maandag 1 december 2014

Max & More concealerstick green.
Concealers heb je in heel veel verschillenden soorten, Sticks, potloden en cremes. Dan heb je ook nog diverse kleurvarianten waarbij het  het wel afhankelijk van je, huidskleur is, welke je uiteindelijk kiest. Een tijdje terug kocht ik bij de drogisterij een concealer met de duidelijk naam, Say no to dark circles. de naam van dit product is veel zeggend en ik gebruik hem ook echt regelmatig.

Toen ik van de week bij Action een groene concealer zag liggen besloot ik deze ook eens te gaan proberen. Deze groene variant verminderd dus ook donkere kringen onder de ogen, imperfecties, pigmenten en waar ik nog wel eens last van heb, rode vlekken..Ben je net als ik nieuwsgierig of dit product prettig in gebruik is?
Lees dan, hieronder nog even lekker mijn bevindingen mee!

De concealer zit verpakt op een kartonnetje, met een plastic bescherming erover heen, prettig zo weet je zeker dat niemand er al aan heeft gezeten. Op de voorzijde staat in 4 talen vermeld wat het product is en wat de functie ervan is..Op de achterzijde staat een duidelijk lijstje met ingredienten. Ook staat er op dat het product houdbaar is 3 maanden na opening. Dit is eigenlijk best wel kort! En zoals het Max & More eigen is, dat het Animal cruelty free is...en hiermee verdienen ze natuurlijk wel extra punten bij mij..
De huls is van zwart plastic, met zilveren accenten. Hij heeft een doorzichtige dop. Niet spectaculair om te zien, wel keurig en eenvoudig. Aan de onderzijde van de huls zit ook een stickertje..De dop gaat er niet heel makkelijk af, maar eigenlijk vind ik dat wel handig voor als hij bv. in je tas rondzwerft. je hoort een duidelijke klik als je hem er weer opdoet. 

De stift zelf draait soepel omhoog.
Snuffelaarster als ik ben,kon ik hetlaten om aan de stick te ruiken en die geur vind ik best wel een chemisch. Jammer! Maar niet hinderlijk overkomelijk!


 De swatch:

De concealer voelt wat stroef uit als je hem aanbrengt op de huid. Je moet er goed op letten dat je niet te veel aanbrengt omdat je dan een groene gloed zichtbaar blijft zien nadat je hem uitgewreven hebt.


Ik besloot de concealer te gebruiken op mijn wang. Ik heb daar 2 moedervlekken. En deze zijn altijd erg mooi om een camouflerend product aan te brengen en op te testen. Ik heb ook van natuurlijk een vrij rode huidtint. Nu gebruik je een concealer natuurlijk nooit alleen en dient deze als basis voor je verdere make up..
Op de bovenstaande foto's zie je dat de concealer inderdaad wel oneffenheden, een beetje camoufleert. Maar ik moet zeggen, hij neutraliseert de rode tint van mijn huid redelijk goed...

Ik vind dit een prettig idee, dat een beetje concealer kan voorkomen dat ik er de aankomende tijd bij loop als iemand met zwaar overdreven appel rode wangen...

Bij Action koste deze concealer namelijk € 0,59 cent. En laten we even eerlijk tegen elkaar zijn : Voor die prijs kan je nog eens een klein vlekje wegwerken.

Welke concealer gebruik jij om vlekjes weg te werken?20 opmerkingen:

 1. Ghihihi ja daar kan je zeker nog eens een vlekje voor wegwerken! De groene heb ik niet maar ik heb wel de andere ervan ;-) Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier was ik al zo benieuwd naar voor mijn rode wangen deze gaat de volgende keer mijn mandje in x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nice! Ik heb zelf al heel lang een andere groene concealer, maar deze klinkt echt goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat handig! Ik heb nog nooit een groene gezien.. Zelf gebruik ik concealer van de Hema.

  http://www.bloglovin.com/blog/13049789

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hmmmm, dit spreekt me toch niet zo aan, vrees ik. Ik denk dat je beter af bent met een groen getinte primer. Die zie je tenminste niet zitten maar die neutraliseert ook de roodheid wat.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De houdbaarheid is inderdaad niet zo lang. Wel fijn dat hij voor jou wel prima werkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb het persoonlijk niet zo op groene concealers, ik weet niet wat dat precies is. Maar het valt me niet tegen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze concealer spreekt mij persoonlijk niet zo aan. Maar de prijs mag er zeker wezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. hmmm normaal ben ik fan van MAX &MORE maar dit spreekt me niet zo aan..

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Voor roodheid is groen prima, voor moedervlekjes zou ik toch wat anders pakken. Die pakken met groene concealer vaak grijzig uit en dan vallen ze juist weer meer op.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik heb ook last van rode vlekjes!!!! Denk dat ik dit wel wil gaan proberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik heb de light beige variant en vind hem heel erg fijn

  BeantwoordenVerwijderen
 13. klinkt goed. zelf gebruik ik zo'n stick van de da en de nyc. ook heb ik een groene penseelcorrector van de la roche-posay, ook erg fijn ♥ xx

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Klinkt wel prima! Al gebruik ik eigenlijk nooit een groene concealerstick..

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Klinkt prima, ik wist niet dat de Action z'n groene stick in hun assortiment hebben :)!
  Deze ga ik onthouden!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Fijne review! Deze kende ik nog niet! Ik heb er eentje van Catrice, maar ik gebruik de groende kleur eigenlijk niet zo vaak..

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik heb nog nooit een groene concealer geprobeerd. Maar vooral met dit koude weer krijg ik wel eens rode plekjes op mijn huid, dus daarvoor klinkt hij fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen