woensdag 31 december 2014

Winter wonderland tag...Door Rebecca , de blogster die schrijft op  Living a Lie werd ik getagd voor de Winter wonderland Tag. Erg leuk vond ik dit want mijn favoriete seizoen is hoe vreemd sommige het vinden...juist de Winter.

1. Wat is het eerste woord wat in je opkomt bij Winter Wonderland? 
Het eerste woord wat in mij op komt is Sneeuw. Heerlijk ik ben gek op sneeuw en ijs. Ik vind het heerlijk om daar naar te kijken en kan dan ook uren naar buiten kijken als het valt..

2. Wat zijn je favoriete beauty producten in de Winter? 
Zelf heb ik jarenlang veel bodylotion op de achterzijde van mijn bovenbenen gesmeerd omdat deze door de koude, heel snel schraal en dan natuurlijk pijnlijk worden. Dit jaar gebruik ik voor het eerst een Greenland bodybutter hiervoor en ik moet zeggen tot nu toe vind ik het een heerlijk product. dus ik denk dat het deze gaat worden.


3. Ben je wel eens naar een kerst markt of winter fair geweest? Zo ja, waar was dit en wat vond je er van? 
Ik ben een aantal malen naar een kerstmarkt geweest, o.a andere in Edinburg , Düsseldorf en Basel.
Ook heb ik er een aantal in Nederland bezocht, in Rotterdam, Maastricht en de laatste keer in Utrecht. Ik vond het erg leuk, gezellig ook. wel vind ik dat er steeds minder vaak aparte dingen te vinden zijn en het steeds vaker op eten gericht is, ...jammer!

4. Als jij een Winter Wonderland evenement zou mogen organiseren, hoe zou dat er dan uit komen te zien? 
Op mijn winter wonderland evenement, zou er veel sneeuw liggen. Er zouden hertjes rondlopen en rendieren zouden een Arrenslede trekken. Ook zouden er diverse ijssculpturen staan en men zou verplicht gekleed moeten zijn in een fantasy outfit. Het zou niet toegestaan zijn om echt bont te dragen. Ook zouden er spellen gedaan worden zoals een Sleetjesrace en bouw je eigen Iglo...En het vind natuurlijk plaats op een onwijs mooie,romantische locatie zoals hieronder op de foto.
5. Decoreer jij je huis/kamer tijdens de winter maanden? Zo ja, wat is jou absolute musthave voor dit jaar? 
Ik versier elk jaar het huis, de laatste jaren wat minder uitgebreid, want ik heb geen kinderen meer bij mij wonen. Een absolute must have blijft toch voor mij de kerstboom, en dan niet eentje van hout of metaal. Eigenlijk heb ik toch het liefste een echte maar helaas klimmen onze 4 schattenkatten er in, ....dus het is een klein kunstboompje.

6. Wat is jouw favoriete drankje in de wintermaanden?
Ik ben een echte koffie leut, maar ook tegeneen warme chocolademelk met een dikke toef slagroom en cacao er op zeg ik ook geen nee.

 7. Wat is jouw favoriete kledingstuk in de winter?
Mijn favoriete kledingstuk zijn bergschoenen, deze lopen prettig en hebben voldoende grip op de grond als het glad word op straat..

8. Wat doe jij het allerliefste tijdens de wintermaanden?
Eerst ging ik altijd onwijs graag schaatsen, maar eigenlijk ben ik de laatste paar jaren als de dood dat ik me nek breek, dat ik nu toch wel even achter mij oor krabbel bij het idee, maar het kriebelt wel als ik ijs zie...je verleert het namelijk nooit!9. Wat is jouw favoriete winter maaltijd of snack? 
Heel ouderwets misschien, maar zuurkool met worst en een klodder mosterd, jammie!

10. Heb jij wel eens een sneeuwpop gemaakt? Zo ja, me wie (of alleen) en beschrijf (of teken) dan hoe hij eruit zag.
Ja ik heb wel eens een sneeuwpop gemaakt, als kind zijnde met mijn vader, maar natuurlijk ook met mijn kinderen...hoe zag hij er uit?, veel te dik rond, met steentjes bij zijn mond, een muts en een sjaal, een bezem en natuurlijk een winterpeen als neus.


11. Ben jij een echte koukleum of kun jij goed tegen de kou?
Ik kan onwijs goed tegen de kou en loop ook gewoon onbewust vaak nog met mijn jas open...


12. Wat heb jij altijd al rond de wintermaanden willen doen, maar heb je nog nooit gedaan?
Ik heb altijd best wel erg graag willen leren skieen, helaas is het er niet van gekomen.

 13. Doen jullie aan cadeautjes tijdens de kerst of hebben jullie gewoon 2 gezellige dagen met familie en vrienden?
Toen mijn kinderen erg jong waren lagen er echt veel kadootjes onder de boom, de laatste jaren doen wij niet meer echt aan kadootjes. Dit jaar heb ik wel een paar kadootjes voor mijn kleindochter gekocht en dat vond ik weer net zo heerlijk als toen mijn kinderen nog jonger waren.
14. Wat is jou favoriete kerst/winter film?
Ik ben gek op animatie en/of tekenfilms, dus ik kijk die graag met kerst, maar Bambi is gewoon een echte topper voor mij...genieten en janken als mamma hertje dood gaat....snotterdesnotter!

15. Welke muziek geeft jou het ultieme winter gevoel?
Ik vind het nummer "Winter in America"van Rene Froger echt een nummer waar ik dat gevoel van krijg. Dit nummer is een cover van een single uit 1978 van Doug Ashdown. Prachtig ik vind dit het ultieme winternummer.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik geen idee heb wie de tag wel of niet al ingevuld heeft. 
En eigenlijk zou dat ook niet uit moeten maken, want als je er zin in het gewoon invullen. 
Je bent dan getagd door mij. 
                                          Tenslotte is het een winter wonderland tag...


                                                 Fijne jaarwisseling!

11 opmerkingen:

 1. Wat een leuke tag :) lekker dat je goed tegen de kou kan! Ik ook, heb t zo snel warm altijd. Hmmmm ik heb zin in een chocomelk met slagroom!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg leuke tag! Het lijkt hier buiten voor geen meter op de winter en de kerstboom is ook al weg, maar toch... de winter kriebelt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg leuk om te lezen Petra! Ik ben ook dol op kerstmarkten en sneeuw en de film Bambi is en blijft mooi! Ook ik houd het niet droog.. Fijne jaarwisseling alvast!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke tag. Super leuk om te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Als je echt een Winter Wonderland evenement zou organiseren, zou ik zeker komen! Het klinkt al gezellig hoe jij je dit inbeeldt! Bambi blijft een prachtige film! Jij ook een fijne jaarwisseling & tot volgend jaar! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuk om te lezen!!! lijkt me wel gaaf zo een winter wonderland evenement haha! Ik wil je alvast een hele fijne jaarwisseling wensen <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke antwoorden. Bambi is zo'n leuke film <3 Alvast een fijne jaarwisseling! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke tag! Die ga ik binnenkort overnemen! Happy New year!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke tag & je hebt de tag leuk ingevuld :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen