woensdag 14 januari 2015

E.L.F. Mineral booster, shimmer...


Toen ik pas begonnen was met dit blog deed ik eens een bestelling Bij Eyes Lip Face. Ook bestelde ik toen een Mineral Booster mee. Het product verdween in mijn "nog te reviewen" doos en bleef daar opvallend lang liggen. Waarom het daar zo lang bleef liggen? Nou,  eigenlijk wist ik toen niet zo heel goed wat ik er mee aan moest.De een heeft het bv met een eyeliner of een lippotlood. Ik had dit met dit product.




Toch had ik het mee besteld omdat het volgens ELF  geschikt was voor een transparante afwerking . Het  kon afzonderlijk gedragen worden, maar ook in combinatie met een  concealer en foundation. Het resultaat is dan langer houdbaar. Je moet het aan brengen met een Kabuki kwast. En dit was nog een reden om het even te laten liggen. Die had ik helemaal nog niet, toendertijd!

Ondertussen zijn mijn make-up laatjes veel en veel voller. Ineens zag ik de Mineral Booster weer liggen. Zodoende besloot ik het toch eens uitvoerig te gaan bekijken.


De Mineral booster werd geleverd in klein  vierkant wit doosje, het doosje heeft een eenvoudige uitstraling.
Op de achterzijde staat in het Engels een product omschrijving en een ingrediëntenlijstje. Op de zijkant van het doosjes staat vermeld dat de poeder een houdbaar heeft van 3 maanden na opening. Dat vind ik zelf niet zo heel erg lang. De verpakking heeft een inhoud van 4,8 gram.


Het potje is van doorzichtig plastic en is 2,5 centimeter hoog, De doorsnede is 5 centimeter. Het heeft een zwarte schroefdeksel met zilvergrijze letters erop gedrukt.



Ook op de onderzijde van het potje staat een lijstje met ingrediënten...En wat zie ik daar... Shimmer! Ach, Nee he? Loop ik dadelijk als een soort glimwormpje rond.? Ik weet nog wel dat dit duidelijk de allerlichtste tint was deze verkochten, .. Ivoorkleurig!...


Als ik het doosje opendraai zie ik 14 vierkante gaatjes, met daarover een sticker met een aanwijzing waar dit het makkelijkste te verwijderen is..Handig, Alleen zat dit wel behoorlijk stevig erop geplakt en hierdoor duurde het best even voor ik hem er daadwerkelijk af had.


Het is de bedoeling dat je een beetje schud met het potje, of er tegenaan tikt. Dan komt er een beetje poeder te liggen op het plastic wat als een zeefje functioneert. je kunt er ook een beetje van in het dekseltje doen. Voorzichtig je kwast eroverheen en dan eventueel een beetje afkloppen.Aanbrengen in ronddraaiende bewegingen over je huid


De poeder is erg fijn van structuur en voelt ontzettend zacht aan..Ook is de kleur erg licht, gelukkig valt de schimmer heel erg mee...Lucky Me! Snuffelaarster als ik ben kon ik het niet laten, ....Helemaal geurloos. Je moet ook niet te hard eraan ruiken, gegarandeerd dat je een stevige niesbui krijgt!



Vind ik dat deze minerale booster iets toevoegt aan mijn make up?
De poeder absorbeert olie en vervaagt rimpeltjes, kleine lijntjes en poriën . Het geeft een zachtere uitstraling aan mijn huid. Deze booster heeft een minimale zachte glans over zich, en is echt ivoorkleurig. Je loopt er echt niet echt bij als een discobal. Het ziet er zelfs erg natuurlijk uit. Zeker op dagen dat je er van nature wat grauw uitziet Het gaf mijn huid, echt een transparante finishing touch. Precies zoals ELF beloofde....

Momenteel kun je deze minerale booster in alle tinten verkrijgen in Sale bij ELF.
Hij is nu verkrijgbaar voor  3,50.

Heb jij wel eens een, minerale booster gebruikt?


39 opmerkingen:

  1. Dit lijkt me een fijn product zeg, iets wat ik ook nog weleens wil proberen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik wist ook echt niet wat het was, toen ik het kocht. en moest googlen om te kijken hoe je het gebruikte...daarom was het uiteindelijk toch zo een leuke verassing

      Verwijderen
  2. Het klinkt heel goed, en een leuk prijsje!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het is een fijn product en ook de prijs is erg leuk om zoiets uit te proberen ,,,

      Verwijderen
  3. wauw klinkt echt fijn!!! :) haha ik heb om eerlijk gezegd nog nooit gehoord van een minerale booster...
    Totdat ik jou blog las...
    En de prijs valt echt mee!! :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik had er ook nog nooit van gehoord tot ik het besteld...Ik had zoiets van nou ik ga gewoon een aantal dingen bestellen en ik zie wel wat het is..( dat maakt het wel heel erg leuk eigenlijk ) E.L.F is niet zo duur en dan kan je dat wel doen,vind ik!

      Verwijderen
  4. Altijd leuk als een product alle verwachtingen inlost, goeie review.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Voor maar 3,50! Heerlijk prijsje voor zo iets!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik vind dat een heel leuk prijsje om iets uit te proberen...

