vrijdag 22 mei 2015

Nails of the Day,...euhhh Yesterday!


Het is natuurlijk allang geen geheim meer, Ik houd van felle kleuren make up. Ook houd ik van felle of opvallende kleuren nagellak. En daar is weinig mis mee, alleen kan je die naar mijn mening gewoon niet altijd dragen. Zo vind ik dat bepaalde kleuren gewoon echt niet kunnen naar een sollicitatie gesprek of een andere belangrijke afspraak, waar bij je een beetje representatief voor de dag zou moeten komen. 




Zelf had ik afgelopen week best wel een belangrijke afspraak en natuurlijk vraag ik mij dan ook wel eventjes af : lak ik mijn nagels en zo ja, wat smeer ik op mijn nagels?
Ik besloot de ietwat klassieke kleur, Karl says tres chic van Catrice te dragen. Het is een warme, oudroze kleur, die ik eigenlijk niet zo heel vaak draag.  Best apart, want deze lak vind ik namelijk ook heel geschikt voor wat kortere nagels...De kleur vind ik wel mooi, en toch vergeet ik hem best vaak....


Toen ik thuis kwam vroeg in de avond, plofte ik neer in de bank...En ja hoor, ik stortte in een Oniejs diepe slaap onder het televisie kijken. Toen ik een tijdje later wakker werd besloot ik lekker mijn cosmetica van mijn gezicht te halen en te gaan douchen. Voor de spiegel viel het mij op dat mijn nagellak er nog onwijs goed op zat Er waren, geen chippies, slijtrandjes of afgebladerde stukjes. 


Hierdoor besloot ik dat ik mijn nagellak niet zoals ik vaak dagelijks doe, eraf zou gaan halen. maar er een top coat over heen te doen...lekker makkelijk en dat is ook wel eens fijn tenslotte...Ik koos voor de special effect topper van Essence, nummer 21, Get the party started.. 


Deze topper heeft kleine goudkleurige glittertjes  en grotere bronskleurige en paarse flakes in de transparante lak..Het effect met de ietwat klassieke oudroze kleur vind ik heel erg mooi. Ook is het wel een beetje feestelijk zonder direct van je handen af te knallen...



Het nadeel, aan deze topper vind ik wel dat de wat grotere flakes niet zo makkelijk verdelen zonder dat je snel hele dikke bonken blanke lak op je nagels krijgt. Of je moet een kunstenaar zijn in gedosserd hengelen, maar helaas dat ben ik nog steeds niet...


Ik ben zelf best te spreken over de combinatie, alleen zal het bij mij nooit dagen achter elkaar op mijn handen blijven zitten...Daarvoor vind ik nagels lakken gewoon, als voormalig nagelbijtster nog steeds echt veel te leuk..

Welke kleur draag jij vandaag op je nagels?


19 opmerkingen:

  1. Mooi kleurtje inderdaad! De combi vind ik voor een dag of wat ook wel leuk. Persoonlijk ben ik er dan alweer op uitgekeken en net als jij ben ik een ex nagelbijtster die het onwijs leuk vind om te lakken! ;-) nu draag ik alleen nog als base de Duri Rejuvacote (mijn holy grail) en zometeen komt er weer een loreal lakje overheen. Ik post mijn nagelfoto's altijd op instagram, echt jammer dat je daar nooit een kijkje neemt! Ik had daar laatst ook een schitterend lakje geplaatst! ;-) Xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Van de topcoat ben ik geen fan, maar het kleurtje van Catrice is ontzettend mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi kleurtje van Catrice! De combinatie is leuk gedaan, staat je goed.. Mijn nagels krijgen vandaag een roze kleurtje (past bij me outfit) xx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie neutrale kleur, met de topcoat wordt ie net even wat losser. Je nagels zien er goed uit trouwens!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Het nagellakje zonder glitters vind ik persoonlijk mooier. De kleur is prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Het glitter lakje van Essence is mooi zeg.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik vind de lakjes echt prachtig! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een mooie combinatie samen! Vandaag heb ik L’Oréal Le Vernis in Pop Corn op. Een fel geel kleurtje die past bij het seizoen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wauw wat een leuke combi!! :) mooi roze kleur voor je nagels!!! :) haha ik lak bijna nooit meer mijn nagels... maar wanneer ik vrij ben ga ik het wel eens een keer doen!:)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Allebei heel erg leuk, de roze lak vind ik echt mooi

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik vind de roze lak alleen al erg mooi, maar de combinatie met de glittertopcoat is ook wel erg leuk! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Samen geeft het een erg mooi effect!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een ontzettend mooi kleurtje. Dat kleurtje kan echt altijd! Ik vind glitterlak soms wel leuk, maar ik vind het zo'n crime om het er weer van af te krijgen!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wouw mooie combi!! Heel lief
    Liefs Nathalie

    BeantwoordenVerwijderen
  15. De wat fellere oudroze kleur is heel mooi. Heb zelf gouden textuurlak op.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Die roze kleur heb ik ook! Hij blijft echt een van mijn favorieten, hij is chic maar toch ook roze haha! Met die topcoat erop staat ook erg leuk zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Oo mooie combinatie, het oud roze lakje vind ik erg mooi :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Wat een heerlijke combi! Iets voor de combination sunday!!

    BeantwoordenVerwijderen