zaterdag 25 oktober 2014

Persoonlijk: kruidnootjes en wc rollen!Boodschappen doen....
Tja. in mijn ogen echt een noodzakelijk kwaad, want tegenwoordig word je haast overdonderd met kortingskaarten en spaaracties. Ook ben je haast verplicht om ..op zijn minst toch een karrenmuntje in je knip te hebben of in elk geval 50 eurocent of 1 euromuntje. Want heb je dat niet, dan ben je genoodzaakt om zo een soort van sleurmandje achter je aan te slepen. Zo een monsterlijk uitziend, fel gekleurd dingetje wat dan te pas en te onpas achter je staat . Omdat een ander het achter je geparkeerd heeft in het pad, omdat het ding te zwaar is om, geheel gevuld weer de hele winkel door te slepen. Ik vraag mij trouwens altijd af waarom de acceleratie van die mandjes zo zwaar ellendig is?...

Maar ja, Ieder mens moet eten dus mijn man, Jan en ik ook! Nu vind ik het hele boodschappen doen vaak een crime, maar Jan vind het volgens mij wel heel leuk. Mijn man is gek op koopjes en aanbiedingen en sleept regelmatig van alles en nog wat mee naar huis omdat het een koopje was...
Niet verkeerd natuurlijk, maar eerlijk is eerlijk, ...... Wat moet een normaal 2 persoonshuishouden met 37 flessen afwasmiddel of met..bv.......euhhhhhhh 540 rollen pleepapier? Volgens mij denkt ie dat er op de korte termijn een afwasoorlog ontstaat of dat er een scheitrollencrisis uitbreekt!...Geen idee, welke rampen hij voorziet op dat moment. Maar een ding is zeker: Wij hebben geen probleem bij zulk soort rampen of ernstige buikloop! Hij neemt in elk geval het hamsteren van een grote supermarkt erg letterlijk op!


Natuurlijk levert dat samen boodschappen doen ook wel eens behoorlijke irritaties tussen ons op. Niets menselijks is ons tenslotte vreemd ...Vandaag was zo een moment. Kruidnootjes waren de oorzaak voor de steekvlammen die mijn oren uitkwamen. Jan is er hartstikke gek op, maar om nu alvast 10 zakken te kopen, met het oog op een stijgende kruidnoten inflatie,... Dat ging mij toch echt ietsjes te ver.
Uiteindelijk krijgen wij bij de kassa een soort van kleine kruidnootjes discussie. Als een soort van sissende slang, beet ik hem toe dat ie die zakken terug moest leggen en maar eens een keertje iets gezonds in het karretje moest flikkeren. Met een muil als een duizenpoot die veel te kleine schoentjes aan heeft, trok ie alle zakjes uit het karretje. 

Hij ging ze met grote nijdige passen terug leggen. Na een paar minuten zie ik hem terug komen met een bakje in zijn handen. Provocerend kijkt hij mij aan., Ondertussen zette hij het bakje voorzichtig in de kar. Ik keek, viel stil en keek nog maar eens een keer!....GRRRRRRRRRRRRR!!!!!! . Marsepeinen Fruit.
 Hij vroeg er op dat moment echt om dat ik hem in dit blog eens goed de zwarte piet toe zou spelen  ! ;-)

Prettig weekeinde,Foto Kruidnoten, www.RTLnieuws.nl
Foto toiletpapierr , www.discountoffice.nl
Foto marsepeinen fruit, www.forum.libelle.nl

29 opmerkingen:

 1. Zulke artikels zijn echt leuk om te lezen, je beschrijft het echt leuk haha!:) 10 zakken pepernoten is inderdaad misschien wat te veel haha. Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mwahhhh, een beetje, mijn man is er zo gek op dat ie een voorraad in wil slaan tot aan het volgende jaar....dan droomt ie er zelfs van haha

   Verwijderen
 2. Ghihihihi geweldig! Jan is een man naar mn hart! "Iets gezonds" en dan terug komen met marsepein fruit! Geweldig! ;-) Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hihi, dat is toch humor , zulke dingen dan lig ik inwendig helemaal plat in de winkel...
   en sta ik mij onwijs in te houden om niet helemaal te gillen van de lach!

