vrijdag 19 september 2014

Primark, embellish 3D manicure ....




Vorige week kreeg ik van Inge van Blogboutique een leuk mailtje, Ik had namelijk bij een winactie op haar blog een 3D manicure setje gewonnen van Primark. Ik was en ben er nog steeds erg blij mee, omdat er in Utrecht geen Primark gevestigd is. Deze zal er ook niet op korte termijn komen. Ik lees best wel erg vaak positieve reviews over de lakjes van Primark en dat kietelt  dan toch je uitprobeer kliertje altijd een beetje extra, vind ik!


Zelf houd ik nu eenmaal van opvallende tinten cosmetica en nagellakjes. Dit was al zo toen ik in 1982 een keertje thuis kwam met kobaltblauw geverfd haar en dat is ondertussen nog steeds zo.
Dus dit zwarte nagellaksetje, dat sprak mij erg aan. Ik ben benieuwd hoe het bevalt.



Het doosje ziet er erg feestelijk uit, wit met zilveren polka dots op de voorzijde. Op de zijkant staat een zilverkleurige panterprintje..


Op de achterzijde staat in pictogrammen uitgelegd hoe het werkt....Een kind kan de was doen, dus ook ik kan er mee aan de slag!



In het doosje zit een flesje zwarte nagellak, een flesje Caviar pearls en een trechtertje...Ja dames , er is hierbij een einde gekomen aan het drama van de pearls terug doen in een flesje....de lettertjes op het flesje zijn erg sierlijk, maar door de kleur van de lak zie je er weinig van...Dus pearls er uit ( jahhhhh, het trechtertje) makkie!



Het flesje nagellak is best groot, 10 mililiter . De lak dekt onwijs goed voor een zwarte nagellak, en dat verbaasd mij best wel! 2 keer lakken en hij is echt gedekt..



De Pearls even over mijn ringvingernagel laten vallen. Dan valt het mij ineens op, deze pearls zijn zo mooi klein en hierdoor erg verfijnd...tof! En de pearls die naast mijn nagels zijn gevallen kunnen handig weer terug met het handige kleine trechterje....

                                                   ( Het eind resultaat mag er wezen)

Inge....Nogmaals bedankt dat jij het goede lootje trok, wat mij de kans gaf gaf om toch een nagellak van Primark uit te kunnen testen ..En ook het kaartje wat ik met de post kreeg, dat vond ik onwijs attent...Inge heeft een heel leuk blog, genaamd Blogboutique.  Zij schrijft over  leuke onderwerpen die makkelijk weglezen en maakt heel mooie foto's...Ik kan het aanraden om eens bij haar te gaan lezen.

Welke kleur nagellak zou jij echt niet snel dragen?

19 opmerkingen:

  1. Wauww erg mooi!
    Ideaal voor de komende feestdagen :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk setje zeg! Word weer eens tijd om weer eens met de beads aan de slag te gaan! Blijft leuk namelijk! Nog gefeliciteerd met het winnen van deze leuke prijs ;-) Xx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. de beads zijn heel erg leuk...maar ben vooral blij met dit onwijs leuke buitenkansje....

      Verwijderen
  3. Dat ziet er echt heel erg mooi uit! En een leuke prijs joh, gefeliciteerd :) kobaltblauw haar... ga je dat nog een keertje doen?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja inderdaad kobaltblauw....mijn moeder bleef er haast in haha, nee ik denk niet dat ik dat nu nog snel zou doen, ik geloof toch dat ik daar een beetje te oud voor word....

      Verwijderen
  4. Wat leuk dat je dit bij Inge hebt gewonnen ziet er gaaf uit :D x

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Deze heb ik zelf ook :) Alleen ik maak er niet zo vaak gebruik van..

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Deze heb ik ook!
    Ik draag hem niet zo vaak, want de bolletjes vallen er -helaas- toch altijd af.

    Liefs,
    Eva ♥

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. de balletje vallen er inderdaad wel snel af, maar ik draag nagellak meestal niet langer dan een dag....ik houd van afwisseling...
      groetjes Petra

      Verwijderen
  7. Het ziet er heel leuk uit! Zeker met de feestdagen! Net iets anders dan glitters!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Heel erg gaaf! Ik zou dit ook wel willen hebben :D

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat leuk dat je gewonnen hebt :) Supermooie lak en kleur. Leuk voor het najaar :) Geniet van je mooie prijs!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuk setje ! Ik heb ook zoiets alleen bij mij ging caviar er snel af

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. de caviar gaat er meestal inderdaad snel af, alleen een tijdje terug kocht ik een setje bij action en die bleven bizar lang zitten...heel apart!

      Verwijderen
  11. Ik dacht; ook eens bij jou kijken. Leuk dat je op deze manier een lakje van de Primark kon uitproberen. Ik vind het er super gaaf uit zien.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Leuk dat je langskomt, je bent welkom hoor, ......Ik ben er ook heel erg blij mee, omdat op deze manier uit et kunnen proberen...binnenkort kom ik wat regelmatiger in de buurt van een Primark en word het veel makkelijker om er eventjes te gaan kijken, dus...ik ben benieuwd!

      Verwijderen
  12. Supermooie nageltjes! Het ziet er inderdaad erg chique uit, en erg leuk voor de feestdagen!

    BeantwoordenVerwijderen