vrijdag 19 juni 2015

Low budget VS high end Tag....


Vorige week werd ik getagd door KIM om de Low Budget VS High End Tag in te vullen. Natuurlijk vind ik dat heel  erg leuk om te doen...Elke tag die je invult laat toch wel iets zien, van wie of hoe jij daadwerkelijk bent. Alhoewel ik bij deze tag toch best wel behoorlijk vaak achter mijn oor moest krabben om de antwoorden te bedenken, want tja, ik ben helemaal niet gewend om echte high- end producten te gebruiken...Ik blijft het best nog steeds moeilijk vinden om ons geld aan wat luxere producten zoals cosmetica te besteden. Het is heel eerlijk gezegd al heel wat dat ik zomaar de stad in ga of via  een webshop dit soort producten voor mijzelf koop...


Maar daar gaat hij dan...met de vragen...

Heb je het meest low-budget of high end producten in je collectie?
Hmmm, Ik heb eigenlijk voornamelijk Low budget merken in mijn collectie. Nu vind ik collectie een heel groot woord in mijn geval. Ik verzamel niet bewust cosmetica, ik koop producten, als ik het leuke producten vind en zij mij aantrekken. Een  echt koopje scoren vind ik in elk geval wel onwijs leuk!

Low-budget of high end mascara?
De duurste mascara die ik heb en momenteel gebruik is ongeveer 18 euro ( Dat vind ik best wel behoorlijk aan de prijs, maar ik heb dat er echt niet voor betaald, ....No Way!)  Ik merk niet echt opvallend veel verschil met de goedkopere mascara's. Goede spullen en producten maken het makkelijker om je op te maken, maar zijn voor mij geen absolute must om een leuke of mooie look te maken..

Low-budget of high end foundation?
Helaas pindakaas,....hier moet ik op antwoorden Low budget...Hooguit een middenklasser ( klinkt wel heel zakelijk eigenlijk, of als we het hebben over een auto haha!)  product zoals Max factor, Gosh, of ArtDeco daar ligt voor mij echt de maximale prijs die ik er voor uit wil geven...Maar echt een foundation van bijvoorbeeld 40 of 50 euro...Dat past absoluut niet bij mijn karakter..
 Low-budget of high end oogschaduwpalettes?
Dat word toch echt low budget. Ik maak wel eens een opmerking over de kleur van een mooie lipstick...Ook over de oogschaduw geld voor mij, er  heeft nog nooit iemand gevraagd aan mij welk merk het was of wat de prijs ervan was, van de cosmetica die ik gebruik...Je vind iets mooi of niet, en voor mij is het mooi vinden van producten of kleuren niet afhankelijk van een merk of de prijs. De afwerking verpakkingen van High End producten vind ik vaak echt wel om te kwijlen...

Welk product koop jij altijd van een low-budget merk?
Ik ben niet echt merkvast op dat gebied,

En welk product van een high end merk?
Geen enkel product koop ik standaard van een high end merk...Ik zit op dat gebied best wel een beetje, voor mijzelf  op mijn knip!...Ik zal echt geen heel dure lipstick  of zo aanschaffen voor mijzelf. Heel raar eigenlijk, want ik heb er geen enkel probleem mee om een prijzig product aan iemand kado te doen. Maar voor mijzelf, nee...Ik heb meer liefhebberijen die geld kosten en dan moet je wel eens kiezen..

Welk product had je altijd van een duur merk, maar heb je verruild voor een low-budget variant?
Ik had een wenkbrauwpoeder van Cresty, Deze heb ik helaas een tijdje terug laten vallen. Deze poeder bleef echt heel erg goed zitten en was ook waterproof, heel leuk natuurlijk! Alleen ken ik nu eenmaal niemand die er erg  florissant uitziet na een stevige regenbui over zich heen . En voor mij maakt het dan helemaal niets meer uit of ik wel of geen mooie strakke wenkbrauwen heb...Balen doe ik dan toch wel!...Omdat ik de Cresty poeder best wel prijzig vond heb ik geen nieuwe meer aangeschaft, maar een Essence Eyebrow setje aan geschaft. Deze bevalt mij overigens ook best goed.Van dit product begrijp ik niet waarom er nog geen goede low-budget variant van is…
Ik begrijp dit eigenlijk nog steeds niet zo niet zo heel goed, waarom er eigenlijk geen echte budget natuurlijke cosmetica is...Wel denk ik als meer mensen meer producten aanschaffen wat een natuurlijk label heeft, er wel meer op de markt zal komen en dat daar vanzelf ook een goede budget variant tussen zal zitten. Tenslotte houd ons eigen koopgedrag extreme prijzen en productieprocessen in stand.

