m'n eigen verzonnen 'essence make-up tag' .

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer dat deze eruit gaat dit is een hele mooie top coat! Leuk ook op een zwarte lak.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke topper! En dat voor de helft.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Grappig laagje. En inderdaad, voor die prijs...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke topcoat! Fijn ook dat je hem met 50% korting mee kon nemen, ook al is Essence misschien dan al wel lekker budgetproof, een beetje extra korting is altijd nog leuker :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk gedaan! Ziet er vrolijk uit zo met de glitters. En de korting is ook altijd extra fijn natuurlijk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooierd! Hier is de Essence sale nog helemaal niet begonnen. Nergens staat er sale. Misschien voeg ik deze beauty nog wel toe aan mijn stash.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een onwijs leuk en lief party lakje!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel erg mooi lakje! Al heb ik sowieso een zwak voor glitterlakjes. Ik heb zelf nog wel even gekeken bij Kruidvat, maar ik heb voor de verandering een keer niet zo heel veel meegenomen haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooi effect geeft deze nagellak!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dit lakje ligt ergens diep weggestopt in mijn stash. Ik heb hem eigenlijk nog nooit geprobeerd, hoog tijd dus! Want zo te zien geeft het een heel leuk effect!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoe leuk hij ook is, ik koop geen glitterlak meer! Wat een ****werk om dat weer van je nagels te krijgen hihi, Heb er gewoon een dagtaak aan gehad. Ik denk dat hij ook erg mooi zal staan boven een donkere lak. Als je me weet te vertellen hoe je het snel van je nagels krijgt, dan zal ik het weer eens overwegen.

  Liefs Agneta

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ben niet zo van de glittertjes maar vind 'm leuk! Leuk dat ie verschillende kleuren bevat!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mooi! Ik sta elke keer weer naar die sale te kijken maar heb (tot nu toe) nog niets gekocht ;)

  BeantwoordenVerwijderen