      Verwijderen
  6. Klinkt goed :)
    En dat voor 3.50€!
    X

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Tja, heb je mijn roze kwast gezien?op de eerste foto? haha Echt onmisbaar dat leukerdje om dit aan te brengen...

      Verwijderen
  7. klinkt uiteindelijk best wel nog goed! Ik heb ook wel nog een paar spullen in mijn stash liggen, die er gewoon 'zijn' maar niet gebruikt worden. Maar dit zullen inderdaad vast veel meer mensen hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Sja, wij vrouwen hebben dat geloof ik allemaal en als wij het dan eens gaan gebruiken bevalt het nog ook....Vandaag kocht ik weer een lipstick ( haha natuurlijk had ik die nog helemaal niet )

      Verwijderen
  8. Lijkt mij een erg fijn product! Ik wil sowieso snel eens op de site van ELF gaan rondkijken, want zie altijd zoveel mooie en leuke producten voorbij komen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. E'LF heeft erg leuke producten en ook erg redelijk geprijsd, ik ben over het algemeen erg tevreden erover...

      Verwijderen
  9. Hahah oh ben dus niet de enige die overal aan moet ruiken!
    Ik heb nog steeds helemaal niets van ELF maar vind dit ook niet iets wat ik nodig heb haha

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi, nee je bent niet de enige...ik moet echt overal aan snuffelen, heel vreemd, maar tja, het is zo....en inderdaad ook ik had dit helemaal niet nodig ( ik moest nog net niet het stof van het doosje afblazen ( Haha zo nodig had ik het)

      Verwijderen
  10. Mooi zeg! Ik ben wel bekend met ELF maar nog niet met dit product.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik was er ook helemaal niet bekend mee,maar ben er best blij mee nu....

      Verwijderen
  11. Klinkt erg intressant :) Ziet eruit als een fijn en goed product! Heb zelf nog niks van ELF, alhoewel ik overal het nu wel zie verschijnen. Word wel steeds nieuwsgieriger! Het is ook erg budgetproof :) Ik ga eens kijken op de website....!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. E.L.F is inderdaad behoorlijk budget proof, en dat is erg fijn..waar je wel op moet letten is dat ze verzendkosten rekenen, maar ook hebben ze daar regelmatig acties mee...Ik heb een aantal producten van E.LF en de meeste vind ik erg prettig in gebruik...

      Verwijderen
  12. Hahah, ik ruik ook altijd eerst eens aan een product! Als de geur me niet aanspreekt, belandt het product hoogstwaarschijnlijk niet in mijn winkelmandje. Ik had er eerlijk gezegd nog nooit van gehoord, maar als ik zo hoor waar hij allemaal goed voor is, moet ik me dit product misschien eens aanschaffen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Och op dat gebied ben ik echt heel erg , ik moet overal aan ruiken...een of ander vreemde geweoonte van mij, die kant nog wal raakt,maar alla!
      ik had er ook nog nooit van gehoord, maar het is een heel erg fijne poeder...die onwijszacht is...

      Verwijderen
  13. ik heb vrij snel last van een vette t-zone, dus hij lijkt me ideaal om het glimmen tegen te gaan xx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Daar zou hij inderdaad wel erg goed voor kunnen zijn...

      Verwijderen
  14. Dit klinkt wel als een fijn product eigenlijk! Je hebt me nieuwsgierig gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Lijkt me een prima product! Ik vind ELF zo'n leuk merk :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Zelf vind ik E.L.F en heel fijn merk..ik heb er een aantal producten van en vind ze eigenlijk haast allemaal prima..

      Verwijderen
  16. Ik heb hem ook gekocht en de bestelling gister binnengekregen ben benieuwd hoe die bij mij is !!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ihi, deze vergeetachtige had hem al maanden in haar mandje liggen, en hij bevalt mij echt heel erg goed!, als ik dat toch geweten had!

      Verwijderen
  17. Wauw, dit ziet er goed uit! Ik vraag me bij dit soort verpakkingen wel altijd af hoe de kabukikwast erin gaat, dat past toch niet? En als je maar een gedeelte erin door krijg je toch vegen?

    Liefs,
    Astrid

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Zelf knijp ik de borstel aan de bovenkant ( bij in mijn geval: het metalen busje ) van de haren een klein beetje samen, dan past het wel makkelijker, de opening van het potje heeft een doorsnede van 5 cm, vandaar dat je het een beetje samenknijpt ...vegen krijg je echt niet met deze poeder , het is namelijk heel erg fijn poeder en zo dun dat het niet opvallend zichtbaar is op je huid. de haren van de kabuki zijn ook heel fijn, dan draait je luchtige rondjes met de kabuki over je huid en dan krijg je geen streepjes of veegjes...
      groetjes Petra

      Verwijderen
  18. Hahah! Ik ben ook zo een ruiker aan producten, en soms denk ik dan laat ik maar niet te hard snuffelen ! Het ziet er wel heel goed uit, wie weet voor mijn volgende bestelling!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het zijn leuke dingen om mee te bestellen als je besteld bij ELF, ik heb er geen misser aan gehad!

      Verwijderen