donderdag 3 september 2015

D'Donna Cosmetics...nail lacquerEcht waar! Ik was het niet van plan...Nee, ik zou voorlopig geen nieuwe nagellakjes aanschaffen. Tenslotte lukt het mij van zijn lang zal zijn levensdagen al niet meer om die kleurtjes die ik ondertussen heb op mijn nagels te smeren. Dus nee, ik zou voorlopig even niets meer kopen.Toen ik afgelopen weekend samen met een vriendin gezellig kletsend over de braderie bij ons in de wijk liep, werd mijn blik ineens gevangen door een groot aantal vrolijk gekleurde flesjes. Onbekende vorm flesjes, ...een voor mij onbekend merk!Ochhhhh  nee! Grinnikte mijn vriendin naast mij. Dat is nu net iets wat je nog niet hebt, nagellakjes!..Inderdaad, gniffelde ik terug. Dat heb ik helemaal nog niet,..geen enkel flesje!....Het irritante aan deze flesjes was dat ze ook nog lekker betaalbaar waren. Hadden ze nu een tientje per stuk gekost, dan was ik hard doorgelopen, maar helaas...1 euro. Een onuitstaanbare lage prijs om te kunnen weerstaan...Er moesten er echt wat mee. Na even twijfelen koos ik voor 1 zacht roze, 1 blauw/ groene en 1 beetje lila- achtig kleurtje. Ik ben best wel benieuwd, dacht ik bij mijzelf!De flesjes zijn best mooi, maar wel modern vormgegeven, Aan de voorzijde hebben ze een transparante sticker met de merknaam er op. Op de achterzijde zit eveneens een transparante sticker met de ingredi├źnten van de lak erop gedrukt. De flesjes hebben een inhoud van 10 ml. Op de onderzijde zit een stickertje met de nummers...De licht roze heeft nummer 5, de lila-achtige nummer 17 en de blauw/groene nummer 17...

De doppen hebben deze zelfde kleur als de inhoud van de flesjes...Dat is altijd best handig als meerdere lakken hebt van hetzelfde merk. Eigenlijk heb ik wel een beetje een zwak voor leuke fleurige verpakkingen,....Hihi, Tja, ik weet het en het is echt zo...!


 De kwastjes zijn van een gemiddelde dikte en zijn helemaal recht afgesneden. De kwastjes brengen soepel aan. De doppen liggen prima in de hand...Ook is de lak niet overdreven dik of dun om aan te brengen...Hij droogt wel lekker snel, en dat is heel wat waard....

Nu natuurlijk de lakken op mijn nagels...

 De blauw groene lak, dekte met 2 laagjes....echt supergoed, De lichtroze en de lila-achtige hadden helaas 3 laagjes nodig. Nu vind ik dat niet zo rampzalig, ...Ik weet dat er meiden zijn die dit echt veel te veel vinden. Voordeel vond ik wel dat de lakken vrij makkelijk weer te verwijderen waren met remover...

De lichtroze en lilalak heb ik na een dag van mijn nagels gehaald. Dan heb ik er vaak al genoeg van , van die ene bepaalde kleur..De blauw/ groene lak heb ik 2 dagen gedragen ...Ja die blauw/groene kleurnuances hebben echt mijn hartje verovert op het gebied van nagellak. Ik vind de kleur zo onwijs mooi!...Na 2 dagen zag ik alleen slijtrandjes aan de uiteinde van mijn nagels, ...dus geen chippies of ander stukken die er afgevlogen waren.....Top dus!
Achteraf kan ik natuurlijk mijn haren wel uit mijn kop trekken dat ik niet meer van de flesjes met superleuke kleuren heb meegenomen...Echt waar meiden, als je ze ziet staan op een braderie. Ze zijn echt heel leuk om eens uit te proberen... Toen ik even ging zoeken bleek dat dit merk best een groot assortiment cosmetica heeft.

Je kunt dit op de ( helaas voor mij, spaanstalige website,....ik snap er echt geen hout van ) van
D'Donna Cosmetics bekijken...

Ben jij al bekend met D'Donna cosmetics?16 opmerkingen:

 1. Wat een enige lakjes! Ik vind de groen blauwe ook enorm mooi. Ik heb er ook een zwak voor haha! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oei, kwijl. Zowel de kleurtjes als flesjes zijn prachtig! Kan me voorstellen dat je spijt hebt dat je niet meer hebt meegenomen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha de verleiding van mooie nagellak ;) Ik heb dit zelf ook jaren niet kunnen weerstaan! Vind zelf de middelste echt super mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kende dit merk niet. Vind het hele lieve en zachte kleurtjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Snap de verleiding hoor want vind ze alle 3 wel wat hebben. Je komt altijd de leukste tegen als je je zoiets voorneemt.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hahaha ik snap je verleiding hoor! Want het zijn prachtige lakjes ❤️ X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie kleuren! Ik snap je verleiding helemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zo'n braderie's kunnen best tricky zijn als het aankomt op goedkope producten! Die blauw groene kleur heeft wel mijn hart veroverd hoor! Echt een prachtig kleurtje! Ik zou zeggen ik kijk even op de site, maar ook ik heb helaas geen Spaanse talenknobbel....

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ze zien er ontzettend leuk uit! Mooi dat de kwaliteit ook niet tegenvalt.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zeker mooie kleurtjes en lekker betaalbaar! ;-) Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. wauw wat een geweldige kleurtjes zeg!!! Lekker vrolijk!!! :D En kende het merk nog niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie kleurtjes. Die groen blauwe is mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oh ik kan het me zo voorstellen!! En voor een euro, jaaa had ik zeker ook een paar gehaald! Ze zijn erg lief!

  BeantwoordenVerwijderen