woensdag 4 juni 2014

Goed ! Bezig ?

Vanmorgen was het zover, de weegbeurt,, die ik regelmatig probeer te houden....en ik moet eerlijk bekennen met bibberende knietjes ging ik op mijn schaal staan...Voorzichtig kijk ik naar beneden en zie ik cijfertjes staan die ik helemaal nooit meer wilde zien...Eventjes twijfelde ik, zou het batterijtje op zijn? Of de weegschaal kapot?....Ik schuif de weegschaal weer voorzichtig terug op plaats waar hij al eerder stond. Regelmatig probeer ik erg eerlijk tegen mijzelf te zijn en flut smoesjes te vermijden....geen kapotte schaal, geen leeg batterijtje, maar gewoon te veel gegeten en veel te weing bewogen...en ja, hoor dat zie ik heel snel terug in cijfertjes!

Ik bedenk mij dat het weer tijd is om op de rem te gaan trappen en besluit weer veel bewuster te gaan eten en dat houd in dat als ik in de winkel loop, ik bewust de achterzijde van de verpakkingen ga bekijken, de calorieen van de diverse producten vergelijk en aan de hand daarvan vaak beslis wat ik daadwerkelijk koop ..Ook heeft de ervaring al geleerd dat ik mijzelf echt wel iets moet gunnen omdat ik anders de lat voor mijzelf te hoog leg en dit complete nachtelijke plunderpartijen uitlokt, dus ...er moest wel iets in het karretje wat helpt tegen flauwtes, maar niet complete calorieenbommen zijn....In de winkel trek dit product mijn aandacht...genaamd:..... Goed ! Bezig...De verpakkingen hebben wel iets wat erg in het huidige modebeeld past, een ietwat mat gekleurde, maar ook wel een beetje een simpele traditionele uitstraling...en dit is wel erg geschikt voor mensen die net als ik, best wel van een bepaalde rust in hun leven houden. Als ik de verpakking goed bekijk zie ik dat ze ongeveer evenveel calorieen bevatten als graanrepen van andere merken...Ook zie ik dat er op de achterzijde van de verpakking vermeld word dat ze geproduceerd worden in een bakkerij, waar ook soja, noten en melk worden verwerkt en een verwijzing naar de website waar je allergeneninfo kan vinden....dit vind ik een erg groot pluspunt.

 
In de verpakking vind ik 7 granenrepen, en dit aantal is erg handig voor mensen die maar een keer in de week boodschappen doen...Ook zijn de repen per stuk verpakt en ze zijn verkrijgbaar in 6 varrianten...Thuis aangekomen, open ik een van de verpakkingen en....neem een hapje...ik kauw en proef dat er een echte duidelijke appelsmaak aan zit....Deze granenrepen zijn heerlijk, niet zo onwijs droog of taai, een smaakt die vergelijkbaar is met een zeer, zeer luxe ontbijtkoek...er liggen havervlokken boven op en ze zijn van een riant formaat....jammie!Bolletje,.... ik zeg het niet heel snel, maar jullie zijn inderdaad....Goed! Bezig ...

Petra.

  
 

2 opmerkingen:

  1. ziet er lekker uit.! ik vermijd de weegschaal ook liever ;) zal ze eens een keertje meenemen om te proberen ♥ xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ze klinken al erg lekker! De weegschaal....huh wat is dat ? ;-) xxx

    BeantwoordenVerwijderen