vrijdag 16 oktober 2015

Boho Nagellak. 21....Earth ..


Ongeveer 2 weekjes terug kreeg ik een heel leuk mailtje van Bonnie van One hand in my pocket dat ik een van de winnaressen was van een van de Boho nagellakken die zij verlote op haar blog...Ik was hier onwijs blij mee.  Ik had al eerder een goede ervaring met de BOHO mascara en was nu natuurlijk ook wel erg nieuwsgierig naar de nagellak van dit Franse biologische cosmetica merk. Een paar daagjes later vond  ik de kleur Earth in mijn brievenbus...Joepie....Het lakken kon beginnen...



Natuurlijk wil ik het ook even heel graag over de unieke verpakking hebben.Tjongejonge...Ik vind het elke keer weer heel bijzonder om de verpakkingen van dit merk te zien..Deze zijn vrij simpel, een beetje grijs en houtachtig om te zien..Aan de bovenzijde van de dop zie je een soort uit gestanst bloemetje op de dop..Ze hebben verder geen opsmuk en tierelantijntjes..Het aparte eraan vind ik dat ze gemaakt zijn van gerecycled papier en plastic Zo zijn dan ook deze verpakkingen weer recyclebaar en milieuvriendelijk . Het flesje is niet heel erg groot het heeft een inhoud van 6 ml.



De nagellak van Boho bestaat voor 73% uit natuurlijke ingrediënten. Ze zijn vrij van tolueen, kamfer, parabenen en nog  een aantal ingrediënten de haast niet uit te spreken zijn.. Doordat een aantal van die schadelijke stoffen ontbreken aan de nagellak is de lak beduidend milder om op je nagels te smeren...Niet verkeerd, dacht ik zo..Helemaal niet als je ook nog weet dat de cosmetica producten van Boho niet op dieren getest worden..



Het kwastje van deze nagellak is rond en heeft recht afgesneden haren...Het werkte ook erg prettig, vond ik zelf.



De lak dekte al goed in 1 laagjes, Nee...eerlijk waar daar is helemaal niets op aan te merken. Toch kon ik het niet laten en koos voor een 2e laagje...Hij blijft ook prima zitten, al had ik wel na 2 dagen kleine slijtrandjes aan de tips van mijn nagels. Dat is niet zo extreem na het veelvuldige gebruik van mijn toetsenbordje...Dit is echt een nagellak waar ik helemaal blij van word..Yesss.....I love the color!...
( van de laatste opmerking schrik ik zelf een beetje )

 Deze nagellak is te koop bij Solo Bio mooi, voor de leuke prijs van  5,95..

Ben jij milieubewust?





15 opmerkingen:

  1. Wat een mooie kleur :) Doet mij denken aan een lekkere karamel mousse ofzo, haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh wat is dat houten dopje leuk zeg :-D Dat vind ik echt een leuk detail. En ik vind de nagellak zelf ook mooi. Speciale kleur, zie je niet vaak.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk de houten dop. Het kleurtje is een donkere nude en vind die nu goed passen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. De verpakking ziet er heel leuk uit zo met dat bloemetje vanboven! Ook de kleur ziet er super uit. Dekkend in 1 laagje? Wauw, alleen maar voordelen zo te zien!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wauw de verpakking is inderdaad erg uniek. Strak en toch leuk door de carving in de dop.
    De kleur is prachtig! Helemaal mijn ding!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een leuk potje zeg! Hele mooie kleur.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een bijzondere tint! Deze past helemaal bij dit seizoen; de herfst. Tof dat je deze hebt gewonnen. Veel plezier ermee!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wauw inderdaad een mooi kleurtje, I love It To ❤️
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik hou ook wel van dit soort kleurtjes. En echt heel erg milieu bewust ben ik niet. Alhoewel ik AL mijn afval keurig netjes van elkaar scheid. ;-) Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ten eerste: wat maak jij altijd prachtige foto's.
    Ten tweede: wat een mooi lakje! Ik vind de lakjes van BoHo altijd echt van super kwaliteit. De droogtijd vind ik ook onwijs snel. Ik ben niet super milieu bewust maar ik heb de laatste tijd wel veel biologische cosmetica getest en ik vind de producten echt goed en ook voor het merendeel voor herhaling vatbaar!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wauw, prachtige kleur. Kende dit merk nog niet!

    BeantwoordenVerwijderen