woensdag 3 september 2014

Gosh illuminating ..CC cream ...



Al een behoorlijk tijdje terug merkte ik dat ik een ietwat roodachtig, gevlekte huid had...Ook krijg ik in de zomer altijd wat meer last van kleine sproetjes, dat heeft natuurlijk zijn charme, maar zelf vind ik het wat minder leuk nu ik ietsjes ouder aan het worden ben....en eerlijk gezegd werd ik daar niet heel erg blij van.

Een aantal maanden terug besloot ik om daarom een CC Cream aan te schaffen. De bedoeling van een CC crème is , de huid corrigeren , waardoor hij er minder rood, gezonder en minder dof uit gaat zien. Ook is het de bedoeling dat hij de huid egaler maakt en hydrateerd. Er zit ook altijd een SPF factor in waardoor het dus ook beschermend werkt.

Ik besloot een ietwat minder gunstig geprijsde CC crème aan te schaffen en aangekomen bij het Kruidvat besloot ik er daarom eentje van Gosh aan te schaffen. Ik koos voor Gosh, Illuminating CC, cream .  


De crème is verpakt in een zwarte plastic tube. Deze heeft een schroefdopje, zelf vind ik dat wel handig bij cosmetica producten.De tube heeft een taps toelopende opening waar de crème uitkomt. de opening is vrij klein .


  
   
Op de achterzijde staat een duidelijk leesbaar lijstje met ingrediënten en dat vind ik prettig. Ook staat er duidelijk door middel van een symbooltje te zien dat het product 12 maanden houdbaar is..Ook dit is prettig om dat de meeste dames niet altijd dezelfde huidtint hebben...Dit komt door het verschil in seizoenen. De inhoud is 30 ml.




Zelf heb ik een vrij normale huid, niet extreem vettig, maar zeker ook niet droog,De CC crème is er in 4 verschillenden tinten ik koos voor tintje,  04 Natural...deze komt het beste overeen als ik een kleurtje van de zon heb.



  De crème zelf is vrij vloeibaar en ik vind dat wel erg prettig om aan te brengen, ik doe dit namelijk onder mijn ogen altijd met mijn vingertoppen en harder moeten wrijven is dan niet erg prettig. Ook met een sponsje of een kwast gaat het aanbrengen prima.




Om het resultaat te laten zien heb ik een voor en na gebruik foto gemaakt, Ik heb verder geen enkele ander make up op...
Zoals je ziet heb ik een behoorlijk rode huid, en helaas op mijn wangen couperose, De tint van mijn huid word veel egaler door de CC crème.


Ik vind het heerlijk dat hij de oneffenheden, behoorlijk weg werkt zonder direct een vlak egaal geheel van mijn gezicht te maken. Ook maakt hij mijn huid niet vet en loop ik er niet bij als een soort van glimworm.  Ik poeder het wel altijd af met een beetje matterende poeder.

Conclusie:
Zelf ben ik behoorlijk blij met deze CC crème, maar gezien de prijs van het product zal ik niet heel hard lopen om een nieuwe aan te schaffen. Ook al is de kwaliteit heel erg goed. Hij kost namelijk € 12, 99 en dit is niet super budget. 

Lastige dilemma's zijn dit altijd, wat zou jij doen?


A
I
Ik

24 opmerkingen:

  1. Het ziet er prachtig uit!
    Zeker voor een niet foundation! Misschien wil ik hem ook proberen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hij is ook heel erg fijn en het verschil is zeker heel goed zichtbaar...dank je wel voor je reactie...

      Verwijderen
  2. Fijne review! Je ziet echt goed het verschil zeg. Misschien moet ik dit eens proberen, de prijs schrik ik niet zo van.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. de prijs is ook niet echt schrikwekkend, maar niet iedereen heeft natuurlijk een ietwat ruimer budget....

      Verwijderen
  3. ziet er goed uit. als het product erg fijn in gebruik is en redelijk lang mee gaat, vind ik het een redelijke prijs. (heb zelf altijd foundation van 15/20 euro dus). ♥

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het product is heel erg fijn in gebruik en inderdaad , het gaat redelijk lang mee....dus het is het zeker wel waard....dank je wel voor je advies!

      Verwijderen
  4. Je echt heel erg goed het verschil! Het mag dan niet budget zijn, maar je doet er altijd zo lang mee... dan vind ik het niet erg om er eens wat meer aan uit te geven.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Je ziet zeker heel erg goed verschil, en hij is inderdaad niet heel erg budget, maar ook niet echt extreem, dank je wel voor je mening erover...ik neem die zeker mee...

      Verwijderen
  5. Het resultaat is heel mooi, de prijs vind ik redelijk.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel, voor je mening, ik ben ondertussen ook steeds meer overtuigd van de redelijkehdi van de prijs...

      Verwijderen
  6. Fijne review!
    Je ziet meteen verschil!

    Liefs,
    Juanita & Eva ♥
    P.s.: doe jij al mee aan onze win actie?
    http://xinfinityyx.blogspot.be/2014/09/win-actie-have-it-all-shoptegoed.html

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. dank je wel, ja het verschil is heel erg goed zichtbaar....xx Petra

      Verwijderen
  7. Ik vind hem er heel erg goed uitzien

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Reacties
    1. Dat kan je wel zeggen, dat je het verschil duidelijk ziet....lief dat je een reactie achterliet...

      Verwijderen
  9. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Heel mooi! Ik was heel benieuwd naar dit product! Liefs.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. dank je wel voor je reactie, het resultaat is inderdaad heel goed....liefs terug!

      Verwijderen
  11. Hij maakt je huid inderdaad mooi egaal zonder geglim, voor die prijs zou ik het zeker niet laten. Goed, het is niet helemaal budget, maar het lijkt het echt wel waard te zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Eigenlijk vind ik het best prettig dat iedereen hetzelfde zegt over deze creme, het maakt beslissingen wel makkelijker...dank je wel!

      Verwijderen
  12. Wauww wat een verschil, het maakt inderdaad je huid mooi egaal & je roodheid is verdwenen een top product zo te zien :)
    De prijs vind ik wel meevallen ;)
    Fijne artikel!
    X

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het verschil is inderdaad erg goed te zien, en dat is echt verbazingwekkend....ik had nooit geen idee tot ik het natuurlijk zelf zag op de fotos...tja en de prijs, is niet extreem als je bedenkt dat ik deze al een behoorlijke tijd gebruikt heb...lief dat je weer reageerde xx

      Verwijderen
  13. Wauw, het verschil is verbluffend! Zo'n egale dekking zie je niet vaak bij een CC creme! Oké, 13 euro voor een CC cream is niet super budget, maar het is zijn prijs volgens mij wel waard :)! Goede review!

    BeantwoordenVerwijderen