dinsdag 15 december 2015

Wet N Wild lipstick..., Fuchsia with Blue pearl


Vorige week besloot ik bij een kleine bestelling die ik deed bij The make up spot.nl een lippenstift van Wild n Wet mee te bestellen. Natuurlijk heeft dat altijd meerdere redenen waarom ik er voor kies om een minder bekend merk cosmetica te bestellen, een ervan is , en daar ga ik niet omheen draaien, de prijs. Vaak zijn de wat meer bekende merken veel prijziger en helaas is toch niet altijd de kwaliteit beduidend beter.Een andere reden waarom ik deze lipstick mee bestelde is de kleur, Ik ben dol op felle kleuren en volgens mij was deze lipstick behoorlijk fel...



Natuurlijk lees ik net als jullie vrij veel blogs en heel soms verbaas ik mij echt over bepaalde vergelijkingen. Zo zou deze lipstick veel lijken op een lipstick van een veel duurder merk, maar zelf heb ik toch zoiets van ...Ik vind iets mooi of niet ongeacht of het nu duur is of goedkoop..Maar voorlopig klets ik weer te veel en drijf ik te veel af naar wat ik wilde gaan doen in dit artikel..Namelijk laten zien of deze Wet n Wild lipstick  Fuchsia with Blue pearl lipstick wat was of niet..

De huls vind ik er leuk uitzien, Hij is geheel plastic en heeft glimmende zilveren en matte grijze details..Zeker vind ik het erg leuk dat de merknaam op de binnenzijde van de huls gedrukt is. Dit zichtbaar is door de transparante plastic dop..Wel zie ik het als een nadeel dat de lipstick zelf niet helemaal in de huls verdwijnt als je de dop eraf haalt of erop doet. Hierdoor beschadigd de stift natuurlijk wel sneller...Een voordeel is natuurlijk wel dat je doordat hij een transparante dop heeft je ook goed de kleur van de lipstick kunt zien.
.

Aan de onderzijde zit een stickertje met de naam van de lipstick. Op de zijkant zit ook een stickertje met allerlei info...Dit vind ik minder, want ik heb een beetje een hekel aan allerlei stickertjes die overal op geplakt worden...De lipstick draait lekker soepel omhoog


 De lippenstift zelf heeft een prima vorm, hij is niet te scherp afgesneden en hierdoor komt de vormgeving heel speels over...Als je goed naar de stift kijkt zie je duidelijk dat de kleur een beetje een blauwe ondertoon heeft in de shimmers die je terug ziet in de lipstick..Er zit een beetje een licht chemisch geurtje aan de lipstick, maar dit is zeker niet overheersend of hinderlijk...


Als ik een streepje op mijn hand zet met de lipstick, merk ik dat hij goed dekt en erg romig aanvoelt. Ik ben wel benieuwd of dit ook zo op mijn lippen is als ik hem aanbreng.


Ook zie ik dat de Lippenstift inderdaad ook op mijn hand een blauwe ondertoon heeft, Ik vind het wel mooi, maar ook vind ik de lipstick wel erg glimmen...Ik ben best benieuwd of de kleur op mijn lippen ook mooi is en wat de blauwe ondertoon mij gaat brengen...

Ik kan maar een conclusie trekken, deze kleur is net zo opvallend op mijn lippen als op mijn hand, Ook hier kun je de blauwe ondertoon goed terug zien, en dit maakt deze best bijzonder om te zien...
helaas moest ik omdat het zo donker is buiten deze foto's met een flits nemen , maar hij glimt hierdoor niet echt veel meer dan op foto's zonder flits...


De lipstick bracht heerlijk soepel aan op mijn lippen, ook de dekking vind ik heel erg goed. Hij was zeker niet plakkerig Hij bleef redelijk zitten , maat zat zeker niet als een huis...Er moest echt wel bijgestift worden om de glans te houden na 3 uurtjes...Opvallend vind ik dat , ik ondanks dat ik momenteel behoorlijk droge lippen heb, er geen zichtbare velletjes te bespeuren zijn als ik de lipstick op hem


Ik ben erg te spreken over deze Wet 'n Wild Lipstick . Hij heeft een heel aparte, maar wel erg feestelijke finish, waar je wel echt van moeten houden om te dragen. Deze lipstick was mijn 2e cosmetica ervaring met het merk Wet 'n Wild. Ik denk dat er nog wel een aantal gaan volgen, want kleur bevatten de cosmetica producten meer dan genoeg...Ik betaalde voor deze lipstick 3,95, Dat is een leuke, haalbare prijs voor haast elke portomonnee...

Zou jij deze ietwat opvallende lipstick gaan dragen?

22 opmerkingen:

  1. Ik draag zelf zonde moeite opvallende lipstick zolang dat hij bij mij past. Deze kleur staat je prachtig en wat een pigment zeg. Misschien in Nederland niet, maar in Amerika is het een heel bekend merk.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hele mooie kleur, ik draag nooit metallic kleurtjes maar deze vind ik echt prachtig!
    XOXO esmee

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Echt een kleur voor jouw en vind juist de blauwe ondertoon wel wat hebben. Pigment is ook niet verkeerd een mooie budget lipstick.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik heb ook zo'n kleurtje in mijn stash zitten, maar dan van Nyx! Ik draag hem wel eens, maar ik pak hem zeker niet wekelijks!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dat koude vind ik voor mezelf niet zo mooi, ik hou meer van warm roze en van romige finishes. Maar bij koele types staat deze kleur wel goed.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Heb er de ballen verstand van maar bij jou roep ik hard dat dit helemaal je kleur is.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wauw prachtige kleur ❤️
    Echt wauwie!! X

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Super mooie kleur, en hij staat je ook prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik moet eens rommelen tussen mijn lipsticks of ik zo een kleur heb en of deze mij staat. Lang geleden dat ik zo een felle kleur aangedurfd heb.
    Toevallig heb ik ook net een WetNWild lipstick binnen en bevalt mij verrassend goed.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Erg mooie kleur! Lekker opvallend, love it :D

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Stickers op de zijkant vind ik ook niet mooi, en meestal zelfs overbodig! Wat leuk dat je shimmers ziet zitten in de lipstick! Zelf ben ik niet echt voor opvallende kleurtjes, maar ik vind het wel mooi om te zien bij anderen!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wow gaaf zeg , wat een gave shimmer ziet er ook in!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. wauw wat een geweldige lippenstift!! Super leuk!! Mooi kleurtje!! :D ik begin net pas net pas met een iets felle kleur op mijn lippen te doen! ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  14. wauw ja ik zou deze kleur zeker willen proberen :) Wel fel inderdaad, maar dat vind ik juist wel leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wow, best wel een opvallende lipstick maar ik vind deze wel leuk :)

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Qua kleur niet echt wat voor mij, maar dit past wel echt bij jou Petra!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat een mooie kleur zeg! Ik houd wel erg van dit soort koele roze kleuren.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Mooie koele kleur en zeker voor die prijs :)

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Dat is een lekker knalkleurtje! Wat een goede dekking geeft ie ook, top. Beslist niet geschikt voor als je een dagje niet op wilt vallen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Ik vind de kleur heel mooi, de finish is alleen niets voor mij. Maar bij jou staat hij weer amazing!! En mooi prijsje ook!

    BeantwoordenVerwijderen