zaterdag 27 december 2014

Ho- Ho- Ho ..De post met een kado! (2)

Afgelopen week schreef ik in een artikel (je kunt dit artikel hier lezen ) dat de postbode een 2 tal onwijs feestelijke pakketjes bij mij afkwam leveren. Ik vertelde toen ook, dat ik het 2e pakket in een ander artikel zou laten zien. Een paar dagen ervoor had ik van Astrid, de blogster die schrijft op Adriana Moja vernomen dat ik de winnaar was van haar actie. Je kon bij deze actie een mega beautypakket winnen en ik was "The Big lucky bird "






Toen ik het pakketje s.avonds op de bank neerzette, gaf de verpakking nog net geen licht in het donker. Zo veel glitters en vrolijkheid spatte er van af. Dat prikkelt je nieuwsgierigheid behoorlijk,  Echt waar, dat kan wel zeggen...

Wat een verrassingen toen ik het openmaakte. Tjonge. de doos was helemaal gevuld met leuke vrolijk uitziende flessen en potjes. Ook zaten er een aantal ingepakte pakjes in. En ondanks dat ik allang niet meer in de kerstman geloof, ging ik bij het openen van dit pakket echt toch wel even twijfelen.




Balea is een merk wat in Nederlandse drogisterijen niet te verkrijgen is. Zodoende kon ik het merk alleen via het internet en het lezen van vele blogs. Astrid stuurde mij een deodorant, shampoo, reinigingsdoekjes, douche peeling, melkvetcrème, kersencrème en douchecrème.



Ook kreeg ik van haar 3 heerlijk geurende bodymists, van Embrace. Dit is een merk wat ik eigenlijk helemaal niet kon maar Ohhh Ohhh wat ruiken ze onwijs lekker ! Momenteel ben ik helemaal verzot op de oranje variant, "Sunny side of me ". Ook de andere varianten zijn echt heerlijk, maar je kan er nu eenmaal maar een te gelijk dragen.


Ook zat er een heerlijk badzout in, met de betoverende naam, "Land der dromen " Een Impulse deodorant, een gezichtsmasker en een lipbalsem van Balea. Met de koude dagen voor de deur kan je die natuurlijk niet genoeg hebben..



Ook zat er een klein verpakt kadootje in wat onze huisgenoten direct heeeeeeeeel erg interessant vonden. Lekkere katten snoepjes! Namens: Pumba, Noor, Sjaak & Draakje...wil ik je hiervoor erg bedanken. Ze waren er heel erg blij mee...





Ook kreeg ik van Astrid een aantal nagelverzorgingsproducten: een nagellakremover, een potje nail art flocking, en artstick nagellak en....een prachtige paarse P2 nagellak. Deze kleur vind ik echt zo onwijs gaaf, Het is mijn eerste P2 lakje. Ik ben er heel erg blij mee. 




In een ander verpakt kadootje zat dit echt te gek leuke make up set van chocolade..Ik had dit nog nooit gezien en vind het zo schattig. Ik ga het voorlopig nog niet opsnoepen, daar is het veel te leuk voor. Ook had Astrid een heerlijke reep Cookies & Cream witte chocolade erbij gestopt... Wat een verwennerij...



Hoe is het mogelijk? Deze oorbellen zijn helemaal mijn smaak en mijn kleuren. Zou een klein "kerst" elfje dit in Astrid haar oor gefluisterd hebben? Ik heb geen idee! Wel weet ik dat Astrid een heel leuk blog heeft om te lezen, wat er erg gezellig, warm en intiem uitziet. Als je het blog ook graag eens wilt bekijken , kun je het Hier vinden.

Astrid heeft mij heel erg blij gemaakt met al die fijne producten, waar ik heerlijk mee voor de dag kan komen. Dank je wel, voor dit mooie kado!

16 opmerkingen:

  1. Heel veel plezier ervan :D Leuk artikel heb je ervan gemaakt :)

    Liefs,

    Astrid

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een onwijs leuk pakket, gefeliciteerd :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een super leuk pakket zitten heel veel mooie producten in geniet er lekker van x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw wat een super pakket! Fijne producten! Geniet ervan lieve Petra! ;-) Xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wow, you lucky girl! :-P Haha :-) Wat een super pakket zeg, heerlijk!!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ohmygod wat een hemels pakket! Wat een mazzelaar! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wauw, wat heb je veel gekregen! Gefeliciteerd :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wauw je hebt echt prachtige spullen gewonnen! Veel plezier ermee x

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wauww leuk pakket zeg!
    Balea heeft heerlijke producten :)
    X fijne feestdagen

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een vrolijk uitziend pakketje! Wat zit er veel in! Leuk om dit rond de kerstperiode te krijgen ... een leuk kerstcadeautje! (: Die body mists zien er fijn uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een leuk pakket, en vooral ook wat veel! Genieten :)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Waaaauw wat een mooi pakket :) geniet ervan!

    BeantwoordenVerwijderen