vrijdag 22 augustus 2014

Pareltjes uit de zee gevist: Catrice Intensif'eye...Schijnbaar is het een heel menselijke gedraging om in de winkels altijd in de uitzoekbak te willen kijken..Kijk bv maar op de markt! Bij welke kramen is het altijd het drukst?...Juist ja, bij kramen die helemaal vol liggen met spullen om uit te zoeken. Op de een of andere manier zijn wij altijd op zoek naar pareltjes die gevonden kunnen worden in de "uitzoek"zee...Ik ook, tenslotte is niets menselijks mij vreemd.
Een paar dagen terug vond ik zelf ook weer een paar kleine pareltjes , alleen dit maal in de binnen wateren bij Kruidvat.Het betreft hier 3 oogshaduwen uit de Catrice  Intensif'eye wet & dry  Shadows Collection. Dit  zijn gebakken oogschaduws, die zowel nat als droog zijn aan te brengen. De lijn heeft niet voor niets het woord ‘intensif’ in de naam. Volgens de reviews die ik over deze pareltjes heb gelezen zijn ze best heel hoog gepigmenteerd en geven dus veel kleur af. Ik kocht de nummers 030, 080 en 100.De verpakkingen zijn erg simpel, maar wel iets wat mij erg aan spreekt. De lettertjes op de doosjes verkleuren als je ze beweegt in het licht, en hebben hierdoor een soort van olie effect.


Helaas is de sticker op achterzijde van een van de doosjes een beetje beschadigd. Ik vind dat niet erg , tenslotte zijn de naam en het nummer van de oogschaduw nog goed te lezen...


Nummer 030, Vanilla sky ride, is erg licht van tint en hierdoor denk ik dat deze best door mij wel als highlight gebruik zou gaan worden. Maar WOW!! Wat heeft deze tint droog een fijn pigment.
Nummer 050, Gold in the line, is echt goudkleurig van tint, maar ik vind hem wel erg naar een koperachtige tint neigen...Toch ben ik wel heel erg blij met deze bijzondere tint oogshaduw.En dan de laatste nummer 100, Glamourose, dit is een heel licht beige tint, die licht neigt naar een champagneachtige tint. Hij doet zijn naam eer aan. Hij glimt echt als een pareltje...Het pigment is echt heel mooi voor zo een lichtgetinte oogshaduw.

Nu heb ik deze oogshaduws alleen nog maar droog geprobeerd hier op mijn vinger...ik ben benieuwd naar het pigment van deze gebakken oogshaduws..
Ik zelf vind het best wel een beetje vroege najaarstinten. Ik denk dat ik er best wel fijn mee kan experimenteren...Om deze pareltjes uit de grote uitzoekzee op te vissen, betaalde ik 1 euro per stuk!

Wat is eigenlijk jouw favoriete kleur oogschaduw?
22 opmerkingen:

 1. Wat mooi! Deze ken ik nog helemaal niet x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik was ook verbaasd dat ik deze mooie tinten vond! xx

   Verwijderen
 2. Die gouden vind ik best gaaf, ben benieuwd hoe die nat uitpakt. Echt een favoriete kleur oogschaduw heb ik niet, ik heb altijd van die fases :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb ook altijd een soort fases, nu hebik deze weer gevonden en heb ik die op, morgen doen we weer normaal haha XX

   Verwijderen
 3. Wauww wat mooi!
  En dat voor 1€ :)
  Lucky you!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben er ook heel erg blij mee...ze zijn zo anders dan wat ik normaal zou kopen, dat je voor 1 euro nog eens iets kan uitproberen....xx

   Verwijderen
 4. Zijn inderdaad mooie pareltjes... ik hou wel van bruine tinten, met en vleugje goud!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echt waar, ze zijn heel apart maar wel erg mooi!

   Verwijderen
 5. Reacties
  1. Als je langs het Kruidvat komt lopen en je ziet benen buiten een bak steken, dan weet je dat ik het ben...xx

   Verwijderen
 6. Erg mooie pareltjes! Prachtige kleuren! x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik ben er ook erg blij mee...
   dank je voor je reactie!

   Verwijderen
 7. Reacties
  1. Ze zijn zo anders dan de tinten die ik normaal draag, dat ik er zelf heel erg blij mee ben...

   Verwijderen
 8. Ik herken het, ik loop ook altijd wel even langs de kortingsbak, ik kan het gewoon niet laten! Je hebt echt een paar mooie kleurtjes gescoord, ze lijken me heel fijn. En dan nog zo goedkoop ook, ik ben jaloers!

  BeantwoordenVerwijderen