Er is geen luxe merk wat aan dit low-budget product kan tippen…
Tja, dat is haast niet te beantwoorden voor mij...Pffff deze tag is echt best wel zweten voor mij...

Verwen jij jezelf liever met 10 goedkope producten of met 1 duur product?
Dat vind ik eigenlijk best wel een lastige vraag, tenslotte zijn er best wel minder goede budget-producten, net zo goed als er minder goede dure producten zijn...Ik kies in dit geval toch voor de 10 goedkopere producten ....Ik varieer graag met verschillenden cosmetica en dat kan ik veel en veel minder doen als ik High End producten zou aanschaffen....

Tjonge, dat waren de vragen van de Tag alweer.
Ik tag niemand, deze tag is al zo vaak door mensen ingevuld, Het zou niet fijn zijn als ik mensen Tag die hem al ingevuld hebben...Wie de tag over wil nemen, dat mag natuurlijk altijd.

Had jij deze tag al ingevuld?

18 opmerkingen:

 1. Leuk dat je deze hebt ingevuld vind de vragen best lastig, ik sla hem even op heb hem zelf nog niet gedaan x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele leuke tag. Helaas past het niet bij mijn blog anders had ik m zeker gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om jouw versie te lezen! Grappig hoe verschillend we tegen die dingen aankijken :) en toch beide kunnen genieten van make up en getuttel.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ghihihi, als ik de tag in zou vullen zouden het nagenoeg dezelfde antwoorden worden als die van jou! ;-) Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk om te lezen! Ik kies ook liever budget make-up, ik zou nooit meer dan 10 euro willen uitgeven aan ook maar iets van make-up (toevallig zijn de Sleek oogschaduw palettes net 10 euro!)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zelf besteed ik ook niet veel geld aan al die high-end producten, maar sommige zijn het zeker wel waard! Ik zou ook gaan voor 10 budget producten, zo kan je inderdaad wat variëren!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hele leuke tag! Ik ga hem zeker overnemen, want nu ben ik zelf ook wel eens benieuwd geworden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke tag! Dit lijkt mij zeker wel een lastige tag als je meer van de low budget bent en niet zo zeer van een mixje tussen high end en budget. Ik zou echt voor één high end product kiezen bij die laatste vraag, niet alleen vanwege het luxe gevoel en alles, maar ook omdat ik inmiddels al zoveel heb dat ik er echt onrustig van wordt, omdat het zo chaotisch kan worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik kijk zelf eerst naar de formule en efficientie van een product en dan pas naar de prijs. Low-budget of high-end maakt niet zoveel uit voor mij, als 't maar goed werkt en bij mijn huid/smaak past.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een super leuke tag! Ik kijk altijd eerst naar het product en dan pas naar de prijs. Als ik dan vind dat het product net iets te duur is, laat ik het liggen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke Tag, best wel moeilijk om in te vullen ja. Ik heb echt heel veel budget producten die gewoon super zijn en daar werk ik ook erg fijn mee, maar heb ook wel een aantal high end producten waar ik blij mee ben

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuke tag! Lijkt mij wel beetje lastig om in te vullen! Ik ben zelf dol op budget producten! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke tag & je hebt de tag leuk ingevuld :)
  Ik hou ook van budget make-up maar ook van High end omdat ze meestal mooie verpakkingen hebben :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuke tag en mooi antwoorden. Wat je zegt zet me aan het denken, waarom is er geen budget natuurlijk cosmetica die prijs ligt vaak hoog inderdaad, had ik nog niet eens bij nagedacht.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Het is een erg leuke tag.. Leuk hoe jij hem hebt ingevuld:)
  Liefs Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik ben helemaal mee eens Petra over de prijs van High End product. Ik vind het ook lastig om zoveel geld uit te geven aan dure producten.En wat een leuk post en goed oprecht antwoord van je allemaal. Heel leuk om te lezen.

  BeantwoordenVerwijderen