zaterdag 27 juni 2015

One ginger morning, bath and showergel....




Alweer een paar weken terug vertelde ik in een artikel dat ik een 2 tal mini's aangeschaft had van Treaclemoon omdat ik mijn nieuwsgierigheid echt niet langer kon bedwingen. En eerlijk is eerlijk,... wat was en ben ik nog steeds, blij met mijn mini van The Raspberry Kiss, hand en bodylotion. De mini van de Bath and showergel bleef in de kast staan. Ik had nog zo veel flesjes op het plankje staan in de douche. Ik kwam er echt niet aan toe om hem te gaan proberen.


Afgelopen week besloot ik hem toch maar op de badkamer te zetten en te gaan proberen.
Nieuwsgierig naar wat ik ervan vond, lees dan nog eventjes mee...

Het flesje is schattig om te zien. Echt leuk met de zwarte tekst erop gedrukt, je kunt de leuke kleur van het product goed zien en dit geeft een frisse uitstraling. Omdat het een mini is , heeft hij maar een inhoud van 60 ml. Ik vind dit soort mini's altijd prettig om een product te proberen. Je zit niet direct met een mega fles in je maag als het niet of minder goede bevalt.



Op de achterzijde staat een leuk en duidelijk leesbaar lijstje met ingrediënten..

Natuurlijk vind je hier weer de waarschuwing om het product niet te eten...Niet vreemd, smaken verschillen natuurlijk, ik doe zelf niet zo graag schuimbekken, maar ieder zijn ding natuurlijk...



 Het flesje heeft een handige kliksluiting. Deze is lekker stevig en niet van een slappe zwiebel kwaliteit. Hij blijft ook lekker stevig en heel goed afsluiten na meerdere malen de sluiting geopend te hebben.




Het gaatje waar door je de douchegel op je hand of sponsje spuit is ook niet te groot...Geen megaklodders op je sponsje en dus ook geen onnodige verspilling....Top!



De substantie voelt een beetje gel- achtig aan, maar is wel erg vloeibaar...Ze schuimen als een tierelier en voor liefhebbers van een stevige sopbeurt of een mega schuimbad is hij echt heerlijk...De geur is over duidelijk aanwezig. Hij geurt wat frissig!...In de verte ruik ik een gemberachtige geur, iets wat kruidig maar ook wel een beetje zoetig!...

Geloof mij als je hem in de morgen gebruikt ben je echt direct wakker, dat effect heeft hij....Hij is ook wel lekker na een warme dag , bedenk ik mij ineens...De geur is wel duidelijk aanwezig tijdens het gebruik , maar blijft niet heel lang hangen op de huid...


Treaclemoon, One ginger morning is een fijne bath and showergel. Het is wel een product waar je op het gebied van geur van moet houden. Voor mij persoonlijk is het geen product waar ik een grote flacon van zal aanschaffen. Ik vind zoetere geurtjes persoonlijk toch iets lekkerder. Dat ik geen grote flacon aan zal schaffen heeft dus niets te maken met de kwaliteit maar met een persoonlijke voorkeur...Ik ben dus eigenlijk best blij dat ik een mini aangeschaft had bij Albert heijn XL voor 1 euro...Ik zal het proberen van dit product via een mini flacon zeker aanraden...

Heb jij al eens een product van Treacle moon geprobeerd?


11 opmerkingen:

  1. Het lijkt mij wel een fijne mini voor op vakantie, de geur heb ik al in een grote shower gel en die vind ik wel erg verfrissend :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze is zo lekker! ik heb de grote variant op mijn badkamer staan

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Klinkt erg lekker. Voelt ie ook warm aan door de gember?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Deze is zo lekkeer! mijn zus heeft hem ook. :D

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Het is inderdaad een geurtje waar je van moet houden, ik heb er even aan gesnuffeld in de winkel. Ik vond het best een lekker geurtje voor een keertje.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Oeeeh, volgens mij is deze echt super! ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik ben dol op de douchegels van Treacle Moon :) X

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een toffe review! :) ik ben gek op treaclemoon! En mijn badkamer staat er vol mee! :)

    BeantwoordenVerwijderen