woensdag 17 februari 2016

Danimer, Long lasting lip gloss...33


Enige tijd terug besloot ik een aantal producten te bestellen via Aliexpress. Eerlijk gezegd had ik mijn bedenkingen of dit nu wel zo wijs was om te doen. Ik ben eigenlijk wel zo een type , die als ik absoluut echt niet tevreden ben over een product of de service ik gewoon toch ook graag langs wil kunnen gaan bij een bedrijf. In dit geval is dat natuurlijk een beetje ver omfietsen.  Ik besloot de proef op de som ook maar eens te gaan nemen, en besloot o.a. een Danimer. Long lasting lipgloss te bestellen.


Al eerder had ik eens een  Me now Lipgloss die ook verpakt was in deze tube vorm. Deze beviel mij toendertijd heel goed en het zou mij niets verbazen als deze lipgloss hetzelfde product is, maar een ander naampje heeft gekregen. Ik besloot een steen rode kleur te kiezen, een typisch winterse tint.

De verpakking  heeft de vorm van een reageerbuisje , Het is doorzichtig en hierdoor is de kleur goed zichtbaar ....Hij heeft schroefdraad bij de sluiting, een zwart schroefdopje, met een platte bovenkant.. Door deze vorm blijft de Lipgloss eigenlijk niet staan.. Er staan zwarte elegante lettertjes op het buisje.Snuffelkip als ik ben, vind ik de lipgloss  wat chemisch ruiken. Daar word ik toch wat minder vrolijk van. De applicator waarmee je de Lipgloss, opbrengt is vrij lang zodat deze ook de onderkant van het buisje bereikt...Ook is de opening van het buisje niet al te groot en zodoende zit niet het de hele applicator extreem onder de lipgloss als je het eruit haalt...

...De applicator is voor mij precies goed , niet te groot en hij loopt aan een zijde schuin af...Dat vind ik wel prettig, want ik vind het toch best wel lastig om met dit soort applicators heel strak mijn lippen te stiften.


De kleur op mijn hand is vol, warm en intens Dit is natuurlijk mijn persoonlijke smaak en smaken verschillen nu eenmaal..Bij het opbrengen voelt ik dat de Lipgloss plakkerig aan, en persoonlijk vind ik dat niet zo prettig. De Lipgloss is vrij dik en hierdoor smeert hij niet heel erg makkelijk uit..

Als hij opdroogt op je lippen verdwijnt het plakkerige compleet en word dit lipgloss helemaal mat...Een groot nadeel vind ik met dit soort vloeibare lipproducten dat ze met de donkere kleuren wat vlekkerig kunnen zijn. Ook voelt hij tijdens het dragen wel wat droog aan op je lippen 


Deze lipgloss blijft behoorlijk lang zitten, Ook na 2 broodjes gegeten te hebben en een kop koffie erna gedronken te hebben, zie je nog steeds de kleur duidelijk op mijn lippen aanwezig...Als ik de kleur lipstick van mijn hand af wild halen met een vochtig make up doekje, moet ik best wel stevig wrijven om het helemaal te verwijderen.. Ik smeer ze daarom later op de avond lekker in met een lipbalsem omdat ze volgens mij toch wat droger aanvoelen,Wat vind ik er van?...Het is een lipgloss, die eigenlijk beter de benaming lipstick had kunnen krijgen. Heel erg intens, maar vol van kleur, blijft goed zitten als een huis ...Ook past  deze diep steenrode kleur erg goed bij mijn persoonlijke smaak ...Ik ben er best wel blij mee! Ook voor de prijs hoefde ik het eigenlijk ook niet te laten, Ik betaalde namelijk maar 70 cent voor deze steenrode "lipgloss" Voor die prijs mag je volgens mij eigenlijk geen grote wonderen verwachten...

Draag jij graag een matte lipstick?


20 opmerkingen:

 1. Vlekkerig van de donkere kleur en na het opdrogen vind ik ook niet fijn. Ik vind zo’n soort lipstick/ lipgloss heel lastig om te gebruiken. In de zin van dat hij heel erg droog aanvoelt. 70 cent is echt een ongelofelijk prijs. De kleur vind ik prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat een gaaf kleurtje!!! en voor 70 cent is een kooopje! Ik zie wel meerdere mensen wat bestellen op Alieexpress...
  Ik heb zelf wel graag een matte lipstick! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je wilt niet weten hoe lang ik al twijfel over deze lipsticks. Zit steeds te kijken op EBay. Heb eerder een review hierover gelezen en die was erg positief! Maar dat droge.. Ik hou er wel van, maar niet tot het punt dat ze echt uitdrogen. Wel mooie kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Helemaal met je eens dat t meer lipstick mag heten. Het ziet er zeker mooi uit maar ben echt van de glans glossjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er inderdaad meer uit als een lipstick! Wel heel erg mooi zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Beetje net zoals de L.A. Girl gloss die ik online zette deze week. Ik vind deze kleur wel heel erg mooi bij je staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oo ik vind het er mooi uitzien, en dat het nog eens lang blijft zitten op je lippen maakt mij al helemaal hebberig! Alleen jammer van de chemische geur :). Fijne review Petra! X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Inderdaad, een glossgevoel krijg ik er ook niet van. Vampy kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De kleur vind ik heel erg mooi, jammer dat ze altijd zo enorm droog aanvoelen. Maar ik denk dat je daar bijna niet onderuit komt met een longlasting lipstick.Of je moet stiften, poederen en nogmaals stiften. Dan blijft het bij mij een paar seconden langer zitten ;)
  Voor 70 cent? Ongelooflijk, als ik zoiets tegenkom dan graai ik er ook eentje mee, denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dat het überhaupt gemaakt kan worden voor 70 cent, bizar toch! Ik vind de kleur je wel heel erg mooi staan (stiekem ben ik benieuwd naar een foto van je hele gezicht hihi want volgens mij staat het je super!).

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik heb ook zo'n soortgelijke en die blijft ook echt supergoed zitten! Ik vind dat je een erg mooie kleur hebt gekozen ♥ xx Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wow, dat is toch geen geld? Geweldig. Mooie kleur ook! Vind de matte finish heel gaaf, maar snap dat dit soms wat onprettig en te droog kan aanvoelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik vind het een hele mooie kleur en de dekking is zo te zien ook wel prima, jammer van de geur!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Deze kleur vind ik wel heel mooi! Wel jammer dat de geur wat minder lekker is en hij je lippen wat lijkt uit te drogen. Het is zeker geen gloss inderdaad, zou het eerder een liquid lipstick noemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Bij spullen uit China van onbekende merken ben ik toch altijd bang dat er dingen inzitten die ik liever niet binnen krijg dus ik sla toch maar over.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wauw, geen geld! Ben dol op AliExpress! Ik draag de laatste tijd alleen maar matte lipsticks...

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik heb ze idd ook gehad, maar ik kreeg het bijna niet van mijn lippen af en heb ze daarna nooit meer gebruikt. Iets te chemisch voor mijn gevoel als het zo heftig blijft zitten, maar dat kan ik mis hebben hoor.

  Liefs Agneta

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een super koopje! Het lijkt me wel enorm droog en daar heb ik een hekel aan haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Thanks for sharing as it is an excellent post would love to read your future post


  Lip Liner

  BeantwoordenVerwijderen