donderdag 19 november 2015

Lipproduct Addict Tag:

 Vorige week werd ik getagd door Saraya om de liproduct Addict tag in te vullen. Een tag invullen vind ik altijd wel erg leuk om te doen. Alleen moest ik toch wel even zachtjes op mijn lip bijten toen ik de vragen van deze Tag zag...Maar vooruit we zijn niet voor een gat te vangen dus gaan met die vragen..

Ben je ook nieuwsgierig naar de antwoorden die ik gaf?

Favoriete lipbalsem of lipverzorging:

Als meisje was ik helemaal verslaafd aan deze kleine metalen blikjes, Lip Lickers, gevuld met Lip balm. Deze blikjes schoof je open en de lipbalm was heel erg vet, had geen overdreven zichtbaar kleurtje ( op je lippen) maar wel een smaakje.. Natuurlijk waren na gebruik je handen zo vet dat je de blikjes haast niet meer dicht kreeg zo glibberig werden ze dan. De blikjes zagen er uit om op te vreten en waren ook in best wel veel smaken verkrijgbaar...Lip balsem die net zo lekker is als deze waren, Nee...ik ben hem nog steeds niet tegen gekomen.

Beste opvallende rode lipstick:Moeilijk vond ik deze vraag, want ik draag tegenwoordig wel vaker een rode lipstick die ik pas aangeschaft heb. terwijl ik een andere rode lipstick nog zeker niet vergeten ben...Ik kies dan bij deze vraag toch voor de rode Lipstick van W7, very red. Deze lipstick was echt een heel onverwachte verassing voor mij.

Beste luxe en goedkope lip product:
Een kleur waar ik zelf van in vuur en vlam schiet dat is de lipstick. Deep tango red van Art deco. Dit is momenteel de duurste rode lipstick die ik gebruik, maar tevens ook weer niet overdreven duur , De huls is van zwart metaal en best wel basic om te zien, maar ik ben er nog steeds een beetje verliefd op,,Beste Mac lipstick:
Ik beken,....Zelf heb ik echt geen enkele Mac Lipstick, Wel heb ik een keertje op het punt gestaan om er eentje te kopen...Helemaal blij werd ik van alle reviews die ik las van een kleur die ik geweldig vond om te zien. Vrolijk kwam ik binnen in De MAC counter. Natuurlijk had ik binnen no time een iets naar mijn zin te hulpvaardige jongeman achter mij staan. ( als ik iets een afknapper vind in winkels is het winkelpersoneel wat al achter je staat als je nog net niet allebei je benen over de drempel gezet hebt. Bij winkelen hoort voor mij nu eenmaal, ook op mijn gemak rondkijken in de winkel) Vervolgens vond  ik de gewenste kleur en toen ik hem in het echt zag vond ik hem zo tegenvallen...Natuurlijk was de hulpvaardige mijnheer in de buurt die mij een kleurtje adviseerde wat absoluut niet bij mijn persoonlijkheid past ......Missie niet geslaagd en tja, ...volgende keer beter...

Meest teleurstellende lip product:
Het meest teleurstellende lipproduct is voor mij toch denk ik wel Art deco Magic fix. Hij verminderd inderdaad het afgeven van je lipstick ,maar bevat een heel erg hoge hoeveelheid alcohol en dit droogt je lippen zo erg uit, dat het zeker niet raadzaam is om dit dagelijks te gebruiken op je lippen...Een heel leuk idee, maar echt niet geschikt voor dagelijks gebruikLippotlood: wel of niet doen?
Zeker wel, doen, ik denk dat het een heel goed basis om je lipstick veel en veel langer te laten zitten, Ook is het natuurlijk een heel handig hulpmiddeltje om de liplijn iets aan te zetten,zodat hij wat groter of kleiner lijkt....Tegenwoordig zie je ook wel eens dat men lippotlood draagt zonder lipstick, zelf ben ik daar niet echt een voorstandster van. Voor mij hoort lippotlood gewoon bij de benodigde  lipproducten..Er zijn echt meer dan genoeg redenen om een lippotlood te gebruiken

Beste lipgloss:
 Met lipgloss heb ik heel erg weinig, Het is denk ik in mijn make up verzameling echt een product wat ik zelden tot nooit draag...Vaak vind ik ze toch wat plakkerig aanvoelen en dat vind ik zelf niet zo aangenaam...Ik kan hier dus ook geen echt goed en eerlijk antwoord opgeven...

Iets extra's!
Als er een product wat haast altijd met vrouwelijkheid geassocieerd word is het wel lipstick en ik denk ook wel dat het inderdaad een product is waarvan er voor elke vrouw wel een perfecte tint bestaat, .maarrrr....Het gaat uiteindelijk om hoe jij je erbij voelt om lipstick te dragen en niet om wat een ander mooi vind staan bij je...

Ik vond het leuk om deze tag in te vullen, leuk omdat ik best wel even na moest denken over sommige vragen. Zoals al ik vaker bij tag's deed,vraag ik nu ook niemand om deze tag over te nemen, Als je zin hebt om de tag in te vullen kun je dit nu natuurlijk ook weer gewoon met deze tag doen...

13 opmerkingen:

 1. Artdeco vind ik ook echt een goed merk. Ik bewonder zijn producten heel vaak in de winkel, maar nog nooit gekocht..hahaha er zijn zoveel goede merken dat ik graag wil kopen. Moet even wennen met het idee dat ze zo prijzig zijn. Ik begrijp volledig hoe je je voelt in een bepaalde winkel. Ik vind Duitsland in dit geval beter, personeel laat je met rust alles bekijken. Ook voor high end merk. Tenzij je vragen hebt dan komen zij helpen, maar ze houden je niet constant in de gaten. Leuk tags.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je de tag leuk ingevuld Petra, leuk voor jou antwoorden te zien en je gebruikt mooie lipproducten en natuurlijk rood is jou kleur hé :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Persoonlijk ben ik erg fan van lippotlood, meestal draag ik het zelf zonder een lipstick erboven op.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele leuke tag :) Love lipstick! En wat je zegt is zeker waar je moet het dragen omdat je het zelf mooi vind. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een leuke tag!!! :) leuk ingevuld!!! Die lippotlood is echt handig en fijn om te hebben!! Haha ik moet zelf nog eens een lippotlood uitproberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah, ik had gedacht dat zo'n spray top zou zijn, maar inderdaad, alcohol droogt uit! Sla 'm over! x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die blikjes met lipbalm liggen nu volop bij de kruidvat haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke tag! Ik vind het zelf ook heel vervelend als verkopers meteen op je afspringen en iets té behulpzaam zijn haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke tag is dit :D Ja inderdaad lippotlood is erg belangrijk om te gebruiken. Dat heb ik geleerd tijdens mijn opleiding :D x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die blikjes zien er onwijs stoer en vrolijk uit, leuk! Ben wel benieuwd welke MAC lipstick je nou in het echt teleurstelde?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. wat een leuke tag om te lezen ♥ ga hem denk ik van je overnemen ;) xx

  BeantwoordenVerwijderen