donderdag 28 mei 2015

Hema: Strawberry scrub mask

Afgelopen nacht kon ik absoluut niet slapen! Ik lag maar te draaien, te draaien en besloot er uiteindelijk toch maar even uit te gaan om mijn "lekkere dekentje" te pakken. Mijn lekkere dekentje is een fleece deken, wat zo heerlijk zacht is. Als ik het zachte fleece voel ik mij meestal heel snel ontspannen . En dat ontspannen gevoel veroorzaakt vaak toch weer de slaap. De oorzaak dat ik niet kon slapen is eigenlijk nogal simpel....Te druk! Dat ben ik geweest de afgelopen dagen, naar de libelle week, Naar die leuke Tentoonstelling in de Oude Hortus en naar de afdeling burgerzaken voor een nieuwe identiteitskaart..Eigenlijk geen heel extreme dingen, maar voor mij persoonlijk toch nog net iets te veel....Ik ben heel gevoelig voor indrukken van buitenaf, nadat ik een tijdje terug, na een Chronische depressie, een Burn- out kreeg...Niet leuk, maar zulke dingen laten jezelf wel heel bewust worden van je persoonlijke grenzen en de manier waarop je het beste met dingen om kan gaan...Uiteindelijk besloot ik de koe bij de horens te gaan pakken en lekker te gaan relaxen en uit te rusten gisteren. Ik maakte een kleine planning en uiteindelijk soesde ik zo alsnog in slaap.

Een van de dingen die ik in gedachten gepland had, was een lekker maskertje nemen en nadat ik de volgende morgen even in mijn kastje gekeken had, besloot ik het Hema Strawberry Scub mask te gaan gebruiken...De verpakking zit er erg leuk uit door de roze kleur. En door de eenvoud van de verpakking duidelijk herkenbaar als een Hema product.


Het masker bevat volgens de verpakking Aardbeien, Vanille en Slagroom,die helpen de dode huidcellen te verwijderen , zodat je een schone, gladde en zachte huid krijgt...Nou dat klinkt niet verkeerd eigenlijk en helemaal niet als dat allemaal in dit maskertje zit...

Op de achterzijde van de verpakking vind je het bekende lijstje met ingrediënten en natuurlijk ook een gebruiksaanwijzing...Een kind kan de was, doen zeggen ze wel eens en inderdaad, ... De huid reinigen, het masker egaal aanbrengen in je gezicht en op je hals! Na 15 minuten afspoelen met lauw water ...Dat kan echt niet mislukken...Het zakje heeft een inhoud van 15 milliliter. Oepsie....dat is behoorlijk veel!...


 Aan de bovenzijde zit een inkeping , zodat je de verpakking makkelijk kunt openen... En inderdaad, dat is zeker een koud kunstje bij dit zakje!


 Het masker zelf is heel licht roze. Het heeft een romige stevige structuur. Zou dat soms de slagroom zijn die er in dit maskertje zit? Er zitten kleine pitjes in, voor het scrubbende effect van het maskertje...en het ruikt echt heerlijk zoetig, naar aardbeien, en ergens in de verte ook nog een vleugje vanille......Even sta ik te twijfelen, zou ik toch maar eens proeven of het ook lekker is?

 Nouhhh Nee toch maar niet! Het is zo raar als je in het ziekenhuis komt en ze vragen wat je vermoed dat je hebt dat je moet zeggen dat je maagkrampen of zo stevig aan de scheiterij bent van het opeten van een Hema Aardbeien masker! Ik weet ook zeker dat ik van mijn jongens, zo iets tot ver na mijn pensionering zou blijven horen...Dus dat is geen goed plan.Eerlijk gezegd ruikt het masker heerlijk als ik het opgesmeerd heb. Ik blijf maar snuffelen...Door de pitjes in het maskertje lijk ik wel zelf op een mega aardbei, Dat mag de pret niet drukken... De aardbeien van de foto heb ik wel lekker opgegeten tijdens het relaxen met dit maskertje...Ze waren echt heerlijk, natuurlijk zoet... Jammie! Het maskertje droogt wel een beetje op, maar word niet hard. Het blijft wel echt de hele tijd lekker ruiken.... Na een 15 tot 20 minuten heb ik dit maskertje van mijn gezicht afgehaald, en Wauw, wat voelt mijn velletje lekker aan, heerlijk zacht, fris en lekker glad...Wat een succes vind ik dit maskertje, een echte aanrader...Er zit best veel in de verpakking. Het is echt meer dan genoeg om het lekker riant aan te brengen...Ook voor de prijs hoef je het niet te laten ...Het maskertje kost namelijk 1, 60 bij de Hema. Dat valt wel mee eigenlijk...

Heb jij al een Hema maskertje geprobeerd?

20 opmerkingen:

 1. Ik vind maskertjes echt heerlijk en probeer het elke week te gebruiken. Vaak haal ik dit niet en is het 1x per maand maar een feestje is het altijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heb nog nooit eerder een masker geprobeerd van de Hema, maar dit maskertje lijkt me echt heerlijk! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk maskertje, zeg! Ook met die pitjes erin haha :D Die aardbeien zagen er ook lekker uit, smakelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De maskertjes van de Hema zijn echt prima en lekker om te gebruiken, heb nu alleen onwijs zin in aardbeien haha x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik durf het nog niet aan, maskers met fruit waarvan ik 100% weet dat ik er op reageer.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gelukkig heb ik deze ook nog thuis liggen, dus nu kan ik niet wachten om hem te proberen!
  Wel lastig om er vanaf te blijven als het lekker ruikt, van Montagne Jeunesse is er een chocolade masker die ook zo heerlijk ruikt!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hi aardbei! Haha, leuk! Er zit wel veel in het zakje zeg! Ik zou het gewoon delen in 2x. De ingrediënten klinken om op te eten!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dit is echt een heerlijk masker! die heb ik weleens gehad

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw klinkt goed deze masker en is een koopje!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Daar zit echt veel in ja! Het trekt mij niet zo, aardbei. Maar het gaat uiteindelijk erom of het je velletje goed doet toch! En dat doet ie. Leuk prijsje ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik heb dit masker één keer uitgeprobeerd en inderdaad het is en heerlijke masker. Leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hmm die geur lijkt me echt zalig gewoon :-) Om op te eten!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een fijn masker lijkt het me! En die geur..ik kan 't bijna ruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Deze heb ik nog niet geprobeerd, het dead sea masker wel en die van cactus komt zo'n sterke lucht af dat je ogen gaan tranen. Zag ook dat ze er een met honing hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik dacht even dat je ging zeggen 'vannacht kon ik niet slapen dus heb ik maar een masker opgedaan'.. haha! Deze heb ik volgens mij heel lang geleden eens gehad!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuke review en leuk geschreven! Ik moest wel lachen om het stukje dat je het masker toch maar niet ging proeven, het moet wel heel lekker ruiken als je in de verleiding kwam ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hahaha grappig dat je zei, ik lijk wel op een reuze aardbei :)
  Het maskertje klinkt heerlijk, vooral hoe je het beschrijft!
  Als ik nog eens bij de Hema ben neem ik dit maskertje zeker eens mee naar huis ;)
  X fijne review Petra, vooral leuk voor te lezen <3

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Maskertjes van de Hema ben ik nog niet mee bekend. Toch maar eens proberen dan! ;-) Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik ben wat voorzichtig met Hema maskertjes, maar deze ziet er wel onwijs schattig uit!

  BeantwoordenVerwijderen