maandag 14 december 2015

Monday manicure..Fluffy snow



Weet je wat mij opgevallen is? vroeg mijn man vorige week aan mij. Geen idee wat je opgevallen is...Nou zei hij, het viel mij op dat jij heel weinig rode nagellak draagt. Krijg nou wat!...dacht ik bij mijzelf , Let jij op zulke dingen? Schijnbaar dus wel, maar hij had wel gelijk. ik draag weinig rode nagellak , terwijl ik het wel de ultieme nagellak kleur vind. Wel vind ik het een kleur die  je beter niet kunt dragen bij korte nagels. En aangezien ik zelden stiletto nagels va mijzelf heb, draag ik eigenlijk ook weinig rood..Eigenlijk heb ik nooit echt heel erg korte nagels, maar ze zijn ook niet extreem lag. Omdat rood wel een echte december kleur is besloot ik eens aan de slag te gaan voor deze Monday manicure met rode nagellak...






Ik besloot om de rode Essence nagellak, A hint of love te gaan gebruiken..Deze kleur heeft een kleine shimmer in zich en eigenlijk vond ik dit wel kunnen zo rond de feestdagen. Ook bedacht ik mij ineens dat ik bij Claire's een topcoat had gescoord, met witte flakes in verschillende maten. Deze heeft de naam Fluffy mee gekregen...Ik moet zeggen , ik had hem al een tijdje terug gekocht met het idee voor een winterse nail art, maar was hem prompt weer vergeten...


Ook besloot ik de goudkleurige sneeuwvlokjes weer te gebruiken. Deze heb ik vorige week al gebruikt bij de C.O.T.M. . Ik vind ze heel erg leuk omdat ze zo verfijnd en gedetailleerd zijn. Ik lakte mijn nagels allemaal geheel rood..Ondanks dat mijn nagels niet heel erg lang zijn vind ik het best wel leuk om te zien. met een rozen stokje hengelde ik een paar witte flakes uit het flesje van Claire's. En plakte deze voorzichtig vrij dicht op elkaar, in een soort groepjes bij elkaar op mijn nagels..


Op elke nagel plakte ik een kleine goudkleurig sterretje..


Wel koos ik ervoor ze op verschillende plaatsen op mijn nagels te plakken...
Mijn flufft snow, nail art was geboren


Eigenlijk sta ik elke keer weer verbaasd over hoe snel je een fijn en mooi product "vergeet". In dit geval was het de mooie A hint of love van Essence. Deze rode lak heeft een mooie minuscule shimmer in de lak die zeker in deze tijd ook niet misstaat...
Zelf ben ik erg tevreden over deze nail art, hij was niet erg ingewikkeld om te maken, terwijl hij wel een echt winters effect heeft..Eigenlijk zou ik toch vaker rood moeten gaan dragen...het is tenslotte de ultieme nagellak kleur..

Draag jij graag rode nagellak?

19 opmerkingen:

  1. Dat je man zoiets opmerkt waarschijnlijk wil hij jou met de rode nagellak zien. ;-) Je maakt echt de kerstlook hiervan. Wat ik mooi vind van nagellak behalve geschikt voor kerst is je kunt ook hele jaar door dragen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nou Petra dat word vaker rode nagellak dragen haha! Mooie creatie heb je weer gemaakt xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat leuk! Droeg ook weinig rood maar ik begin er langzaam aan te wennen, dus ga vooral door met rood! Je nailart is ook weer een leukerd.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat ben je weer goed bezig geweest! Leuk dat je man dat opvalt haha, soms zien ze meer dan we denken ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat heerlijk! Zo'n man die op dat soort dingen let! Ik kan een pruik op zetten en dat zal hij nog niet zien hahaha! Leuke nail art! Ik vind hem er niet heel moeilijk uit zien en dat is positief! Dan kan ik hem zelfs als inspiratie gebruiken, haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een prachtige mani zeg en vooral de gouden sneeuwvlokken staan er mooi bij. Ik draag nauwelijks rood heb er een beetje een liefde/haar verhouding mee ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Oeeeh, wat heb je dat super leuk gedaan! Echt prachtig :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wauw!!! Super mooie art!!! En ik draag weinig rode nagellak!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Petra, wanneer kom je mijn nagels doen?! :-D Super leuk weer!!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Heel mooi zeg! Dat sterretje en wintervlokjes zijn heel schattig!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Mijn vriend zou dat echt nooooit opmerken, haha. Ik vind die sneeuwvlokjes echt heel lief en staan er goed bij!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wauw, zo leuk! Draag nooit geen rode nagellak.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat grappig dat je man dit opmerkte! Ik draag zelf ook nooit rode nagellak, geef mij maar zwarte! Oh, die sneeuwvlokjes zijn zó leuk! (:

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wauw erg mooi Petra, de foto's zijn prachtig ❤️
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Prachtig effect met de claire's nagellak. De rode nagellak vind ik ook erg mooi, net even wat anders!
    XOXO esmee

    BeantwoordenVerwijderen
  16. leuk artikel petra, wat een attente man heb jij ;-) ik vind rood ook prachtig en draag het ook nauwelijks, eigenlijk zouden we dit moeten filmen lijkt me leuk :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat grappig! Ik heb een man die het tegenwoordig niet meer zou zien als ik mijn haar bij wijze van spreken roze had geverfd...(30 jaar bij elkaar)
    Rood draag ik ook alleen als mijn nagels langer zijn, ik herken het helemaal. ;)
    Leuke nailart en een geinige naam ook!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Wat een mooie nailart heb je weer gemaakt zeg! Ik vind hem zelfs tegen het einde van de kerst heel leuk!

    BeantwoordenVerwijderen