zondag 4 januari 2015

Nails: Let's get lost in ...Blue


Nagels lakken, eigenlijk willen we het vaak als kleine meisjes al. Natuurlijk dan bij voorkeur in het roze, of met heel veel glitters. En heel eerlijk gezegd vind ik het nog steeds ontzettend mooi en leuk om te zien, keurig gelakte nagels. Jammer genoeg, bemerk ik de laatste tijd vaak bij mijzelf op dat ik toch niet vaak genoeg de tijd, maak om mijn nagels te lakken. 

Afgelopen donderdag nam ik er heerlijk de tijd voor, tenslotte is 1 januari zo een dag waarop er weinig nuttigs uit je handen komt. Een echte hangdag dus!En ik besluit om deze hangdag nu eens heerlijk aan allerlei tutdingen voor mijzelf te besteden.

Na even inspiratieloos boven mijn laatje met nagellakken te hebben staan te kijken besloot ik de volgende producten te gaan gebruiken:
Essence, Color& Go.. Let;s get lost.
Essence, nail- art special effect topper, Glorius Aquarius
Models own Artstix nagellak
Pinktease, wieltje met nail decorations 




De blauwe lak van essence op mijn duimen, pinken wijs& middelvingers dekte in 2 laagjes, Net als de witte lak van Yves Rocher, die ik op mijn ringvingers deed. Op mijn nagels van middelvingers deed ik 2 laagjes van de essence top coat.



Op mijn ringvingers deed ik aan beide kanten 3 piepkleine blauwe hartjes plakken. En ik besloot deze af te lakken met 2 laagjes van de topcoat uit de Models Own Artstix.
Over deze topcoat heb ik mij al eerder eens stevig verbaasd, ( dit artikel kun je Hier lezen)



Ook dit keer deed de topcoat mij weer verbazen! De glitters van deze topcoat verkleurden op mijn nagels naar lichtroze. En hierdoor kregen mijn nagels een heel erg apart effect.

Terwijl ik mijn spullen klaar ging maken voor deze foto's vertelde mijn man mij dat de blauwe ring met vlinder best leuk erbij zou staan..
dat had hij niet verkeerd bedacht , ook al word het zo wel een aardige blikvanger.



Ik heb mij op de ietwat lome donderdag 1 januari best fijn vermaakt met zulke heerlijke dingen als nagels lakken..En mij heerlijk verloren die dag in ...blauw!

Wat doe jij op lekkere lome pyama dagen?

17 opmerkingen:

  1. Erg leuk effect zo! Grappig, wat je met een beetje extra moeite kunt maken, toch wel iets om vaker de tijd voor te nemen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie nail art combinatie ik vind het special effect lakje van Essence mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk gedaan Petra! En de ring staat er inderdaad leuk bij, goed gezien van je man! Op een lome pyamadag doe ik ook altijd heerlijke "me-time" dingen zoals maskertjes, nageltjes heerlijk verzorgen en lakken. ;-) Xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie nailart. Doe ik ook graag op lome dagen, nou ja alle dagen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Prachtige NailArt!
    De ring staat er inderdaad erg mooi bij :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een mooie nailart! De ring pas er precies bij!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Heel mooi! En je ring past er perfect bij, hehe.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wauw, prachtige nagels heb je en wat een mooie nail art heb je gemaakt! X

    BeantwoordenVerwijderen
  9. je hebt er een mooie nail-art van weten te maken ♥ xx

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een prachtige nail art heb je gemaakt Petra!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Dat ziet er mooi uit! Goed gelukt!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik lakte vroeger om de paar dagen mijn nagels in een andere kleur. Volgens mij had ik wel 30 verschillende lakjes staan. Daarna is het door werk en kinderen erbij ingeschoten. Sinds kort ben ik wel weer begonnen met lakken. Ook omdat dochterlief van 5 er helemaal gek van is. Inderdaad roze en glitters, maar als ik haar die mooie blauwe lakjes van jou laat zien, denk ik dat ze verkocht is. Erg mooi in de wintermaanden! :-)

    BeantwoordenVerwijderen