   Verwijderen
 3. Hahahahahhahaaha wat heerlijk om te lezen. Goed weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel, zulke verhalen zijn ook leuk om op te schrijven...

   Verwijderen
 4. Hahahaa heerlijk boodschappen doen! And when the zombies come, i'm moving in with you! Alleen al voor al die rollen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hihi nou noem het maar heerlijk hihi....ja je kan mij haast mummificeren met al die rollen...

   Verwijderen
 5. Herkenbaar....ik heb ook zo'n man die het leuk vind om boodschappen te doen en allerlei ongezonde dingen in de kar dropt.
  Ik ga liever alleen....om 8 uur 's ochtends als een wervelwind door de winkel en binnen een half uur(grote boodschappen)met een volgeladen auto weer huiswaarts te rijden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zelf ga ik ook liever alleen maar heel soms zegt ie ...joh zal ik lekker meegaan en ik vind het dan rot om te zeggen, nee, blijf maar lekker thuis..meestal heeft ie dan onwijs trek in iets ofzo...of heeft ie een "goede " .... :-) aanbieding gezien in de krant of het internet .
   Gisteren vertelde mij schoondochter ook over mijn zoon dat ie zoveel ongezonde spullen in het karretje gooiden als ze boodschappen gingen doen samen....hmmm bekende koek dus!

   Verwijderen
 6. HAHAHA marsepein fruit geweldig! Super leuk om te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. haha, je had mij moeten zien kijken...haha

   Verwijderen
 7. whahaha scheitrollencrisis.! erg leuk om te lezen xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. tja, Waar heb je anders die rollen voor nodig?....haha, het is toch idioot , een vooraad waar je u tegen zegt als je met zijn 2en woont?

   Verwijderen
 8. Hahahh, echt een geweldig artikel!
  Leuk om te lezen!

  Liefs,
  Eva

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, echt waar, mijn man is gek op al die sinterklaas snoeperijtjes, en ook op al die kerstkransjes enzo.....vanmiddag staan wij in de super zegt ie ineens: Wist jij dat er ook caramelkruidnoten bestaan?.......Ik had er nog nooit van gehoord, echt niet!...de snoepperd!

   Verwijderen
 9. Hahaha heel leuk om te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hihi, graag gedaan...het is ook leuk om zulke artikelen te schrijven!

   Verwijderen
 10. Ahhh wat een geweldig artikel! Echt huuuge complimenten.
  Ik ben het zo eens over die irritante karretjes die zomaar ineens overal in het gang pad staan, of als je iemand karretje een klein tikkeltje verplaatst omdat je ergens niet bij kan dat je gelijk een blik van hel krijgt. SORRY HOOR! grrr

  En hoe geweldig, marsepein fruit. Hij heeft humor :')

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De karretjes , dat is toch een complete ram, elke keer al;s ik met zo een sleurkappetje door de winkel loop kiept dat kreng om als ik de bocht om ga, dramaaaaa kattenbrokken door het pad, slaatje naar de knoppen en zo kan ik nog wel eventjes doorgaan. altijd wat met die dingen!
   Hahah, Jan heeft inderdaad humor, .....en meestal komt zulke humor op als je het echt niet verwacht...

   Verwijderen
 11. O wat een leuk artikel is dit, je schrijft zo leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat leuk!
  Ik haat boodschappen doen, mijn vriend doet dat super graag dus hij doet dat altijd :)
  Maar als ik eens een dagje verlof heb dan zou ik eens achter boodschappen gaan maar dan echt tegen me zin :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zelf ben ik ook niet zo dol op boodschappen doen,maar ik ga meestal zefl want echt Saraya, die hele kar ligt vol met ( ahum ) "aanbiedingen en dat kost een kapitaal, dus vandaar dat ik het meestal doe... ;-)

   xx

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen